Εδώ λοιπόν βάζουμε διάφορες συλλογούλες που έχουμε φτιάξει κατα καιρούς και θέλουμε να τις μοιραστούμε με άλλους. Άν γίνεται να ανεβαίνουν κιόλας.
Πάρτε μια που έκανα πριν λίγη ώρα. Έχει wipers,red dons,observers κτλ χεχε
[FONT=“Comic Sans MS”][SIZE=“7”][COLOR=“YellowGreen”]Κ[COLOR=“Magenta”]Α[COLOR=“DarkOrchid”]Λ[COLOR=“Orange”]Ο[COLOR=“Yellow”]Κ[COLOR=“Blue”]Α[COLOR=“Plum”]Ι[COLOR=“LightBlue”]Ρ[COLOR=“Red”]Ι[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR] [COLOR=“MediumTurquoise”]2[COLOR=“SlateGray”]0[COLOR=“Wheat”]1[COLOR=“Pink”]1[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT]
πείτε μου λίγο γιατί απαγορεύονται τέτοιου είδους λινκ, παρακαλώ. σας την έχουν πέσει για λινκ συλλογών (ακόμα κι αν αυτές περιέχουν καλλιτέχνες που δεν σχετίζονται με τις μπίζνες τους); λινκ για συλλογές από εταιρίες/καλλιτέχνες που έχουν δώσει την άδεια τους για προώθηση της μουσικής τους επιτρέπονται;
Χαζομάρες τώρα. Είπα μάλιστα στον mod πανω κάτω αυτα που λες και να σβήσει το θρεντ,ουτε απάντησε ουτε το έσβησε προφανώς. ο σκοπός ηταν να μάθουμε και τπτ νέο μέσω συλλογών άλλων παιδιών. Θα μου πείς και απλα γράφοντας τες μπορείς να ψάξεις. τεσπα σιγα μην την πέσουν στο rockinhg οι ανεξάρτητες όταν κυκλοφορουν παντού στο νετ τα αλμπουμ τους και πολλές φορές ανεβάζουν οι ίδιες το υλικό…
Fuck the Digital Era. Mixed tape ειναι Mixed TAPE !! αυτη ειναι μια συλλογη σε κασετα TDK 90αρα γυρω στο 1997-1998 που ειχα. βασικα ειχα τρεις. με τον ευφανταστο τιτλο “Διαφορα 1, 2, 3”
η πρωτη ηταν η καλυτερη, σας παραθετω tracklist : (πω πωωω, τι “οτι ναναι” παιδακι ημουν! )
Ξυλινα Σπαθια - Λιωμενο παγωτο
Κατσιμιχαιοι - Ριτα Ριτακι
Maltese Falcon - Rats (εγγραφη απο ραδιοφωνο παρακαλώ!!)
Twisted Sister - Burn in Hell (εγγραφη απο ραδιοφωνο παρακαλώ!!)
Journey - Remember Me
Aerosmith - I Don’t Wanna Miss a Thing
Offspring - Have you Ever
Europe - Wings of Tomorrow
Andi Deris - Let your life fly free
Riot - on the wings of life
Heavy Load (singing swords) (εγγραφη απο ραδιοφωνο παρακαλώ!!)
Manowar - Gloves of Metal
Angelwitch - Angelwitch (κομμενο, τελειωσε η κασετα…)
Ωχ τώρα το πήρα χαμπάρι αυτό το θρεντ:!:
Είχα ρωτησει κι εγώ εναν αγαπητό μοδεράτορα παλιότερα για ακριβώς ίδια φάση θρεντ αλλά… νο λινκς
Αν επιτρεπόταν τα λινκς θα ήταν με χαρακτηριστική άνεση το καλύτερο θρεντ…
Τέλοσπάντων.
Ίσως θα μπορούσε όποιος ήθελε (και δεν βαριιέται ) να κάνει μια συλλογή, να ποστάρει εδώ τα κομμάτια (για να βλεπουμε περιεχόμενο), να την ανεβάζει κάπου και η “δουλειά” να γίνεται με πμ.
Δεν βλέπω άλλο βιώσιμο και γκουχγκουχ νόμιμο γκουχγκουχ τρόπο, αλλιώς δε νομίζω οτι έχει κάποιο νόημα το θρεντ.
ένα σετ με post-punk παλιότερα και σύγχρονα, διάφορα ηλεκτρονικά, art-rock και πολλά άλλα με σκοτεινές διαθέσεις :
1.Oresund Space Collective - Dead Man In Space 00.00
2.Soviet X-Ray Record Club - Good Things [I Only Think Of] 3.02
3.Psyche - The Saint Became A Lush 7.37
4.SPEkTR - Vice Versa 13.57
5.SPEkTR - The Interventionists 16.03
6.Luminance - R/W/M 19.49
7.The Pool - Traffic 22.42
8.Japan - Burning Bridges 26.30
9.Japan - My New Career 30.32
10.Nils Grondah - Das Fenster 34.18
11.The Alpha Video - Zito 40.53
12.She Past Away - Kasvetli Kutlama 46.31
13.Lust Era - Shoots & Ladders 51.29
14.Lebanon Hanover - Tottaly Tot 55.06
15.Zanov - Machine Desperation 59.03
16.The Future Sound of London - Domain 68.30
17.Front 242 - Sacrifice 70.53
Ανασταίνω αυτό το ξεχασμένο topic, μιας και με αφορμή το αφιέρωμα του Hammer στο 1984 μπήκα κι εγώ σε χρονοκάψουλα και είπα να φτιάξω ένα mixtape από ενδεικτικά χεβιμεταλλάδικα κομμάτια της χρονιάς εκείνης -με κάποια απο αυτά ν’ αποτελούνε είτε κομμάτια που ήξερα, είτε που δεν ήξερα αλλά έβαλα ν’ ακούσω με αφορμή το εν λόγω αφιέρωμα και μου άρεσαν. Μην περιμένετε Metallica, Manowar, Queensryche και άλλα τέτοια σοβαρά πράγματα, αυτό που ήθελα ήταν μία playlist που κατά κύριο λόγο να μου βγάζει αυτήν την old-school, τέρμα εμπορική/μελωδική/αμερικανιζέ heavy metal αίσθηση με τα γηπεδικά refrain, το snare με το τεράστιο echo, τη λίγο AOR-ίλα κλπ. Εντάξει, εκεί προς το τέλος δεν κρατήθηκα να μη βάλω και λίγο ατσάλι, αλλά δεν πειράζει. Κατά τ’ άλλα εγώ καμιά σχέση δεν έχω με αυτους τους ήχους, αλλά καλοκαιριάτικα γούσταρα κάπως!
Deep Purple-Knocking at your back door
Lita Ford-Gotta let go
Gary Moore-Murder in the skies
Q5-Lonely lady
Armored Saint-Take a turn
TNT-Seven seas
Saxon-Crusader
Quiet Riot-Condition critical
Stryper-You know what to do
Helix-Rock you
Twisted Sister-We ‘re not gonna take it
Motorhead-Killed by death