No Budget Festival στη Larissa 4-5-6/9/09

Παρε το βλεεδιν και πηγαιντε ελιξηριο και φατε και για μενα!:smiley:

άντε να δούμε τι θα γίνει.

εχει παϊδακια το ελιξηριο? :lol:

ε και τελοσπαντωνε για παϊδακια υπαρχουν οι καταλληλες ΨΗΣΤΑΡΙΕΣ

οντοπικ τωρα
παντως ειναι τσιμεντο κατω, οποτε δεν θα κολλησει κανεις στη λασπη και στους χειμαρρους :stuck_out_tongue:
τωρα ακομα και καμια μπορα να ξεσπασει και τελειωσει σε κανα 20λεπτο δεν νομιζω να το ακυρωσουν, ειναι σπαθια τα παιδια, δεν το κανουν για χρηματα…θελω να πω θα εξαντλησουν καθε πιθανοτητα να γινει…

O kairos simera edo sti larisa einai poli periergos…Fysaei poli kai exei synefia…An mas kanei ti xari kai dn vre3ei 8a perasoume teleia!!!

Θα γίνει τελικά σήμερα το live? Επειδή άρχισε και βρέχει για τα καλά στην Λάρισσα από ότι έμαθα. Αν ξέρει κάποιος κάποιον τρόπο εποικεινωνίας με τους διοργανοτές ας ποστάρει!

Φρεσκο bulletin απ το myspace της no budget team.

Η ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΩΝ BURST ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ!!
ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΞΑΝΤΛΗΣΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ. ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΤΑ GROUP ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΟ.

επαιξαν ολοι κανονικα, μονο που λογω της βροχης μειωθηκαν τα προγραμματα ολων των συγκροτηματων οπως λεει το bulletin

τερμα οι burst :frowning:

setlist (ξεχναω κατι σιγουρα, αλλα γενικα δεν θυμαμαι setlists…)

silver rain
immateria
cripple god
rain
we are dust
where the wave broke
i hold vertigo

Θεοί οι burst.
Είδα και αρκετούς φορουμίτες από κοντά :smiley:

Τα υπόλοιπα αύριο, με το καλό να γυρίσουν και οι υπόλοιποι σπίτι τους.

  • sculpt the lives στα κομμάτια!

πάει κι αυτό… εμείς φύγαμε γαμώτο πριν το i hold vertigo για να μη χάσουμε το τρένο, αλλά το προλαβαίναμε μάλλον… :frowning: τα t-shirts με ψιλοαπογοήτευσαν, πήρα ένα για το γαμώτο :p. οι ποεμ ωραίοι, πρώτη φορά τους άκουσα.

και ο βλήδιν να σκάσει απ το κακό του, καθώς εμείς με τη συνοδεία του χαλισέκου τη βρήκαμε και την τιμήσαμε τη φημισμένη σουβλακερί 8)

ασταδιάλα ρε!

εγώ έκατσα ως το τέλος, και όχι δεν θα το προλαβαίνατε το τρένο. Εγώ το έχασα για μισό λεπτό, ακολούθησε οδυσσεια, αλλά τα κατάφερα.

Περισσότερα αργότερα.

ω ρε μλκ, πακέτο :?

πάω για διάβασμα γμτ, ξενέρα. θα διαβάσω την οδύσσεια του μικρού βληδιν μετά το μεσημεριανό :stuck_out_tongue:

Ωραια ητανε μπραβο στη νο μπατζετ τημ που το διοργανωσε ειδαμε και μπερστ τελευταια φορα λιγος κοσμος ομως.Και οι ποεμ ωραιοι πηρα και το σιντι τους και οι hidden in the basement μια χαρα.Γαμω την ηλιθια βροχη ομως και τα νερα που εμειναν μετα δυο φορες επεσα.Καποια στιγμη που γελουσαν ολοι στους μπερστ τι στο δγιαλο εγινε και δεν καταλαβα?

Λοιπόν, αυτό δεν είναι ανταπόκριση από λάιβ, είναι ροοντ-τριπ κανονικό. Δέχομαι πμς με προσφορές να το κάνουμε ταινία. Αλήθεια ε!

Ξεκινάμε με το συμπολεμιστή Χρηστάρα πρωί για ταξιδάκι με καρβουνιάρη μέχρι τη Φραπεδούπολη (Θεσσαλονικείς σόρυ, αλλά ΑΠΛΑ τρώτε τη σκόνη των Λαρισσαίων στη φραπεδιά). Χαζεύοντας το θασσαλικό τοπίο βλέπουμε την πορεία των “έργων πνοής για τον τόπο” (υπεραγαπημένη φράση κλισέ που υπερλατρεύουμε) και λέμε αμήν και πότε θα τελειώσουν να απαλλαγούμε απ’τον καρβουνιάρη. Παράλληλα σκάνε και υπερεπικές τιτάνιες μορφές και το ταξίδι εξελίσσεται σε παιδική χαρά. Κατά το μεσημεράκι φτάνουμε Λάρισσα.

Πρώτη στάση στην Πλατεία Ταχυδρομείου μπας και βρούμε τη φημισμένη σουβλακερί, αλλά τζίφος, και βρίσκουμε ένα ξεπλένικο πουθενάδικο φαγάδικο που όταν του λες “πίτα-γύρο” μάλλον εννοεί “πίτα-πριονίδι”. Αντιπαρερχόμαστε, και μετά άραγμα για τίμια φραπεδιά και ανάγνωση μέταλ χάμμερς στις τρεντοκαφετέριες, όπου τρέντηδες/γλάστρες μάς κοιτούν λες και βλέπουν ζόμπι. ΜΕΤΑΛ ρε!

Κατά τις 4 και κάτι αρχίζει ο κατακλυσμός και τρώμε την πρώτη ήττα. Λίγο αργότερα η βροχή κόβει, και βρισκόμαστε με τα ντόπια φιλαράκια μας και αρχίζουμε τις μπύρες. Αφού είμαστε στην αμφιβολία για το αν θα γίνει το λάιβ ή όχι, μαθαίνουμε την ανακοίνωση ότι το λάιβ θα γίνει, οπότε ανηφορίζουμε για Κηποθέατρο.

Εκεί βρίσκω και τους υπόλοιπους αθηναίους του φόρουμ (Σάμαν, Ντιμι, Δουδ) και τον Χαλισέκο.

Στα του Λάιβ:

Hidden In The Basement
Τους άκουσα περισσότερο, καθώς ήμουν απ’έξω κι έτρωγα σουβλάκια κι έπινα μπύρες. Καλοί φάνηκαν, στονεροκατάσταση με διασκευή Lifer.

Poem
Πολύ ωραίοι, ανέλπιστα ωραίοι θα έλεγα. Πάνω που είχα αρχίσει να στραβώνω για την προβολή τους στο νέο χάμερ, με βούλωσαν. Μάγκες.

Como Esta Loco
Λίγο χαρντκορ, λίγο σουηδίλα, λίγα μπλαστς, λίγο πανκ, λίγο απ’όλα δηλαδή, ευχάριστοι αλλά όχι για πάρα πολλά.

Burst
Νταξει, θεοί ξανά! Ο ήχος λίγο μπουκωμένος στο πρώτο κομμάτι, αλλά γενικώς άψογος. Ξεκίνημα με Silver Rain και στο καπάκι Cripple God! Είχαμε την ευκαιρία να ακούσουμε για τελευταία φορά λάιβ τους απίστευτους ύμνους τους. Και ναι αυτό το γαμημένο lead στο we are dust ΠΟΣΟ ΚΛΑΜΑ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ!
Μέσα βρήκα και τον Ριπ_Νουμπ σε κατάσταση έκστασης. Γιέα! Θεοί! Θα τους θυμόμαστε για πάντα.

Συνολικά:

Παρατήρηση 1. Το Κηποθέατρο είναι ένας πάρα πολύ όμορφος χώρος, που αν υπήρχε αντίστοιχος στην Αθήνα, θα είχαμε γλιτώσει από ΠΟΛΛΕΣ καλοκαιρινές συναυλιακές ταλαιπωρίες.

Παρατήρηση 2. Κίτρινη κάρτα στο κοινό της Λάρισσας που δεν στήριξε το λάιβ. Χοντρικά κάπου 200 άτομα, με ένα κάρο εκδρομείς από άλλες πόλεις σε μέρα που δεν έπαιζε η ΑΕΛ, αλλά απλά είχε βρέξει νωρίς το απόγευμα και με εισιτήριο 5 ευρώ, ε δεν είναι καλός οιωνός.

Παρατήρηση 3. Παρά τις αντίξοες συνθήκες (βροχή και ξεσκέπαστη σκηνή), οι διοργανωτές ενημερώθηκαν από την ΕΜΥ ακριβώς για την τροπή που θα έπαιρναν τα καιρικά φαινόμενα, προστάτευσαν τη σκηνή, και μόλις σταμάτησε η βροχή άρχισαν να δουλευουν πυρεττωδώς για να απομακρύνουν τα νερά από τη σκηνή, και να γίνει το λάιβ. Και αφήστε τους άλλους να ζητάνε 60ευρα και μετά να τα ρίχνουν στις ηλεκτρικές καταιγίδες.

Οι υπόλοιποι την κάνανε στο προτελευταίο κομμάτι για να προλάβουν το τρένο, αλλά εμείς μείναμε ως το τέλος. Φορτωνόμαστε στον ταρίφα, φτάνουμε στο σταθμό και εκείνη τη στιγμή οι πόρτες κλείνουν και το τρένο φεύγει. FML!
Ρωτάμε για να φύγουμε με άλλο τρένο, και στα εκδοτήρια μας λένε πως τα επόμενα τρένα είναι φουλ, και το επόμενο που υπάρχουν εισιτήρια είναι στις 7 το πρωί! FML 2!
O σταθμάρχης όμως ήταν ξηγημένος και μας λέει να μην φύγουμε, αλλά να περιμένουμε το επόμενο σε 20’.
Kαι όταν φτάνει, πιάνουμε τον προϊστάμενο της αμαξοστοιχίας, ένα μικρό γλύψμο, 16 ευρώ έκαστος, και τσουπ! να’σου η δίκλινη κουκέτα με τα κραβατάκια μας, τα σεντονάκια μας, χύσιμο σκέτο! Για άλλη μια φορά, ο ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ επιβίωσε συναυλιακά και αφήστε τον Αουτσάινντ να λέει τα δικά του :stuck_out_tongue:

Όντως και εγώ περίμενα περισσότερο κόσμο. Και αν σκεφτεί κανείς οτι βρήκαμε καμιά 40αρια άτομα από Θεσσαλονίκη από Λάρισα δεν πρέπει να ήταν ούτε οι μισοί. Την πρώτη μέρα που έπαιζε Αγγελάκας, Murder by Death κτλ άκουσα πως είχε 1000!

οντως δεν το στηριξαν οι λαρισαιοι…στον αγγελακα ειχε 1000, murder by death εφυγαν οι μισοι :stuck_out_tongue:
αλλα παρασκευη ηταν τελειος ο καιρος και ο αγγελακας ειναι ονομα που τραβαει…

μπραβο και παλι στους διοργανωτες, αψογοι ηταν και ολα αφιλοκερδως τα εκαναν…

πάντως, έτσι για να πούμε και την κακία μας, οι burst τα απροβάριστα τραγούδια πως τα παίζουνε, αν παίζουν έτσι τα προβαρισμένα? :lol:

κρίμα που το διαλύουν προφανώς, αλλά η αλήθεια είναι πως λάηβ είναι ψιλοερασιτέχνες (με τα καλά τους και τα κακά τους).

ολο και κατά τύχη με πετυχαίνω εδώ και κει, αλλά τι ακριβώς εννοείς;

ένα χαζοσχολιάκι με βάση αυτό το ποστ ήταν, ντον’τ γουόρι :stuck_out_tongue:

αχα!

εγώ εννοούσα πως δεν του κάθονται οι άδειες στο στρατό για να δει τα live που θέλει.

Το βιντεοσκόπησα αυτό (L)
Ρε εσένα σε ξεχωρίζαμε κι από τις κερκίδες! Από παντου φαίνεσαι :expressionless:

Ωραια ήταν, ευτυχώς που έγινε τελικά, δε λέει να πηγαίναμε τσαμπα στη Λάρισα. Τους Hidden in the Basement δε τους είδαμε, όταν έπαιζαν τα τελευταία τραγούδια τους μόλις είχαμε μπει (όπου στην είσοδο είδαμε Linus και Jonas, οπότε κατσαμε λίγο κειθε και βγάλαμε φωτογραφίες μαζί τους. Γλυκύτατοι, συμπαθέστατοι, σκανδιναβόφατσες )
Οι POEM ήταν πάρα πολύ καλοί, ωραία φωνή ο τραγουδιστής, και ο ντραμερ τα’σπασε!
Οι Como Esta Loco με άφησαν αδιάφορη.
Οι Burst ήταν καταπληκτικοί, είπανε silver rain,cripple god,we are dust και δε συμμαζευεται, τι να λέμε τώρα, άγαπες και καρδούλες, θα μου λείψουν :frowning: