Metal Hammer vs RockHard

Πλάκα πλάκα η συνέντευξη του περασμένου μήνα με High On Fire με έκανε να θέλω να τσεκάρω το δίσκο.
Πόσο γαμάτος ο Pike…

Edit: Γράκχε θενκς ρε μαν!!! 8)

Αποπάνε, το νικνέιμ σου βιάζει σύμπαντα ε!

2 χρόνια δεν τον είχες δει? 8O8O8O

Κόφτε το δούλεμα ρε κωλοπαίδια! :stuck_out_tongue:

Έκτορα σε σένα πήγαινε!

Den exw diavasei ap’thn arxh k den kserw apo pou ws pou to exete ftasei,opote 8a pw apla th gnwmh mou!To Rock Hard den to exw diavasei pote(den etuxe)…to Hammer to exw agorasei arketes fores k omologw oti me exei kourasei auto to “kollhma” me ta mega8hria tou Metal k Rock k de dinoun k ena “sprwksimo” stis mikres mpantes…Dld ti diavazeis to Hammer tou '95 ti tou 2010 to idio pragma diavazeis…K to allo pou einai hli8io einai merikes erwthseis stul tatiana stefanidou se sunenteukseis…k einai k alla de 8elw na to paiksw swthras:p8)

αρκετα παλιοτερα (οταν ακομη ημουν αμουστακο πιτσιρικι) ενας πολυ καλος φιλαρακος μου ονοματι παναης (καλη θητεια τρελιαρη) μου ειχε δωσει ενα τευχος του μεταλ χαμερ να διαβασω! αρχιζωντας να το ξεφυλλιζω καταλαβα πως αυτη την αγαπη που τρεφω εγω για την μεταλ μουσικη την εχουν και χιλιαδες αλλα ατομα σαν και εμενα! πλεον, το χαμερ το προμηθευομαι καθε μηνα μην εχοντας χασει πραγματικα ουτε ενα τευχος απο την στιγμη που το πρωτογνωρισα στην οικια του φιλτατου συμμεταλα φιλου μου! η δισκοθηκη μου σε μεγαλο ποσοστο εχει διαμορφωθει, και εννοειται πως συνεχιζει να διαμορφωνεται γιατι η μουσικη αυτη ειναι ανεξαντλητη, και χτιστει δισκο-δισκο χαρη στην υπαρξη του σπουδαιου αυτου περιοδικου(και οχι μονο βεβαια)! θα ελεγα πως αποτελει πλεον αναποσπαστο κομματι της καθημερινοτητας μου! αποτελει φιλαρακι για μενα :slight_smile: για να ειμαι ειλικρινης και το ροκ χαρντ το εχω αγορασει καποιες φορες αλλα η σχεση μαζι του φανηκε αδυναμη στον χρονο! παρολαυτα εκτιμω την προσπαθεια που καταβαλλει καθε μηνα για να επιτυχει την καλυτερη ενημερωση που μπορει να παρεχει στους αναγνωστες του. κλεινωντας, οπως σοφα καταλαβαινεται η ψηφος μου κατευθηνεται προς την παρεα του χρονοπουλου,του περβανιδη, της βασιλειου και των υπολοιπων παιδιων απο το μεταλ χαμερ! μαγκες κορακοζωητο να ειναι και το περιοδικο αλλα και εσεις!



Και το promotion χρειαζεται τακτικη ρε φιλε. Οχι τοσο απροκαλυπτα.

Αν δεν είχε φανατικούς αναγνώστες το Metal Hammer, πως θα κρατούσε τόσα χρόνια;
Μην του την πέφτετε του παιδιού, επειδή γράφει γιαυτό που γουστάρει, χωρίς τακτική, το οποίο εσείς θάβετε χωρίς τακτ, δείχνοντας τον ‘‘επαναστατικό’’ σας χαραχτήρα:):!:

nightsky οταν γουσταρεις κατι και σου αρεσει πολυ αυτο δεν συνεπαγεταιι οτι του κανεις και promotion! ετσι δεν ειναι η μηπως λανθανω?βεβαια απο οποια οπτικη και αν εσυ το βλεπεις -και προσωπικα ουτε καν με ενδιαφερει-αυτη ειναι και θα ειναι η αποψη μου!

Σορρυ αλλα εκφρασεις του στυλ ‘‘η δισκοθηκη μου διαμορφωνεται χαρη στην υπαρξη του σπουδαιου αυτου περιοδικου’’ και ‘‘η ψηφος παει στην παρεα…’’ μονο λογω γουστου δεν φαινονται να ειναι. :wink:

Πάντως πρέπει να παραδεχτούμε ότι η δισκοθήκη,η βάση της τουλάχιστον, ωφείλει πάρα πολλά στο ΜΗ και γενικότερα στον Τύπο. Σε μια εποχή που ίντερνετ δεν υπήρχε,εδώ στην επαρχία ραδιόφωνο να ακούσεις κάτι ροκ δεν υπήρχε,και οι μεταλλοροκάδες γενικότερα ήταν πολυ περιορισμένοι κ δύσκολα εβρισκες αντίστοιχο άτομο στην ηλικία μου, το ΜΗ ήταν ο μόνος σύντροφος…και οδηγητής θα πω,χωρίς ντροπή! Προσωπικά, έθεσε τις βάσεις και με εξοικείωσε με όλα τα είδη του μεταλ/ροκ ήχου.Μη με παρεξηγησετε κάποιοι,το αγοραζω πια για 3η δεκαετία(σικ) για λόγους συναισθηματικούς αλλά και τουαλέτας χαχα.
Και για να τα λέμε όλα, πολλές φορές έχω διαφωνήσει στο παρελθόν με κάποιους βαθμούς,ναι έχω κ εγώ πατάτες-για μένα πάντα-δίσκους στην δισκοθήκη μου κ έχω κράξει πάλι στο θέμα αυτό. Παράδειγμα το Βlack Sun των Primal Fear που έχει αβατάρ τώρα ο φίλτατος Nightsky:p 7 νομίζω είχε πάρει…κ πολύ ήταν

Η δισκοθήκη δεν φτιάχνεται απ’τις δισκοκριτικές του Metal Hammer, αλλά απ’τις άλλες σελίδες του που μιλούν για καλασικούς δίσκους, και είναι απαρέτητη για τον κάθε ένα όταν ξεκινάει, αλλά και απ’τις σελίδες με τις αντεργκράουντ κυκλοφορίες:):!:

Εντάξει και εμένα μου φάνηκαν λίγο υπερβολικές κάποιες εκφράσεις αλλά συμφωνώ.Παλιότερα από εκεί ενημερωνόμουνα.Ακούω 11-12 χρόνια μουσική και μόλις 5 έχω Internet,από εκεί είχα ενημέρωση μόνο.Και στο κάτω κάτω γαμώ τα παιδιά βγήκα!:pΜια χαρά είναι το Hammer!

Για καποιον που ειναι νεος στη Μεταλ & Ροκ κοινωνια ειναι σιγουρα καλο.Για καποιον που ασχολειται πολλα χρονια δεν κατανταει βαρετο να βλεπει τα ιδια αφιερωματα καθε χρονο?θα του πειτε “ε μη το αγορασεις ρε φιλε” αλλα οσο να’ναι ειναι πολυ καλο για συντροφια εν ωρα αφοδευσης(δε το λεω για να μειωσω)κ ειναι πολυ καλυτερο απο δια φορες φλομπες περιοδικα που κυκλοφορουν…Ομολογω ομως οτι οντως το εχουν βελτιωσει κατα πολυ…ισως φταιει το Horror!
Το αλλο που εχω να πω ειναι οτι ο Αγορος ειναι Μεγας:p

Nαι σε αυτο συμφωνουμε, καποια αφιερωματα σε συγκεκριμενες σκηνες ειναι πολυ χρησιμα για τους νεους καθως αναφερουν ολους τους κλασσικους δισκους - οροσημα του καθε ειδους και ειναι ο,τι πρεπει για μια γερη βαση.

Το θεμα ομως ειναι οτι ο cradleofmaiden εχει παρει τοσο στα σοβαρα αυτο το περιοδικο που εχει υιοθετησει και τον τροπο εκφρασης των συντακτων του. :lol:
Δες για παραδειγμα το ποστ-περιγραφη δισκου που εκανε στο blackmetal topic. :!:
Δηλαδη ρε φιλε filthofiron (:p) , πραγματικα δεν στη λεω, αλλα να εχετε λιγο προσωπικη κριση και εκφραση ρε γαμωτο.
Η κλισε γλωσσα που χρησιμοποιει το παλικαρι ειναι τοσο μεταλχαμμερ-ικη που κατανταει αηδια και αντιλαμβανεσαι οτι δεν ειναι και τοσο ‘γνησια’ τελικα.

φιλε night sky για να θεσουμε ενα τελος στην προσωπικη και φιλικη- θελω να πιστευω-λεκτικη μας διαμαχη:p λοιπον, και προσωπικη κριση εχω (και στο λεω εγω που ξερω καλα τον εαυτο μου) και ο συγκεκριμενος τροπος γραφης μου υφισταται πολυ πριν καταπιαστω με την αναγνωση του μεταλ χαμερ ! το οτι το θεωρω σπουδαιο περιοδικο δεν σημαινει οτι ενστερνιζομαι και υιοθετω ολες του τις αποψεις του ! πολλους δισκους που εχει αποθεωσει τους εχω βρει αδιαφορους, αλλα και δισκους που εχει χαντακωσει εγω προσωπικα τους εχω αγαπησει κα τους εχω αγορασει ! τελος, σε προτρεπω να ανατρεξεις στο φορουμ κυκλοφοριες -epica και θα καταλαβεις και εμπρακτα τα παραπανω !

Eίσαι θεός! :bow2:

Εγραψες λοιπον:

για μενα απλα ο καλυτερος δισκος της μπαντας! παιξιμο,παραγωγη,φωνητικα ολα σε υψηλοτατο επιπεδο! α, και σιγουρα ο δισκος δεν ειναι για 6 (βαθμολογια του μεταλ χαμερ)! χαμερ μαζι μεγαλωνουμε,μεσα απο τις σελιδες σου εχω μαθει πολλα για την αγαπημενη μου μουσικη, ανακαλυπτω συνεχως και αγοραζω παρα πολλους δισκους απο τις δισκοκριτικες σου και οχι μονο αλλα για τον καινουργιο δισκο των epica λ-α-ν-θ-α-ν-ε-ι-ς! δεν πειραζει παντως ανθρωποι ειμαστε και λαθη καποιες φορες θα κανουμε!

Ναι, αλλα παλι μια ωδη προς το περιοδικο βλεπω εγω. :roll:
Πηρες αφορμη στο ασχετο απο μια νεα κυκλοφορια, για να μας πεις οτι εχεις μεγαλωσει μαζι με το συγκεκριμενο περιοδικο και εχεις μαθει τοσα πολλα πραγματα απο αυτο. Τυχαιο ? :-k

ΗammeroXIGAS detected :blues:

Αντε πες μας ποιος εισαι.

παντως 666% δεν γραφω στο μεταλ χαμερ[-X

Ρε, κουλάρετε λίγο. :lol: Το παιδί απλώς εμφανίζει την πλέον συνήθη παιδική ασθένεια του μεταλλά: σκέφτεται α-λα Χάμμερ, αγοράζει/ακούει μουσική α-λα Χάμμερ, γράφει α-λα Χάμμερ. Είναι σε μια φάση που δεν το χει ξεπεράσει ακόμα. Αλλά που θα πάει! Μια μέρα θα διαβάσετε ποστ του “μα τί μαλακίες γράφει αυτός ο Χρονόπουλος”! (ενώ τώρα προφανώς διαβάζει τα εντιτόριαλ και βαράει μαλακία) :stuck_out_tongue:

I’ve been there. I know.