Nhl

Κανένας που να παρακολουθεί εδώ;
Αύριο ξεκινάνε playoffs. Λατρείες για double των blackhawks

Φυσικά, κάτοικος Μόντρεαλ γαρ (με διάλειμμα για ένα τετράμηνο αυτή την εποχή) :stuck_out_tongue:

Ντάξει το ρόστερ των Blackhawks (όπως και των Bruins) είναι απ’ τα πλέον imba, εξού και οι 2 τίτλοι (και αντίστοιχα οι σχεδόν 2). Πάντως απ’ τα ζευγαρώματα του 1ου γύρου για μένα το Blackhawks - Blues είναι το πιο ενδιαφέρον για μένα. Ο Halak παραμένει μεγάλη λατρεία αν και μας έφυγε.

Δεν θα εκπλαγώ καθόλου αν έχουμε επανάληψη του περσινού τελικού λοιπόν. Εκτός αν πέσει με μας η Βοστώνη στον δεύτερο γύρο αφού σε σειρά Μόντρεαλ-Βοστώνης όλα είναι πιθανά (και απ’τις μεγαλύτερες ξενέρες που 'χω φάει ποτέ σε παιχνίδι ήταν ο αποκλεισμός στην παράταση στο 7ο παιχνίδι του '11). Οι Pens όπως (σχεδόν) κάθε χρόνο έτσι και φέτος του βλέπω να πνίγονται σε μια κουταλιά νερό αφού όσο παικταράς κι αν είναι ο Crosby χωρίς Malkin δεν είναι τίποτα το σπουδαίο.

Κατά τ’ άλλα, επειδή πριν από λίγο γύρισα από μάζωξη για να δούμε το 1ο ματς με Τampa, ωραία ξεκινήσαμε.

Επιτέλους πέρασαν οι Blackhawks χθές και μου έφυγε ένα άγχος. Ματσάρα απο όλες τις μεριές. 4 γκολάκια στο τρίτο ημίχρονο και έστειλαν τους Blues διακοπές. Προβλέπω ο επόμενος γύρος να γίνεται με Colorado είτε στα 4-2 είτε στα 4-3. Τώρα χαλαρώνουμε λιγάκι.
Πάντως Leviathan η σειρά σας με τη Βοστώνη παίζει να είναι επική. Θα στάξει αίμα στον πάγο

Λογικά θα ‘ναι επική όπως πάντα. Παίζουν όλα τα ενδεχόμενα, αν και πιστεύω ότι θα κριθεί στα 6-7 παιχνίδια. Το μόνο που δεν παίζει αντικειμενικά είναι να τους σκουπίσουμε (δε νομίζω ότι περίμενε κανείς να σκουπίσουμε Tampa αν και τελικά φάνηκε πόσο τους έλειψε ο Bishop) ή να τους πάρουμε με 4-1. Είναι σε τέτοιο επίπεδο τα τελευταία χρόνια οι Bruins που απλά δε νομίζω ότι γίνεται, κακά τα ψέματα. Αλλά σε σειρές σαν αυτή τη προγνωστικά δεν έχουν και πολλή σημασία, είναι ντέρμπι απ’ τα λίγα!

Oι Blues αποδείχθηκαν λίγοι για άλλη μια χρονιά… και φέτος τους είχα πιστέψει. Για να δούμε, γιατί στη Δύση τα πράγματα φέτος είναι ζόρικα, έχεις πολύ καλό Anaheim και στο Colorado κάθεται στην άκρη του πάγκου ο Θεός. Το ότι το Chicago έχει ανώτερο ρόστερ δεν το συζητάμε βέβαια…

ελεος ρε λεβιαθαν, συμπαθης χρηστης αλλα και μανγιου και canadiens…γιατι ετσι ρε συ :stuck_out_tongue:

τοροντο ειμαστε, και οπως και με λιβερπουλ παλι με χρονια με καιρους…

Γιατί πότε ήταν δικά σας; Μη με κάνεις να αραδιάσω τις κούπες μου όπως κάνετε εσείς οι γαύροι. :lol:
Ντάξει, Μόντρεαλ μένω αφού.

Εσείς πάλι καλά τα καταφέρατε φέτος πουλάκια μου… Αλλά άμα πάρετε την Πρέμιερ στη μπάλα, τι σε νοιάζει το χόκεϊ :stuck_out_tongue: