Metal Hammer vs RockHard

εγώ πάλι τα βρήκα αρκετά αστεία, πχ ο χρονόπουλος πάλι ως οδηγός να αντιμετωπίζει την κατάντια της ελληνικής κοινωνίας, μετά από εκείνο το σκηνικό με τον βενζινά. 3 σελίδες μπλαμπλα με ξύλινη γλώσσα, πράγματα χιλιοειπωμένα και ανούσια που μπορείς να βρεις σε 23464 μπλογκς της σειράς σήμερα, και γενικά πολύ μέλι και από τηγανίτα τίποτα.

τέλος πάντων πες αυτά είναι προσωπικά μου κόμπλεξ, επειδή βλέπω αυτούς που είχαν tour diary του καιάδα και εξώφυλλο την φάτσα του burzum να γράφουν για τρέντι ναζί και μόδες που θα περάσουν, εσύ αν θες μπες και στον κόπο να μας εξηγήσεις γιατί τα βρήκες “αρκετά” σωστά και όχι τελείως σωστά, πού είχαν άδικο και πού δίκιο δηλαδή.

Άδικο έχουν στο ότι προωθούν αριστερό πατριωτισμό.

Δίκιο έχουν στο ότι δεν (κάνουν πως) ζουν στο καβούκι τους.

όταν είχε βγει η χα, ο χρονόπουλος έγραφε στο editorial για τη στεφανίδου που στο σχετικό ρεπορτάζ είχε βάλει μουσικό χαλί judas priest και περνούσε κακή εικόνα στον κόσμο για τους μεταλλάδες.

Εντάξει τώρα αυτό δεν είναι σοβαρό επιχείρημα όμως. Ειδικά τους burzum δεν υπάρχει metal έντυπο που να μην τους έχει βάλει εξώφυλλο κάποια στιγμή ή έστω αν δεν έχει αφιερώσει μερικές σελίδες για αυτούς. Εγώ θυμάμαι το terrorizer να κράζει μέσω facebook τον Καιαδα όταν είχε βγει βουλευτής και μιλάμε για ένα έντυπο που έχει παρουσιάσει τους mataron.

Εξακολουθώ να πιστεύω πως το πρόβλημα είναι το δισέλιδο. Δεν μου έρχεται στην μνήμη άλλο έντυπο με τόσο μεγάλο editorial. Αναγκαστικά για να το γεμίσει αρχίσει τις αναλύσεις που καταλήγουν συχνά σε υπερβολές και γραφικότητες. Αυτό με το lifestyle και τους σκυλάδες το γράφει κάθε τρεις και λίγο για παράδειγμα.

Κατά τα άλλα δεν βρίσκω κάτι μεμπτό στο κείμενο του, όπως και στα περισσότερα είναι η αλήθεια.

όταν είχε βγει η χα, ο χρονόπουλος έγραφε στο editorial για τη στεφανίδου που στο σχετικό ρεπορτάζ είχε βάλει μουσικό χαλί judas priest και περνούσε κακή εικόνα στον κόσμο για τους μεταλλάδες.

Τι να κάνουμε, δυστυχώς είναι και μεταλλάς εκτός από αντιναζί.

δεν το έγραψα για σοβαρό επιχείρημα, προσωπικό μου κόμπλεξ είπα ότι είναι

edit, ή τέλος πάντων αυτό εννοούσα, λάθος η διατύπωσή μου στο πρώτο ποστ

edit2, τώρα το είδα αυτό

Τι έγινε με γιοβα - χρονοπουλο ; Εγω σημερα το πήρα το τεύχος . Μια Γρηγορη ματιά έριξα και μου φάνηκε έρχεται ενδιαφέρον

Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free

Κοίτα, δεν ξέρω ποιο θα ήταν το τέλειο editorial φυσικά. Δεν υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος που είπα πως είναι αρκετά και όχι τελείως σωστά.

Όπως και η άποψή μου, που φυσικά δεν είναι και 100% αντικειμενική. Με τον Κώστα και το Γιάννη γνωρίζομαι πλέον προσωπικά, και που και που πίνουμε τις μπύρες μας σε διάφορες συνευρέσεις παρέα (btw για τις δειπνοσοφιστείες ακόμα δεν έχω πάρει πάσο, αλλά οκ, τα πρόβατα μπορούν να κοιμούνται πιο ήσυχα!:P) Όπως και με πολλούς από το περιοδικό. Επειδή ξέρω τις απόψεις τους πάνω κάτω, αυτό που με ενδιαφέρει είναι να γράφουν με νηφαλιότητα. Και γι΄αυτό ακριβώς τα βρήκα αρκετά σωστά. Αν είχαν βέβαια και δόσεις αυτοκριτικής για πράγματα που σωστά εγκαλούνται όπως πχ με τους Μάταρον, τότε θα έπαιρναν έξτρα πόντους.

Απλά το πόιντ μου είναι πως είναι κείμενα που έχει να δώσει πράγματα. Εδώ παραθέτει το κείμενο του Χατζιδάκι για το φασισμό, που το έχουμε διαβάσει πολλοί, και ανάθεμα αν το έχουν καταλάβει οι μισοί. Δηλαδή ξέρωγώ εντιτοριαλ Μέταλ Χάμερ που παραθέτει ένα πολύ ουσιαστικό κείμενο Χατζιδάκι, ποιανού του Χατζιδάκι και δε μας κάνει. I rest my case.

Άδικο έχουν στο ότι προωθούν αριστερό πατριωτισμό.

Έχε χάρη που αυτή τη συζήτηση θέλω να την κάνουμε από κοντά κάποια στιγμή, δεν εμβαθύνω αν και έχω να αντιτάξω πολλά.

Ps: συμφωνώ και αυτό που είπε ο ντεντ. Το εντιτόριαλ κατά τη γνώμη μου πρέπει να είναι σύντομο και ουσιαστικό, δύο σελίδες είναι πολλές.

αυτο. πρεπει να ειναι στήλη και οχι χαρταετός ολόκληρος. στις μέρες που δεν εχει γίνει κατι συγκλονιστικό, ειναι too much

*οι 2 σελιδες του Κισατζεκιάν που πηγαν?

…έλα ντε…και του Vic η σελίδα που πήγε:):!:

Πραγματικά πολύ καλό τεύχος.
Δεν μπορώ να ξέρω αν έγινε κάτι με χρονόπουλο-γιόβα, αν όμως ισχύει κάτι τέτοιο, τότε ΤΟΜΠΟΥΛΟ!

Περιμένω να δω πόσοι ακόμα θα ψαρώσουν οτι έγινε κάτι με γιοβανίτη-χρονόπουλο, επειδη το έγραψε ένας (τον οποίο απορώ ακόμα πώς δεν έχετε καταλάβει ποιος είναι :roll: ) σε ένα φόρουμ. :smiley:

απλα ρε προκαλει εντυπωση μετα απο τοσα χρονια να φυγει ο γιοβα. και ναι κρις δεν καταλαβα ποιος το ριξε

Δεν φεύγει ο Τόλης, από το Underground Kommandoz (την στήλη που είχε με τον Αγόρο) φεύγει, παραμένει συντάκτης κατά τα άλλα. Δεν ξέρω το γιατί παρεμπιπτόντως.

Η στήλη μου δεν μπαίνει όταν υπάρχει θέμα χώρου.

Τη στήλη του λεγόμενου Vic ποτέ δεν κατάλαβα το νόημα υπαρξής της. Συνήθως είναι κάπως ασυνάρτητη!:-k
Η Μηλιαράκη στα τελευταία τέυχη είναι εξαφανισμένη, να υποθέσω ότι πλέον δεν συνεργάζεται με το περιοδικό;

O Vic μια χαρά γράφει και όσον αφορά σ’ αυτά τα οποία αναπτύσσει όσο και στον τρόπο γραφής του. Από 'κει και πέρα η Μηλιαράκη καλύτερα που πήρε πούλο, η γνώμη της για τη μουσική έχει τόση βαρύτητα όσο η δικιά μου για την αρχαία βολιβιανή αρχιτεκτονική.

ρε μια χαρα ειναι η στήλη του βικ. και ο τρόπος γραφής είναι οτι πρέπει

Κι εμενα μ αρεσει πολυ! Περα απο τα κοινα γουστα, μ αρεσει κι ο τροπος αναλυσης του!

Βεβαια, βγαινει 2 χρονιες σερι χειροτερη στηλη οποτε κατι δεν παει καλα… με τους αναγνωστες :wink:

ε ναι. θα έπρεπε να είναι στην θέση της ακόμη μια συνέντευξη με τις ιδιες βαρετές ερωτήσεις…

επισης στο προηγούμενο τεύχος δεν ύπαρχε απεξω κατι που να λεει οτι μέσα παίζει συνέντευξη με blood ceremony…αλλά ο Barlow, barlow…
πάντως γενικότερα φαίνεται να εχει βελτιωθεί το χαμμερ

η στήλη του vic προσωπικά μου είνα αδιάφορη. είναι το τελευταίο πράγμα που διαβάζω μαζί με το hammering the world. Συμφωνώ με τη θέση του Χρονόπουλου στο τελευταίο τεύχος, αλλα γενικά με κουράζει πολύ η γραφή και ο τόνος του. Ευτυχώς που δεν γράφει τίποτα άλλο πια. Όσο για τις συνεντεύξεις που λέει ο φίλος πιο πάνω, θα διαφωνήσω αφού βρισκω το επίπεδό τους αρκετά καλό.