Nέο κίνημα αναπτύσσεται σε όλη την χώρα

Και ποιος μας λέει πως δε θα σαι εσύ φίλος;

Το μόνο σίγουρο, λέω εγώ.

βυζγια

ουπς λαθος θρεντ.

@ post_digital , Σχετικα με τη ‘‘Δημιουργια ξανα’’ :

Νεοφιλελευθεροι ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ θες να πεις.

Οι επιχειρησεις να ανθιζουν και ολοι οι αλλοι να πανε νανανανα…
Λενε πχ. για διαγραφες φοιτητων αν δεν περασουν με εναν αριθμο προσπαθειων ενα μαθημα και αλλα ‘‘ομορφα’’.
Αμα δεις τις θεσεις τους, μερικες ειναι αρκετα spooky…:-s

@ crabsody, Σχετικα με το ΚΚΕ :

Αν το ΚΚΕ βγει πρωτο στις εκλογες, το πιθανοτερο ειναι να το καταγγειλει ως προβοκατσια της αρχουσας ταξης που εχει σκοπο να δωσει την εξουσια στο κκε για να προλαβει να οργανωσει ξανα με την ησυχια της την επιθεση της πλουτοκρατιας και των μονοπωλιων στο λαο. :lol:

Αν ανθιζουν βεβαια οι επιχειρησεις ανθιζουν συνηθως και οι υπαλληλοι ( υπαλληλος ειμαι και εγω ο φτωχος). Αν μαραινονται επιχειρησεις μενουν ανεργοι και οι υπαλληλοι. Νομιζω ολοι οι υπαλληλοι θελουμε να ανθιζουν οι επιχειρησεις στις οποιες δουλευουμε. Πως βεβαια θα γινει αυτο με τη φορολογια που ασκειται ειναι ενα θεμα

Συμφωνω οτι η Αλεκα θα πει για προβοκατσια. Θεωρητικο ομως ειναι το ερωτημα μου. Ξερει κανεις να δωσει μια απαντηση; Παντως απο οτι ξερω τα κομμουνιστικα κρατη δεν κανουν εκλογες. Ειναι μπαναλ ιμπεριαλιστικο μετρο.

The message you have entered is too short. Please lengthen your message to at least 5 characters.

Nαι ομως στην περιπτωση του νεοφιλελευθερισμου και του καπιταλισμου, δεν βλεπω τα υπερκερδη απο την ανθιση των επιχειρησεων να μοιραζονται αναλογικα και στους εργαζομενους. Αυτη ειναι η σημαντικη διαφορα.
Αν παει καλα η επιχειρηση απο τη σκληρη δουλεια των υπαλληλων, τα τσεπωνει ο ιδιοκτητης, αν δεν παει καλα απολυει μερικους υπαλληλους χωρις να χρειαζεται να τους δωσει και λογαριασμο.
:wink:

Ιδιωτικος υπαλληλος ειπα μεγαλε, ξυπνα. Κανω και δικες μου δουλειες.

Σε μια κοινωνια που ανθιζει με υγιης επιχειρησεις ο υπαλληλος αν αυτος αποδιδει και το αφεντικο του τον εκμεταλλευεται παει σε αλλη δουλεια που του δινουν περισσοτερα η κανει μια δικια του

Δεν θα προλάβετε, θα 'χω πάρει τα βουνά για αντάρτικο!

Η τρελα τελικα παει στα βουνα

Ελπιζω να μην αυνανιζεσαι με αυτη τη φωτογραφια

Ban ban ban

Αν ισχύσει αυτό τότε το κκε θα είναι το πρώτο κόμμα στην ιστορία που θα έχει το αρνητικό πρόσημο πριν το ποσοστό του…! :D:p

Ενα ερώτημα που μπορεί να τεθεί στη συζήτηση με έναν αναποφάσιστο ηλικιωμένο ή και εν δυνάμει ψηφοφόρο του δικομματισμού:

[SPOILER][/SPOILER]

ας είμαστε όμως αληθείς με το πνευματικό έργο κάποιων ανθρώπων

Τα συνθήματα αυτά είναι σαν τα δημοτικά τραγούδια, έβαλαν πολλοί το λιθαράκι τους στη δημιουργία και κανένας δεν γνωρίζει τελικά ποιός είναι ο δημιουργός. Αυτό σημαίνει ότι μπορούν να υπόκεινται σε συνεχείς βελτιώσεις για να επιτευχθεί ο “καλύτερος σκοπός”. :slight_smile:

να γινει κανονικα τοτε και οχι με τη ζωγραφικη των windows

Δεν ενδιαφέρει το μέσο, αλλά ο σκοπός. :wink: