Nightwish «Άντε γ@μ@σου Ελλάδα»!

το διαβασα σημερα και παραθετω το κειμενο…

Ξεπερνάει κάθε όριο η επίθεση του Τζον Φίνμπεργκ, μάνατζερ του φιλανδικού συγκροτήματος Nightwish, που ξέσπασε με υβριστικά σχόλια εναντίον της Ελλάδας, λόγω της ακύρωσης της συναυλίας του!

Η συναυλία του γνωστού συγκροτήματος ακυρώθηκε λόγω των πολιτικών εξελίξεων και ο Τζον Φίνμπεργκ φαίνεται πως ενοχλήθηκε που δεν θα βγάλει κάποια εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ παραπάνω στον λογαριασμό του.

Μετά την ακύρωση της συναυλίας, ο μάνατζερ των Nightwish, έγραψε στο προσωπικό του λογαριασμό στο facebook «Ελλάδα άντε γ@#$%^ που μου γ@#$%^ τα φθινοπωρινά μου σχέδια από την αναστάτωση που προκαλείς στις αγορές» και σαν να μην έφτανε αυτό συνέ»χισε τη χυδαία επίθεση γράφοντας «Εύχομαι όλοι όσοι ψήφισαν όχι να καταλήξουν στο δρόμο»!

Δείτε τη φωτογραφία στο παραπάνω gallery…

και για να ειμαστε δικαιοι και η απαντηση της μπαντας…«Ο Τζον Φίνμπεργκ δεν είναι ο manager του συγκροτήματος, κλείνει τις συναυλίες μας στην Αμερική και προφανώς οι απόψεις του δεν έχουν καμία σχέση μ’ αυτές της μπάντας», έγραψαν σε σχόλιο στο facebook.

…ναι έτσι είναι…είπε ένας παπάρας μια μαλακία, και δεν θα φάμε το βράδυ
…φυσικά και οι Nightwish, που στο παραπάνω δεν έχουν απολύτως καμιά ευθύνη, έχουν νά’ρθουν από το κάζο του M.M.D. του 2008, έτσι:?

:):!:

Βασικά για ποια συναυλία μιλάει, δεν έχει ανακοινωθεί κάτι σχετικά με Nightwish για Ελλάδα μέχρι στιγμής και σύμφωνα με τη δήλωση της μπάντας ο τύπος δεν έχει σχέση με τις συναυλίες τους στην Ευρώπη. Μάλλον ή κομπλεξικός είναι ή μαστουρωμένος.

Διαφωνώ ως προς το μερίδιο ευθύνης που φέρει το ίδιο το συγκρότημα.
Καλώς ή κακώς, πρόκειται για πρόσωπο με το οποίο συνεργάζονται (ενδεχομένως επί σειρά ετών, δεν το γνωρίζω) και οι όποιες δηλώσεις του, αντανακλούν και σε αυτούς.
Διαβάζοντας την επίσημη απάντηση που εξέδωσαν οι Nightwish, συμπεραίνω πως δεν έχουν καμία, μα καμία επίγνωση της κατάστασης.
Μα «Σταματήστε τις ανοησίες, κλείστε τα laptops και βγείτε έξω να πάρτε καθαρό αέρα»;
Το ανθρωπάριο αυτό πέρα από το μεγαλοπρεπέστατο «Άντε γαμήσου Ελλάδα», ευχήθηκε σε όλους όσοι ψήφισαν «Όχι», [U]να μείνουν [B]άστεγοι[/B][/U].
Δεν υπάρχει δηλαδή ούτε το παραμικρό περιθώριο παρερμηνείας.
Και είναι τόσο, μα τόσο ακέραιος ως χαρακτήρας ώστε όχι μόνο αφαίρεσε το επίμαχο σχόλιο (αναρωτιέμαι γιατί :roll:) αλλά στην συνέχεια -και κατόπιν της γενικής κατακραυγής που ακολούθησε- επιχείρησε -αποτυγχάνοντας οικτρά- να ανασκευάσει την αρχική του δήλωση, λέγοντας πως αναφερόταν στους Έλληνες πολιτικούς, και όχι στον λαό :roll:
Ευτυχώς που υπάρχουν και τα screenshots…

Το ότι διαχώρισαν την θέση τους δεν αρκεί.
Δεν υποστηρίζω πως όφειλαν να απολογηθούν για λογαριασμό του John Finberg φυσικά.
Αλλά θα μπορούσαν τουλάχιστον να [B]καταδικάσουν[/B] τις δηλώσεις του και προαιρετικά (αν δηλαδή είχαν ΑΡΧΙΔΙΑ) να διακόψουν την συνεργασία μαζί του, αναζητώντας άλλον booking agent για το Αμερικάνικο σκέλος της περιοδείας.
Προτίμησαν την διπλωματική οδό υποβιβάζοντας το όλο συμβάν σε «παρεξήγηση».
Ξέρετε τι μου θυμίζει η όλη αντιμετώπιση;
Τις απαντήσεις των [B]Deep Purple[/B] όταν τους επισημάνθηκε πως το venue στο οποίο επρόκειτο να εμφανιστούν -όπως και τελικά έπραξαν- βρίσκεται σε κατεχόμενη περιοχή των οποίων οι αρχικοί κάτοικοι θανατώθηκαν και εκδιώχθηκαν.
Το δίχως άλλο, ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟΙ. Ικανοί να αποδεχθούν ακόμα και πρόσκληση του δικτάτορα της Βόρειας Κορέας αν η αμοιβή είναι ικανοποιητική.
Το ?No Politica? ΗΛΙΘΙΟΙ, επί της ουσίας αποτελεί πολιτική στάση όπως ακριβώς η αδράνεια/απάθεια.

Ερχόμουν για να γράψω ακριβώς αυτό.
Δεν βγάζει νόημα η φάση σε γενικές γραμμές.

ακριβώς αυτό, συν το γεγονός ότι πολλά ελληνικά site πάτησαν πάνω στις δηλώσεις για να χτυπήσουν περισσότερα hits. έτσι να το κανιβαλίσουμε το θέμα χωρίς να τοποθετούμε τα πράγματα στη θέση τους. θέλεις αγαπητό ελληνικό site (όποιο κι αν είναι αυτό) να ασκήσεις κριτική. κάνε το επίσημα με επιστολή. μην κράζεις έτσι αόριστα ή μην αφήνεις τους σχολιαστές να βρίζουν μάνες και πατεράδες. ή μπορείς να κάνεις το άλλο… απλά μείωσε τον χώρο που θα διέθετες για το συγκρότημα.

Καλή τύχη. Ο Finberg, είναι ο μεγαλύτερος booker στην Αμερική. Μεγάλος μαλάκας γενικά και δε δουλευουν άπειροι μαζί του λόγω συμπεριφοράς. Αλλά αρκετα thrash δουλεύουν. Έχω διαβάσει οτι έχει φάει ξύλο απο 2-3 group και ότι είχε φερθεί άσχημα σε πρόσφατη περιοδεία σε συνελληνές. (και εντελώς άδικα)

Τα είπες όλα και τα είπες σωστά.

Μονο που στο χωρο του metal δεν υπαρχει political correct, η μαλλον υπαρχει political incorrectess.
Ολα αυτα εκτος εξαιρεσεων φυσικα.
Αν βεβαια ειχε τολμησει καποιος πανκης να πει κατι παρομοιο για την Ελλαδα, θα ειχαν πεσει οι υπολοιποι να τον φανε. Δυστυχως η ευτυχως το πανκ υπερτερει εκει. Στην συνειδητοτητα. Yπερτερει ειπα? Δεν υφισταται καν συγκριση εδω που τα λεμε.

ΕΔΙT
Καμια ανακοινωση απο το συγκροτημα μεχρι στιγμης? Καλα μυαλα.

Έβγαλαν ανακοίνωση και είπαν το προφανές.

Κατά τα άλλα, το πόσο αστεία είναι η όλη φάση και οι προεκτάσεις για νο πολίτικα, συγκρίσεις με πάνκηδες, deep purple κλπ φαίνεται από τον τίτλο του θρεντ.

κανα λινκ?

:lol::lol::lol:

γελάω επίσης που η μεταφορά της είδησης είναι από το μακελειό και είναι λάθος στο νόημα της.

…εντάξει απάντησαν ότι μόνο τα μέλη των Nightwish μπορούν να εκφράσουν τους Nightwish…το δέχομαι και το σέβομαι…αλλά η καλύτερη απάντηση είνα9ι νά’'ρθουν και από δώθε…έχουν πολλούς οπαδούς, οι δίσκοι τους πουλάνε σαν ζεστό ψωμάκι, και εγώ που δεν είμαι και οπαδός τους, αν μπορώ χρονικά και οικονομικά θα πάω…το τελευταίο αποτελεί και το μεγαλύτερο κίνητρο για τους φίλτατους Nightwish:D :slight_smile: :!: