Nick Cave & The Bad Seeds - 16/11/2017 - Γήπεδο TAE KWON DO

H detox τον φέρνει.
Έχει ιδέα κανείς πους μπορούμε να βρούμε πόσα ήταν αυτά τα Early Bird (δεν θα έπρεπε να αναφέρουν; )? 11 η ώρα σήμερα άνοιξε η προπώληση και εξαφανιστήκαν όλα μέσα σε μία ώρα.

Κλασικές ελληνικές πουστιές.
Πήγα να πάρω στις 11.00 και επειδή δεν είχα ενεργοποιήσει την καινούρια κάρτα σε ΑΤΜ, έφτασε η ώρα 11.40 που ξαναμπήκα viva και εισιτήρια δεν υπήρχαν.

Ρώτα, δε θα σου πουν.

Παλιά έλεγαν 1000 εισιτήρια κτλ. Ή διαθέσιμα μέχρι τάδε του μηνός.
Τώρα τα χωρίζουν σε “φάσεις” ή δεν αναφέρουν καν νούμερα.

Για μένα πλέον είναι αρκετά μεγάλος λόγος να κάψω συναυλία τέτοιες γελοιότητες.

Και για μένα. Και το έχω ήδη κάνει. Πάντως αυτή τη φορά πρόλαβα, παρόλο που 11:15 που μπήκα δεν υπήρχαν στο βίβα. Ανοίξανε πάλι μετά.

πείτε λίγο τι παίζει με προμήθειες? στα Public κρατάει 2ευράκι όπως στη viva?

στο άλλο σάητ που σε στέλνει μέσω του σάητ του Cave παίζει προμήθεια?

Εγώ πάντως δεν πλήρωσα καμία προμήθεια. Είχα μεν χρήματα στο wallet μου και πλήρωσα από εκεί, αλλά και να μην είχα, δεν κρατάει προμήθεια γενικώς το viva. Από Public δεν έχω βγάλει ποτέ, όμως έχω ακούσει ότι λειτουργεί όπως ήταν παλιά το viva, δηλαδή επιλέγεις εσύ αν θα δώσεις προμήθεια και πόσο.

Παλιά η detox μετακύλυε την προμήθεια στον πελάτη, τώρα το έχει σταματήσει. Συνεπώς αν έχεις viva wallet δεν πληρώνεις παραπάνω. Ναι, τα public έχουν προμήθεια, κανα 70λεπτο αν θυμάμαι καλά.

Πάντως είναι μεγάλη μαλακία αυτό που κάνουν με τα “early bird”. Νομίζω ότι ένας τρόπος να είναι όλοι ικανοποιημένοι είναι να λέγανε ρε παιδί μου ότι όποιος πάρει εισιτήριο από την πρώτη μέρα (9 μήνες πριν το live στη συγκεκριμένη περίπτωση, για να μη ξεχνιόμαστε), θα το πάρει με 29 ευρώ. Τώρα όποιος δεν πήρε με 29, για ποιόν ακριβώς λόγο να βιαστεί και να πάρει με 34, εφόσον όλη η προπώληση θα έχει τόσο; Μόνο άμα πάει για soldout (που θα πάει πιστεύω) θα πρέπει να κινηθεί κάποιος για να πάρει. Στάνταρ θα μάζευαν περισσότερα λεφτά απ’ ότι μάζεψαν σήμερα με αυτόν τον τρόπο. Και είναι σημαντικό να εισπράττεις λεφτά μπροστά.

αα οκ

πριν κανα μήνα έκλεισα εισιτήρια μέσω viva και μου χρέωσε ένα 2ευρω! μόνο αν κλείσεις από viva wallet ξέρω ότι είναι χωρίς προμήθεια…

ΣΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ ΑΥΤΟ ΡΕ ΜΑΝ!!!1 :stuck_out_tongue:

Δε χρειάζεται όμως να έχεις χρήματα στο wallet. Πληρώνεις απλά με την πιστωτική σου μέσω του wallet, χωρίς καμία προμήθεια.

Άστους μωρέ, τους Νεάτερνταλ… Τεχνο[λογο(?)]φοβία λες και είναι η γιαγιά μου :stuck_out_tongue:

Έχω μια απορία… Γιατί δεν είναι ξεκάθαρο πότε ξεκινάει το λάιβ; Οι πόρτες ανοίγουν στις 7 λέει. Πήρα τηλεφωνο και μου είπαν ότι “θα ανακοινωθεί τι ώρα θα βγει ο καλλιτέχνης”. Γιατι τέτοια μυστικότητα; Εμείς που ερχόμαστε από μακριά γιατί να έχουμε το άγχος αν θα προλάβουμε;

ε υπολόγισε κάπου στις 21.30. δύσκολο να βγει νωρίτερα…

Κι εγώ αυτό πιστεύω. Γιατί δεν μας το λένε δν καταλαβαίνω…

Ε δε θα εχει βγει ακομα προγραμμα ρε, ειναι σε δυο μηνες το λαιβ.

Ψαχνω εισιτηριο (κατα προτιμηση για αρενα αλλα μου κανει οτιδηποτε σε αυτη τη φαση).
O Καταραμενος ο στρατος θα μας φαει το λαιβ της χρονιας…

Ακούγεται πως θα μεταφερθεί σε άλλο χώρο το λάιβ πάντως

Τελειώσανε και τα εισιτήρια κερκίδων;

Μακαρι να μεταφερθει. Ναι Παντελή, στο viva τουλαχιστον το δειχνει γενιικα sold out.

Πωπω και είναι σε ενάμιση μήνα. Καρφί για δεύτερη μέρα πάει αυτό, θα έπρεπε να μπει μάλλον. Στο Ισραήλ ας πούμε που πάει μετά από εμάς, παίζει διήμερο.