Myrath - Legacy (2016)

01 Jasmin 1:48
02 Believer 4:32
03 Get Your Freedom Back 3:57
04 Nobody’s Lives 5:43
05 The Needle 5:06
06 Through Your Eyes 5:37
07 The Unburnt 4:36
08 I Want to Die 4:39
09 Duat 5:26
10 Endure the Silence 4:44
11 Storm of Lies 4:35

Ανοίγω θέμα γιατί πιστεύω πως το αξίζει και ο δίσκος δεν ακούγεται όσο πρέπει (που είναι η κριτική rocking.gr??). Οι Τυνήσιοι έχουν κυκλοφορήσει ένα διαμάντι που συνδυάζει το έπος των Kamelot, την τεχνική των Symphony X και το άρωμα ανατολής των Orphaned Land. Κι όλα αυτά με απόλυτα προσεγμένες συνθέσεις, φοβερά ρεφραιν και σόλο και τα εκφραστικότατα φωνητικά του Zaher Zorgati. Επίσης, φτιάξανε κι ένα εντυπωσιακό βίντεο για το Believer. Για μένα ότι καλύτερο έχει κυκλοφορήσει φέτος μέχρι αυτή την στιγμή.

Τεράστια δισκάρα και εντελώς από το πουθενά για εμένα, ξεχωρίζει άνετα μέχρι στιγμής. Κάντε ένα κλικ στο λινκ από πάνω και τα υπόλοιπα θα γίνουν από μόνα τους.

Εντυπωσιακά παιγμένος δίσκος, αλλα συνεχίζω να θεωρώ τα 2 πρώτα τους και τα καλύτερα τους. Για μένα τα 2 πρώτα ήταν κυρίως εμπνευσμένα από τους Symphony X και τα 2 τελευταία από τους Kamelot. Βέβαια αυτό όπως το ακούω έχει πιο πλούσιο ήχο από το προηγούμενο οπότε ίσως με τα πιο πολλά ακούσματα να χτίσει μέσα μου.

Eίναι πολύ δυνατό και ιδιαίτερο το άλμπουμ, πιο focused απο τα προηγούμενα αν κ μου λείπουν λίγο τα ακροβατικά instrumental, ωστόσο έχει πολλές μελωδίες και ωραία ρεφραίν που κυλάει πολύ ευχάριστα.

Nα ‘στε καλα παιδια που γραψατε για τον καινουριο δισκο, γιατι δεν γνωριζα πως κυκλοφορησε!
Με 1 μονο πρωτο ακουσμα, ο δισκος μου φαινεται κατωτερος του τρομερου "Tales of the Sands’’. Το Βeliever ειναι καταπληκτικο κομματι, με Μπολιγουντιανη βιντεοκλιπαρα, και ανατολιτικες μελωδιες υψηλου επιπεδου.
Πολυ καλη μπαντα η Μyrath!

Καμποσοι τους μάθανε στο προηγούμενο και παραμένει ίσως καλύτερο. Σ αυτό προσπαθούν να κάνουν πάρα πολλα πραγματα μαζί και κάπου χάνεται η μπάλα λίγο.

Θα συμφωνήσω απόλυτα. Και μακάρι να τους φέρει κανείς για λάιβ αν και δεν το βλέπω. Εδώ στους Οrphaned Land είμασταν 3 κι ο Κούκοτς!

κύπρο θα παίξουν σε φεστιβαλάκι σε στάδιο στις 20 του μήνα, ΕΔΩ φυσικά, μια που ήταν να έρθουν δεν τους θέλανε επειδή παίζανε και οι Annihilator την ίδια περίοδο και θα πήγενε ακλαυτο, τώρα, κάποια στιγμή ΙΣΩΣ.