Nevermore - The Obsidian Conspiracy

Ουτε εγω ενθουσιαστηκα όπως πρωτοειπα… Αλλα όταν ακουω τον ΘΕΟ Jeff να λέει οτι ειναι ότι καλυτερο έχουν βγάλει οι Nevermore προσδοκώ πολλά πραγματα…

μακαρι…
αλλα ολοι αυτο δεν λενε???:wink:

ο warrel ειναι σχιζοφρενης?!?!?! 8O :blink:

Ε,με την καλή έννοια!
Ουρλιάζει,ψιθυρίζει,βρυχάται…Ερμηνεύει!!!Θεός

:hippy::hippy::hippy::hippy:

παιδες παρατηρησα μια ανησυχια να πλαναται εις την ατμοσφαιρα σχετικα με το αν ο δισκος θα ειναι αναλογως των προσδοκιων μας . χαλαρωστε. μας απογοητευσαν οι νεβερμορ ποτε στο παρελθον? οχι ! γιατι αυτο να συμβει τωρα? εκτος αυτου ,οι 2 βασικοι του συνθετες προεβησαν σε δηλωσεις ακρως ενθαρυντικες για το μουσικο περιεχομενο του (θα ειναι το καλυτερο αλμπουμ που εχουμε κυκλοφορησει κ.α) .
προσωπικα, δεν προκειται να ακουσω νοτα ! την επισημη ημερα κυκλοφοριας του, θα σπευσω να τον αγορασω και εν συνεχεια θα τον απολαυσω στο στερεοφωνικο μου! τους εμπιστευομαι ακραδαντα…!!!

Ότι θα μπορούσαν δηλαδή οι βασικοί συνθέτες να δήλωναν ότι ο νεός δίσκος είναι μια μαλακία και μισή…
Την limited edition να πάρεις, ε!

μην εισαι τοσο απολυτος ρε κρισπ ! αν δεν πιστευαν στην αξια της νεας τους δουλειας, δεν θα εκαναν τοσο μεγαλεπηβολες δηλωσεις καθως στο βαθος του μυαλου τους θα ξερουν πως υπαρχει το ενδεχομενο να εκτεθουν ! για να τον υπερασπιζονται και να τον στηριζουν, κατι περισσοτερο θα ξερουν απο σενα και απο μενα !

νε νε νε.

dane, παράτα τους, κόψε και τα λαηβς και βγάλε έναν προσωπικό δίσκο ακόμα μόνο με διασκευές. μετά τράβα στα μακαρόνια σου.

Πόσοι όμως έχουν κάνει το ίδιο στο παρελθόν και μας σέρβιραν πατάτες?

dude αν θες γινε πιο σαφης !

Βασικά ο απόλυτος είσαι εσύ που λες ότι θα γαμάει όπως και ναχει.
Και προσπάθησε να καταλάβεις ότι ποτέ κανένας μουσικός δεν πρόκειται να δηλώσει ότι θα κυκλοφορήσει μια μπούρδα.

Επίσης το Enemies Of Reality ήταν απογοήτευση (για μένα).
Και το This Godless Endeavour πολύ καλό αλλά μέχρι εκεί.

hopeto δικιο εχεις ! αλλα το σκεπτικο μου ειναι απλο…
οι νεβερμορ συγκεκριμενα δεν εχουν κυκλοφορησει πατατα στο παρελθον! γιατι να το κανουν τωρα που ειχαν και 5 χρονια στη διαθεση τους να συνθεσουν κατι πραγματικα σπουδαιο? μπορει και να λανθανω! αλλα πεποιθηση μου ειναι πως θα βγει κατι πολυ καλο!

κρισπ το enemies of reality θεωρειται απογοητευση λογο παραγωγης και μονο! συνθετικα και εκτελεστικα βρισκεται σε υψηλοτατο επιπεδο!
to this godless endeavour αποθεωθηκε απο το συνολο του τυπου και ολων των μουσικοφιλων και προσωπικα για μενα ειναι δισκαρα!

το this godless endavour πασχει(οσο και αν ακουγεται περιεργο) απο την καθαρη παραγωγη του…!!!
ή αν θελετε απο το οτι απο την αρχη εως το τελος ειναι το ιδιο ο ηχος…
μισο σκαμπανεβασμα δεν εχει…

σε θέματα marketing…

Cradle κοίτα πώς πάει το πράμα.

5-6 users που άκουσαν (έστω αποσπασματικά) κάποια δείγματα λένε ότι δεν ενθουσιάστηκαν. Εσύ λες ότι ο δίσκος θα είναι φοβερός επειδή το δήλωσαν οι ίδιοι οι δημιουργοί. Προσωπικά λέω να πιστέψω τους πρώτους και να τον ακούσω 3-4 φορές πριν κάνω οποιαδήποτε κρίση.

ok κρισπ δεν εχεις αδικο αλλα να ξερεις πως η κριση ειναι παντα υποκειμενικη! μπορει εσυ να μην βρισκεσαι αναμεσα σε αυτους τους 6 γιουσερς! που ξερεις? οσο για το σιντι που ανεφερες στο μπλακ θρεντ, θα το τσεκαρω. ποιος ο λογος να μην το κανω! εχω τα ωτα μου ορθανοιχτα…:slight_smile:

4 λεπτά preview δεν είναι αρκετά, ας ακούσουμεε πρώτα όλο το δίσκο και μετά.
Ως τότε Have Faith!

παντως ειναι γεγονος

οτι τους καλυτερους δισκους τους
τους γραψανε με τον kernon πισω απο την κονσολα
και 2 εξαιρετικους 2ους κιθαριστες