Metallica - Hardwired ...To self-destruct

Αλλο να εχεις να βγαλεις καλο δισκο 5-6 χρονια και αλλο 20 μεγαλη διαφορα.

μεχρι τωρα ησασταν περηφανοι οτι διαφορετικα τραγουδια αρεσουν στον κοσμο. Τωρα βρισκεται διαφορετικα τραγουδια να πεταξετε εξω απο ενα κατα τα αλλα τελειο δισκο.

Σε τελειους δισκους οπως οι 7 πρωτοι των Maiden ή οι 3 των Metallica (ξερετε ποιοι ειναι αυτοι) δεν πεταμε τιποτα εξω. Μηπως τελικα ο δισκοσ ειναι μια χρυση μετριοτητα που θελετε να πεισετε τον εαυτο σασ οτι ειναι καλος, μια φουσκα για την οποια μασ πιπιλατε το μυαλο και μασ εχετε πρηξει τα @@?

οπωσ λεει και ο πολυ ψαγμενος QuintomScenario - τροφη για σκεψη.

μήπως εφόσον σου πρήζουμε τα @@ να μην διαβάζεις αυτό το θέμα γιατί πρήζεις και εσύ τα δικά μας; τι μαζοχισμός είναι αυτός να διαβάζεις κάτι που σε ενοχλεί; κάνε ένα mute το θέμα σε παρακαλώ… έχεις τη νοημοσύνη να το καταφέρεις αυτό; αν όχι να σε βοηθήσω.

ο δίσκος δεν είναι τέλειος αλλά γαμάει θες δεν θες, και αν δε σου αρέσει εσένα μπράβο σου κανένα πρόβλημα… όσο εσένα σε ενοχλεί που “προσπαθούμε να πείσουμε τους εαυτούς μας”, άλλο τόσο ενοχλείς εσύ που προσπαθείς να πείσεις εμάς για το αντίθετο. Είναι σα να μπαίνω εγώ σε θέματα του black metal και να λέω στα παιδιά ότι ακούνε μαλακίες. Άστο αφού φαίνεται από τα σχόλιά σου ότι δεν το κατέχεις το άθλημα, άκου αυτά που θες και μην μπαίνεις σε θέματα για δίσκους που δεν σου αρέσουν.

Κάνε μας τη χάρη και βρες ενδιαφέροντα στη ζωή σου

Έχει ρε, την επόμενη υπενθύμιση.

1 Like

Έχετε πολλές ώρες να γράψετε ότι κατουραει κάθε δίσκο της αγαπημένης του μπάντας όμως και δεν είναι σωστό

Στα υπόλοιπα, δεν σας/μας φταίει κανείς γι όλο αυτό που συμβαίνει στο φόρουμ

Πρώτα φταίει το moderating αλλά μια χαρά ευθυνομαστε και όλοι οι χρήστες

1 Like

Αυτό το κάνoυν οι super-oυάου Ghost {όπως διαπιστώνεις στο παρακάτω post}

Πρώτον, μια χαρά είναι το Death Magnetic, είχαν βγάλει καλό δίσκο 8 χρόνια νωρίτερα.

Δεύτερον, αυτό είναι δική σου οπτική. Εγώ προτιμώ να μην βγάζει τίποτα με το ζόρι μια μπάντα που γουστάρω. Καλύτερα να περιμένω 6 ή και 10 χρόνια να ακούσω κάτι καλό, παρά να ακούω μετριότητες ή αδιάφορες χαζομάρες κάθε 2 χρόνια, όπως κάνουν οι Dream Theater για παράδειγμα.

Τρίτον, ο Dave για μενα είχε 12 χρόνια να βγάλει κάτι αξιόλογο, από το 2004.

Μαζί τα φάγαμε ρε Πάγκαλε?

Μπα, δεν φταίνε ούτε οι χρήστες που δεν τρολλαρουν, ούτε οι moderators. Ποτέ δεν φταίει το θύμα σε έναν βιασμό. Πάντοτε ο θύτης. Όταν αμοιβαδες βιάζουν το φορουμ, έχουν 100% ευθύνη

Τροφη για σκεψη

Νηστικός θα μείνεις πάλι, άστο!

5 Likes

Το Death magnetic είναι καλύτερο από το τελευταίο.
20 χρόνια Εννοούσε από το black μέχρι το Death magnetic.

Μονο η οικογενεια σκεφτεται. Ολοι αλλοι απλα συμφωνουν.

Εννοούσε από τότε που γεννήθηκαν μέχρι το Kill 'Em All.

1 Like

Έχω άλλη άποψη. Φταίνε οι mods και φταίμε κι εμείς που συνεχίζουμε να απαντάμε

Αν δεν ασχολιόταν κανείς και δεν έβρισκε ανταπόκριση , κάποια στιγμή θα τελείωνε το αστείο

2 Likes

Τροφη για σκεψη.

Ούτε στο ίδιο δωμάτιο δεν μπαίνει το magnetic με το τελευταίο.

2 Likes

Α σε αυτό συμφωνώ, στο ότι φταίμε που απαντάμε. Απλά δεν είμαστε υπαίτιοι για το πρόβλημα και την δημιουργία του. Μονο για την μικρή διαιώνιση του. Και τι έγινε όμως? Τζάμπα διασκέδαση όταν εκτίθενται τα τρολλς.

2 Likes

Τροφη για σκεψη.

Χαιρομαι που σου κολλησε αυτη η ατακα… Ισως μετα απο 100 επαναληψεις να το κανεις και πραξη

Τους DT τους ανεφερεις για να μου την μπεις και καλα, anyway παμε παρακατω φυσικα και το βλεπω με την δικια μου οπτικη για εμενα μιλαω οχι για ολη την κοινωνια. DM ωραια κομματια αλλα μεγαλα σε διαρκεια μεχρι που σε επαιρνε ο υπνος επισης παραγωγη αθλια … Γενικα μετριος δισκος για εμενα . Απο την αλλη ο Mustaine βγαζει το End game μεγαλη δισκαρα υστερα ερχεται ενα Thirtten το οποιο ηταν καλο αλλα τιποτα το φοβερο και ενα αθλιο Super Collider και μετα η δισκαρα το Dystopia… Για DT δεν μιλαω αυτα που εβγαλαν στη δεκατια του 2000 ουτε στα ονειρα τους οι Metallica

1 Like