Nevermore live in Greece 27-28/5/2010

Προσπαθω να μαι εκει…το οτι ειναι Πεμπτη ειναι θετικοτατο.

εδιτ:
Παρασκευη Αθηνα…ακομα καλυτερα!

Mαζί με Annihilator θα ηταν το τελειο line up…παρολα αυτα θελω και εγω να τους ξαναδω…(μιας και εχει γινει της μοδας να παιζουν μπαντες ολοκληρα album τους θα ηταν χαρμα οφθαλμου και αυτιών να επαιζαν το politics of ecstasy…:!:slight_smile:

fixed :wink:

μπλιαξ. εγώ βολεύομαι και με ένα ιν μέμορυ. αλλά μάλλον δεν θα ρθω, οπότε ας παίξουν και τη μουφίτσα το ντεντ χαρτ.

Eγώ θέλω Poison Godmachine,All Play Dead και No More Will!Kαι 42147 βέβαια αλλά σιγά…

διαβαζω καλα η με γελουν τα γερακισια ματια μου? οι θεοι ερχονται για live?απλα οφειλουμε να παρευρεθουμε και να μεταλαβουμε τη θεια μουσικη του κολοσσιαιου αυτου συγκροτηματος! η μερα λογικα βολευει,το φαζ μια χαρα κλαμπακι ειναι, το εισιτηριο ειναι σε σχετικα λογικη τιμη(αν αναλογιστουμε και την μεγαθηριακη αξια αυτης της μπανταραααααααααααας),το μονο που μενει ειναι να ψηθει αλλα κυριως να μπορει και ο μητσαρος :bow2:

μάστα, μας σβερκώθηκε και το 30άρι σαν “λογική τιμή”.

φιλε dude και εγω θα προτιμουσα η τιμη του εισιτηριου να ειναι χαμηλοτερη πιστεψε με αλλα τι να κανουμε τωρα?ξενο συγκροτημα μεγαλου βεληνεκους δυσκολα θα απολαυσεις με κατω, αντε των 25 σου λεω εγω ευρω! ασε που οπως προλαλησα nevermore-θεοθεοι ειναι αυτοι οποτε και παλι καλα που θα εχει 30 ευρωπουλα το εισιτηριο!

καλά, μη φτάσουμε στο σημείο να λέμε και ευχαριστώ που δεν έχει κανα 45άρι το εισιτήριο. Θα τα σκάσουμε όπως και να’χει, αλλά μην είμαστε και κοροκορόιδα.

pAnathema τους.
Πάλι σε έξοδα θα μας βάλουν.:smiley:

Mπορω να σου αναφερω δυο συγκροτηματα ξενα που ερχονται αυτο το μηνα και εχουν 12 ευρω εισιτηριο!!! Vitamin-X και Restarts.
Eπισης να αναφερω και τους Bolt Thrower!!!
Για να καταλαβουμε οτι ναι μεν μαλακες ειναι οι διοργανωτες ,αλλα και τα συγκροτηματα δεν ειναι αμοιρα ευθυνων…

φαζ και γερό όνομα = 30αρι πάντως

πολλά τα παραδείγματα μέχρι τώρα… και για μένα που δυστυχώς δεν έμεινα ΚΑΘΟΛΟΥ ευχαριστημένος απ’ το συναυλιακό χώρο, παρά τις σωστές προϋποθέσεις, αυτό δεν είναι καλό κίνητρο για να πα να ξαναδώ συναυλία εκεί.

Καλα και συ ξες πολλες μπαντες που να απαιτουν χαμηλες τιμες για τα gigs τους και να βαζουν αναλογα χαμηλα και το merch?:roll: Ειπαμε,αυτοι ειναι ειδικη-μαγκιορικη-περιπτωση…

Δεν καταλαβες το σκεπτικο μου… Εφοσον μπαινουν οι μπαντες στο τριπακι αυτο των διοργανωτων κτλ. θα ναι και ψηλα οι τιμες! Ειδικη περιπτωση οι thrower!

Aς μην το συνεχισουμε ομως καλυτερα… Αν ειναι να γινει κουβεντα ας μεταφερθουν τα ποστ στο θρεντ διοργανωτες… Ας μιλαμε μονο για τη συναυλια εδω

Γμτ, δεν μπορούσαν να περιμένουν 5 μέρες?! Εγώ δίνω και αοθ -_- [ΚΑΙ ΜΕΤΑ LAMB OF GOD:vibrate:]
Τέσπα θα δω τι θα κάνω τότε, δε θα περιμένω να διαβάζω τελευταία στιγμή οπότε εντάξει… (:
Supports για Αθήνα δεν?

ιδια μερα με deicide στη θεσσαλονικη…

ελεος ρε παιδια, οργανωθειτε λιγο σωστα…

[-X

Υπεροχο νεο απιστευτη μπαντα θα ειναι ανεπαναληπτο λαιβ που οποιος το χασει “χανει” μπαντα καταθεση ψυχης ασυλληπτοι καλλιτεχνικα !! Αλλα ρε ανθρωποι (αυτοι που το διοργανωνουν εννοω ) πως καταφεραν και εβαλαν ετσι τις ημερομηνιες και πεφτει πανω σε deicide και bolt(εστω και μια μερα μετα) Εκτος απο την περιοδο τελη μαιου μεσα ιουνιου δεν υπαρχει αλλος χρονος για συναυλιες ??? Ακομα και απο αλλη ανταγωνιστικη εταιρεια να ειναι η διοργανωση και παλι δεν την συμφερει να διασπασει το κοινο που εχει τοσες πολλες καλες επιλογες εκεινο τον καιρο γενικα , και που ειδικα στην εποχη μας εχει προβληματα οικονομικα. Πραγματικα ειναι λες και δεν μπορει να βρεθει μια ισορροπια. Παλια στην ελλαδα δεν γινονταν λαιβ καθολου και περιμενες μια ζωη να δεις μια μπαντα και απο την αλλη τωρα τους φερνουν ολους μαζι πολλους την ιδια περιοδο η και την ιδια μερα… Τι να πω…Λιγη οργανωση ρε παιδια

ναι σωστα συγνωμη που δεν σας ρωτισαν οι nevermore ποτε μπορειτε για να ερθουν… τοτε θα περναει κοντα στην περιοχη μας η περιοδια τοτε θα ερθουν και αν μας αρεσει… παντα γκρινια οτι και να γινει παντα θα βρουμε κατι να γκρινιαζουμε ελεος

εσύ τώρα γιατί γκρινιάζεις;

Έχει ένα δίκιο.Όταν κάνουν παγκόσμιες περιοδείες οι μπάντες δεν γίνεται να μας ρωτάνε αν μπορούμε ή όχι.Ας κάνουμε τις επιλογές μας.