Om στο αν 7/2/2010

ναι αλλά στην giza δεν φτάσαμε…:frowning:

Το καλύτερο live report που έχω διαβάσει :lol:

EΠΟΣ!!!

ΕΠΟΣ!!!

ΕΠΟΣ!!!

ΕΠΟΣ!!!

Θα ήθελα μία διευκρίνηση:

[SIZE=“7”]ΠΟΣΟ ΓΑΜΗΣΑΝ;[/SIZE] [SIZE=“6”]ΠΟΣΟ;[/SIZE]

[SIZE=“5”]Om my God (Is good)[/SIZE]

Το Αν ένας ωραιότατος τεκές, ο Αλ με περισσότερο όγκο κι από το Στόουνχετζ, ποιός είδε τον θεό και δεν τον φοβήθηκε στη φάση με το μόνιτορ, ενισχυτές στο 11… Ποοοοοοοοοοοοοοοοοο ζημιά πάθαμε…

Και τους είχα δει και πέρισυ στο Roadburn…

[SIZE=“5”][SIZE=“7”]ΤΕΡΑΣΤΙΟΙ[/SIZE][/SIZE]

Ναι… Παραμιλώ…

Και πότε θα έρθουν κι εδώ για ένα πεντάωρο αλά Live in Jerusalem φάση;

οσοι πιστοι βρεθηκαμε στο αν χτες βιωσαμε ανεπαναληπτες στιγμες!!!
οι ΟΜ ειναι μοναδικη μουσικη εμπειρια πραγματικα σου ανοιγουν το τριτο ματι,σου μεταδιδουν κοσμικες αληθειες και δημιουργουν μια αισθηση πνευματικης φωτισης !!!
νταξει εχω καει!!!:papas::papas:
προσκυνω με σεβασμο :bow2::bow2:

Η μουσική σταματάει, αλλά ο ρυθμός συνεχίζει…πόσο καμμένη μπάντα οι OM. Αν δεν υπήρχαν και συζητήσεις μεταξύ του κοινού κομπλέ θα ήμασταν.

Λοιπόν.

Sun of Nothing

Σταθερή αξία, τα καινούρια κομμάτια γαμάνε, άντε να βγει ο δίσκος. Όταν παίζουν νομίζεις πως βλέπεις την καλύτερη μπάντα στον κόσμο. Παρότι φανμπόης/πουτανάκι, ομολογώ πάντως πως τους έχω πετύχει και σε καλύτερες εμφανίσεις. Η εκτέλεση του Hollow με ξένισε λίγο…

Lichens
Δεν ξέρω τι ήταν αυτό, πάντως διήρκεσε κάπου ένα τέταρτο, οπότε δεν κούρασε. Όσο και να προσπάθησα να “μπω” στη μουσική του τύπου, δεν τα κατάφερα. Ίσως να έφταιγαν ΚΑΙ τα πηγαδάκια/γελάκια πίσω μου. Πλίζ Ντάι νάου.

ΟΜ
Τους είχα δει κι εγώ στο ρόντμπερν. Αντιγράφω:

Στα ίδια επίπεδα και χθες, αλλά με μια ειδοποιό διαφορά. Τώρα είχαν και τον Lichens μαζί τους να παίζει ντέφια, κιθάρες, το αρμονιάκι, να κάνει φωνές, να ΓΑΜΑΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ με λίγα λόγια. Τον είχα μπροστά μου στα 20 εκατοστά και έμεινα άφωνος. Ο τύπος είναι ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ με τα όλα του. Το λάιβ ανέβηκε επίπεδο στα μάτια μου εξαιτίας του.
Κατά τα λοιπά, ο Άμος είναι μεγάλος ντράμερ, παίζει και σε άλλη μπαντάρα (Grails), αλλά ίσως παρα-είναι τσαχπίνης για τους ΟΜ. Στα νέα κομμάτια λειτουργεί τέλεια, αλλά κάπου στα παλιά με χαλάει.
Ο Κισνέρος ήταν πάλι ο όρθιος ιπποπόταμος που ξέρουμε. Χαζεμένο βλέμμα, ΒΑΡΟΣ, αλλά η “σε δόσεις” εκτέλεση του At Giza δεν ξέρω αν λειτούργησε θετικά ή αρνητικά. Ο κόσμος γούσταρε, εγώ κάπου σκιάχτηκα με τα νεύρα του Αλ, αν και πορώθηκα στο τέλος ομολογώ.

Απολογισμός: Γαμάτο λάιβ. Από αυτά που τα θυμάσαι για καιρό. Το Αν τίγκα, αλλά αυτό με τους χιπστερς που σκάνε στα λάιβ της βενερέητ ή της αλτεργκράουντ ή γενικά της ΦΑΣΗΣ για “να τα πούνε” πρέπει να κοπεί ε.

Επίσης ρε σεις ,εγώ έχω κουφαθεί ή ήταν λίγο πιο χαμηλά απότι έπρεπε ο ήχος?

οχι ρε δεν εχεις κουφαθει,οντως ηταν λιγο πιο χαμηλα ο ηχος και στην αρχη τα φωνητικα ηταν θαμμενα…μετα ανεβηκε σταδιακα,εδωσε και ο Al στον ενισχυτη και ηρθε στα μετρα του!!!

ΛΟιπον ειναι μαγευτικοι οι πουστηδες ομως αυτα τα τεχνικα προβληματα και η ακραια τους αντιδραση με ξενερωσαν λιγο.Και ρε πουστη μου στη γκιζα βρηκαν να τους βαρεσουν τα προβληματα? Στη γκιζα???

Λιχενς δεν ειχα ακουσει ομως με εκανε να θελω ενα βραδυ να κοιμηθω ακουγοντας τον :slight_smile:

Τα ζωα που μιλαγαν να παθουν αφωνια για ενα μηνα και ο μαλακας που ουρλιαζε καθε λιγο και λιγακι για δυο

http://www.electricrequiem.com/forum/showthread.php?t=23340

μακραν οι πιο ‘καμμενες’ αποψεις για το live

τι ορίζουμε ως ‘καμμένες’;

που εισαι εσυ χαμενος ρε μουλε :stuck_out_tongue: ?

σε ειχαν κανει ban η απλα ειχες παει ταξιδι στο μαροκο ?

ναι τι εννοείς;
Πάντως εγώ συμφωνώ στα 6ηχα :stuck_out_tongue:
O drummer που είναι των Grails, στους Grails μαμάει άσχημα!

εντιτ: σορυ στο live & events talk λένε για 6ηχα

και λίγα λες.

Τι δεν είδατε όσοι δεν ήρθατε:

θέλω χτένισμα. :roll::roll:

Ωραιος!!!

Καλά ο ντράμερ παίζει παπάδες!!!

Που είσαι? Δεν μπορώ να σε εντοπίσω :stuck_out_tongue:

στο δεύτερο λεπτό, ο αχτένιστος ψηλός μαλλιάς που κρύβει το μισό πλάνο. :roll::roll:

Δεν έπρεπε να τη χάσω αυτή τη συναυλία :cry:

καλά δεν είσαι και αχτένιστος :stuck_out_tongue: αλλά έχεις κρύψει το μισό πλάνο…και είσαι και πρώτο τραπέζι πίστα, ενώ έχουμε πει χιλιάδες φορές ότι οι ψηλοί πρέπει να πηγαίνουν πιο πίσω στις συναυλίες και να αφήνουν και τους πιο κοντούς συνανθρώπους τους να έχουν μια ελάχιστη οπτική επαφή με τη σκηνήΑπλά πράγματα