Απλά σε ψυχολογικό επίπεδο είμαι πιο κάτω και από τον Γενικό Δείκτη Τιμών…Οπότε καλά θα περάσουμε.
Ναι ρε, θα σου έρθει γάντι τότε.
Λογικά οι συνθήκες και ο ήχος θα είναι πιο ο.κ οπότε θα είναι ακόμη καλύτερα από την προηγούμενη φορά στο An φαντάζομαι.
Βασικά αυτό που με χαλάει είναι οι Universe…Πρέπει να είναι η δεύτερη μπάντα που έχω δεις τις περισσότερες φορές live και δεν τους μπορώ καν…
Επίτηδες το είπες τώρα αυτό?
http://www.youtube.com/watch?v=c4wPtOuwi9A&t=00m04s
Απαξιώ να σου μιλήσω άλλο…
edit: χαχαχα, σωστός και ο Bleedin από κάτω…
Σ’ ευχαρίστησα για κείνο το ποστ σου; Πραγματικά ταιριάζει με τα πάντα :!:
@#$%$^$!@!$#@% δε θα μπορέσω να τους δω τελικά όσο για Universe συμφωνώ ότι μετράνε τους έχω δει live…οπότε καλά να περάσετε
edit +1 live στο κλάμα thread
και γω εκτος απροοπτου στο 8μπολ την Τεταρτη…αν και γραφω την επομενη, γαμωτο, αλλα δεν βαριεσαι…
βασικα παλι καλα που ειναι στις 1800 το παοκ-οσφπ, θα ειχαμε κλαματα αλλιως
πω ρε δεν θα ανοιξω βιβλιο την τεταρτη λεμε
θα πάει κανείς ρε μαλάκες σήμερα?
ναι, εγω θα παρευρεθω στη σεμνη τελετη
Κι’εγώ.
κράτα καμιά πινακίδα που να λέει ρόκινγκ:p
τι ωρα θα βγουν οι ομ ξερει κανεις?
Μας πήραν τα μυαλά.
Νίκη του παοκ+agnes vein+om σε μία μέρα, τι άλλο να ζητήσει κανείς?
Set κανένας; πόση ώρα παίξανε;
Γύρω στη μιάμιση αν δεν κάνω λάθος. 2 ενκορ.
Και μισή ώρα οι Agnes, που ΓΑΜΗΣΑΝ.
Φοβεροί απλά.Αγάπησα Lichens, ο τύπος είναι μορφή ε.
Μόνη παρατήρηση στα των ΟΜ, αυτά που διάβαζα και πέρσυ για τον Amos. Το γαμάει σε κάποια σημεία.Για παράδειγμα Cremation Ghat.
Kόσμος αρκετός, αλλά δεν έλειψαν και γνωστοί μαλάκες, όπως ο “ΛΑΖΑΡΟΥΣ ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΜΟΥ”. Λίγη σημασία έχει όμως, ντάξει.
Οι “γνωστοί μαλάκες” εχουν εξελιχθεί σε ξενερωτικό παράγοντα των live. Πας και κάνεις τον -ανάποδο- σταυρό σου για τον βαθμό επιρροής τους… Ευτυχώς οι ΟΜ βγάζουν ένταση στο μεγαλύτερο μέρος του live και τους καλύπτουν.
Tί θα γίνει όμως στους God is an astronaut; Ό, τι είχε γινει στα ήσυχα μέρη των ΜΟΝΟ. Σκατά…
Οι ΟΜ εξαιρετικοί. Με το ενα πόδι στην ψυχεδέλεια των 60ς και με το άλλο στο post rock. Ο μαύρος tambourine man δε μοιάζει σα σαμάνος βγαλμένος κατευθείαν από τισ σαβάνες τις κεντροανατολικής αφρικής; Τον πήραν προχθές, του έδωσαν ένα παντελόνι και ένα πουκάμισο και νάτος!
ένα ακόμα ωραίο ζωντανό στη Θεσσαλονίκη, για πρώτη φορά έμεινα πάνω στο 8μπολο και ευχαριστήθηκα που δεν είχα δίπλα μου τους παπάρες που φώναζαν τις μ@λ@κίες τους… μάλλον είμαι κι ό μόνος που δεν του ταίριαξαν οι Agnes για σαπόρτ, αλλα΄οι ΟΜ ήταν εκπληκτικοί και ελάχιστα πληκτικοι! καλά βινυλιάκια μαζί… πήρα εκτός των άλλων και Boris, Xasthur… πάντα τέτοια! αλλά δεν έχει χρήμα για God is an Astronaut κλαψ!
Δεξιά από τον ηχολήπτη υπήρχαν 2 παρέες (μαζί κ ο Λάζαρους) που δεν σταμάτησαν να μιλάνε κ να γελάνε…ξενέρα.