Metallica - Hardwired ...To self-destruct

Απο τον πολυ Wilson!

1 Like

Εγώ είμαι ρε ξινός? Την ειρωνία που ξεχειλίζει σχεδόν κάθε σου πόστ τη βλέπεις? Προφανώς και την βλέπεις, προφανώς και το κάνεις ενσυνείδητα γιατί γουστάρεις να πικάρεις, να βάζεις λίγο σάλτσα στον ξύλινο γραπτό λόγο των φόρουμ κλπ κλπ, ε όταν το κάνει κάποιος άλλος γιατί σε πειράζει και μας πρήζεις τα @@? Καθυστερημένο είσαι ρε αγόρι μου? Θες να περνάει το δικό σου? Μαθητικά κόμπλεξ βγάζεις?

Εσύ ο ίδιος λές οτι δεν ακούς μέταλ, άρα είσαι άμπαλος σε ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ έχει να κάνει με μέταλ. Το οτι οι προτιμήσεις σου τις περισσότερες φορές δεν συμπίπτουν με κάποιον που ακούει μέταλ είναι φυσιολογικό, το να τις υποστηρίζεις όμως προκλητικά λές και νοιάζει κανέναν είναι δείγμα κόμπλεξ, ανασφάλεις και δε ξέρω εγώ τι άλλο…δεν καταλαβαίνεις ότι προκαλείς χωρίς λόγο? Νομίζεις οτι σπάς κάποιο αόρατο κατεστημένο? Οι κοινές απόψεις των περισσότερων που ακούν μέταλ έχουν κάποια γαμημένη βάση, ΔΕΝ μπορείς να την καταλάβεις, μη μας σπάς τα αρχίδια κάθε φορά λοιπόν, πες την γαμημένη την “διαφορετική” άποψη σου χωρίς φανφάρες και ειρωνίες για να μην τα ακούς κάθε φορά από τα διάφορα φανταστικά “τρόλ” που εσύ δημιουργείς… και ναι το Eye of the beholder είναι η πεμπτουσία του justice, το είπε και αυτός…1-0 :stuck_out_tongue:

1 Like

παιδια σεβασμος στον κουιντομ…απο τη στιγμη που αρχισα να τον διαβαζω ειμαι πολυ καλυτερα ψυχολογικα

Βασικά δεν προκύπτει από κάπου ότι το θεωρούν το λιγότερο καλό βάζοντας το στη λίστα. Απλά είναι αυτό που έχει να παιχτεί live από το 89 και με αυτό το σκεπτικό έκαναν ένα τέτοιο πρωταπριλιάτικο σετλιστ.
Επίσης το Better than you ποτέ και για κανένα λόγο δε μπαίνει ανάμεσα στα χειρότερα των Loads.

Δηλαδη το Unforgiven το θεωρουν απο τα χειροτερα τους τραγουδια; Και το Fixxxer; Ε τοτε ειναι αυτοι αμπαλοι :joy:.

οταν ο quintom γραφει τις παρακατω παπαριες ειναι ιδιαιτερος και αυτη ειναι η αποψη του

• Οι Maiden ειναι συγκροτηματακι της σειρας με κομματαρες
• Οι Helloween ειναι καλυτεροι με Deris και αν σου αρεσουν με Kiske εισαι κολλημενος μεταλλας
• Τα I can και Push ειναι καλυτερα απο τα Eagles Fly Free και March of Time
• To Moth ειναι καλυτερο απο το For Whom και μεσα στα 20 καλυτερα των Metallica
• Το St Anger ειναι καλυτερο απο πολλους δισκους των Maiden και Megadeth
• Dio εχει ψιλη φωνη
• Οι Manowar ειναι parody Metal
• Σε οποιον αρεσει ο Dio ειναι κολλημενος μεταλλας και διαβαζει Hammer στην τουαλετα
• Χορευε σε προεφηβικα παρτυ το Unforgiven
• Halford εχει ξεπλυμενη φωνη
• Οι Baby Metal βαζουν τα γυαλια σε Fates Warning και σε πολλες progressive μπαντες
• Οι Blind Guardian, Helloween, Angra ζηλευοθν τραγουδια των babymetal
• Η φουντα κανει το μυαλο πουρε ενω τα videogames οξυνουν την κριτικη σκεψη και την οξυδερκεια
• Δεν εχει να κανει με καμια μοδα, οι Manowar για μενα αντιπροσωπευουν οτιδηποτε γελοιο υπαρχει στο μεταλ,

οταν καποιος λεει οτι το HTSD ειναι βαρετο (που ειναι τρομερα βαρετο) ειναι τρολ

Ουστ ρε

1 Like

Στοκερ, οχι αστεια :joy:!

Ξανάβαλα τον δίσκο αυτό το ΣΚ και τον άκουσα σπαστά, η γνώμη μου για το πρώτο cd δεν θα αλλάξει ποτέ όπως φαίνεται είναι 10άρι ακατέβατο, όσο και να το ακούω μου αρέσει και θεωρώ ότι τα περισσότερα από εδώ θα μείνουν κλασικά, ήδη το Hardwired σκοτώνει live αλλά και το Halo On Fire φαίνεται να είναι highlight στις μέχρι τώρα συναυλίες τους.
Για το δεύτερο cd τα συναισθήματα μου είναι ανάμεικτα, όχι ότι υπάρχει άσχημο τραγούδι που το κάνω skip όπως στα Ronnie και Poor Twisted Me, απλά το επίπεδο δεν είναι τόσο ανεβασμένο όσο στο πρώτο cd. Καταλαβαίνω ότι 8 χρόνια είναι πολλά και ήθελαν να χωρέσουν όλες τις ιδέες τους σε ένα δίσκο αλλά θα μπορούσαν να είναι πιο μετρημένοι και τελικά ο δίσκος να ήταν κανένα τέταρτο μικρότερος και πολύ πιο γαμάτος σαν σύνολο. Επαναλαμβάνω, δεν είναι άσχημα κομμάτια τα Murder One, Am I Savage και Manunkind θα μπορούσαν όμως και να έλειπαν και να είχαμε έναν δεμένο δίσκο κοντά στην μια ώρα που θα κύλαγε σαν νεράκι. Πιστεύω πως όσο περνάει ο καιρός και οι ίδιοι το καταλαβαίνουν, δεν είναι τυχαίο ότι προς το παρόν παίζουν κομμάτια από το πρώτο cd,

Μη συνδέετε τις επιλογές κομματιών live με την άποψη τους για τα κομμάτια.
Ο Hetfield πχ έχει αποθεώσει το ManUNkind, έχει πει πως θεωρεί το Here Comes Revenge ως αυτό το οποίο θα ξεχώριζε ο κόσμος, το Spit Out The Bone ήδη θεωρείται κλασσικό κοκ.

Αυτό δεν αναιρεί το γεγονός πως η δεύτερη πλευρά είναι πιο αδύναμη, κυρίως λόγο του Am I Savage και του Murder One. Δεν είναι άσχημα τραγούδια, απλά δεν πιάνουν την ποιότητα των υπολοίπων.

Για μένα ο δίσκος έχει 3 τραγούδια που είναι ύμνοι και με εξέπληξαν ευχάριστα (Moth, Halo, Spit), πολλά τραγούδια που είναι στο καλό επίπεδο που τα περίμενα (Dream, Confusion, Now That We’re Dead, Here comes Revenge, ManUNkind) ένα τραγούδι που το θεωρούσα μέτριο μέχρι να το ακούσω live (το ομώνυμο) και τα δύο μέτρια/συμπαθητικά που προανέφερα. Τραγούδια δηλαδή που δεν έχουν το κάτι σπέσιαλ αλλά δεν κάνεις και σκιπ γιατί σε ενοχλεί αυτό που ακούς.

Δίσκος μασιφ 8αρι (εγώ το κατατάσσω ακόμα ψηλότερα λόγω των κορυφών που πιάνουν τα 3 τραγούδια) που προσωπικά δε θα θυσίαζα 2 τραγούδια για να πάει στο 9. Και το Murder One θα το ήθελα στο δίσκο γιατί έχει τις στιγμές του, δε θα με γέμιζε παραπάνω το άλμπουμ χωρίς αυτό.

3 Likes

Γενικά πιστεύω ότι πιάνουν το κλίμα πάντως, σίγουρα έχουν διαβάσει και κριτικές όπως επίσης κάποιος θα τους λέει τι παίζει στο forum τους κοκ.

1 Like

Και στο δικο μας!

1 Like

Τους τα δίνει όλα ο γνωστός κατάσκοπος-δικηγόρος-εκπρόσωπος τύπου, ονόματα δεν λέμε υπολήψεις δεν θίγουμε…

1 Like

Όχι ρε δεν δίνω ονόματα . Έχουν βάλει τσιπάκι σε αυτούς που λένε ότι είναι βαρετό το ένα , το χειρότερο το άλλο , που προσπαθούν μας πείσουν ότι δεν ξέρουμε να ακούμε , να μειώσουν την εκτίμηση που έχουμε για μια μπάντα ( που τυχαίνει να είναι μια από τις πιο επιδραστικες στη παγκόσμια μουσική ) , να τους βγάλουν κουλους, χαζούς , άσχετους επειδή δεν είναι πια μετσαλ ( ανοίξτε τα ματάκια σας και δείτε ότι ήταν ήδη διαφορετικοί από την πρώτη μέρα ) , ότι αν εγώ πω ότι είναι η αγαπημένη μου μπάντα είναι βαρετό και κουραστικό ενώ αν εκείνοι με κάθε ευκαιρία κράζουν και μπαίνουν μόνο σε ένα thread που αφορά το συγκεκριμένο συγκρότημα είναι μια χαρά αλλά ταυτόχρονα ψάχνουν να πάνε σε live για την προώθηση του HTSD ή μας λένε ότι είναι από τις αγαπημένες τους μπάντες .

1 Like

Άσε ρε που δεν δίνεις ονόματα, δεν είναι τυχαίο ότι μας ψάχνεις στα social media, μέχρι και τι βρακί φοράμε τους λες :stuck_out_tongue:

2 Likes

Είσαστε ήδη ξεβρακωτοι ρε . Άσε που και το βρακι σας Metallica γράφει πάνω .

1 Like

Ε βέβαια αφού μας τα τρώνε οι Metallica που να βρούμε λεφτά για βρακί…

1 Like

Θα ζητήσουμε από το foundation των Metallica να δώσει μερικά λεφτουδακια και για εσάς τους προδωμενους , ξεβρακωτους μεταλλαδες .

Πάτα ρε κακομοίρη και εσύ reply στο post μου , γαμω τα refresh μου .

1 Like

Reply πατάω ρε τραχανοπλαγιά! Αλλά δεν σε παρεξηγώ γέρασες…

2 Likes

Τι τραβας και εσυ?
Ζεις ενα δραμα. Πραγματικα δεν θα ηθελα να ειμαι στην θεση σου. Απορω πως το διαχειριζεσαι ολο αυτο.

Σε ευχαριστώ για την κατανόηση …

Μπορείς να περιμένεις μέσα στις επόμενες μέρες mail από τον Lars με την μήνυση επειδή κατέβασες παράνομα το βαρετό HTSD .

2 Likes