Orange Is The New Black [Netflix] 2013 -

Καθωσπρεπει πλεον δεσποινιδα με αρραβωνιαστικο και μπιζνες πλαν οδηγειται σε γυναικειες φυλακες να ξεπλυνει τις αμαρτιες τις για λαθη του παρελθοντος που ειχαν να κανουν με ναρκωτικα και το τοτε λεσβιακο της μπερδεγουεη.

Ε και η σιερα προφανως ασχολειται με ολο αυτο. Εξαιρετικο καστ συγκρατουμενων, αρχιδες φύλακες, κομπλεξικοι αρχιφύλακες, φυλετικα tribes, kingpin μαγειρισσα. Χαμος.

Οπως συνηθιζει το Netflix, τα επεισοδια ειναι ολα διαθεσιμα για στρημιν (και download για μας τους τσιπηδες) και αξιζει τον καλοκαιρινο σου χρονο.

Απο το δημιουργο του Weeds ή σειρα. Καταλβαινεις λοιπον πως η ιδια ισορροπια μεταξυ χαβαλε και δραματος υπαρχει και εδω. Εξυπνα γυρισμενο (καποια ομορφα φλασμπακς δηλαδη στις προηγουμενες ζωης των συγκρατουμενων και της πρωταγωνιστριας), ωραιοι διάλογοι. Μια ομορφια γενικως.

Να το τρεηλερ/προμο

Αγαπημενες: Μορελλο και Πουσέη (ειναι γαλλικο ρε μουνακια)

Την ξεκινησα κι εγω την Παρασκευη, ειδα τα πρωτα 5 επεισοδια ηδη.

Πολυ ευχαριστη σειρα, τα λεει πολυ καλα ο Ιασωνας απο πανω, διαφωνω μονο περι Μορελλο και Πουσεη, Μορελλο και Αλεξ αγαπαω περισσοτερο.Γιατι η Αλεξ ειναι γυναικαρα.Κι ας παιζει τη λεσβια.

Από τις καλύτερες σειρές του καλοκαιριού. Καλογυρισμένη και έξυπνη σειρά με ωραίους και καλοχτισμένους χαρακτήρες. Δεν ξέρω για αγαπημένο χαρακτήρα (πέρα από την Πάιπερ) αλλά έχει σίγουρα κάποιους πολύ γαμάτους χαρακτήρες όπως η Ms. Claudette, η Βοο, η Crazy Eyes, η άλλη που τρέχει, το τραβέλι κ.α. Pornstache και η άλλη η τρελή αχώνευτοι μέχρι αηδίας. Ο Χηλεη ξεκίνησε καλός αλλά μεγάλος μαλάκας τελικά.

Τωρα την τελειωσα γιατι την εβλεπα με ελληνικους υποτιτλους. Δεν εχω να πω τιποτα. Πολυ καλη σειρα. Την προτεινω. Αγαπημενες η Τσαπμαν, αυτη με το κοκκινο κραγιον και η αλλη η ξεμαλλιασμενη.

Α και η Πουσει μοιαζει με τον Alaba της Bayern.

Άλεξ μόνο. Και λίγο Νίκυ.

Καλή σειρά, δεν νομίζω πως έχει αρκετά καύσιμα για το σκαλί παραπάνω, αλλά το Netflix αρχίζει και μπαίνει δυναμικά στο παιχνίδι. Μπράβο.

bump

Εξαιρετική και η δεύτερη σεζόν, στα ίδια επίπεδα με την πρώτη. Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι το πόσο καλά παίζουν όλοι οι ηθοποιοί. Λες και βλέπεις ντοκιμαντέρ είναι.

Επίσης, καιρό είχα να μισήσω τόσο πολύ χαρακτήρα σε σειρά.

[SPOILER]Ευτυχώς αυτό δεν είναι game of thrones και υπάρχει λύτρωση και (κάποια) δικαιωσύνη[/SPOILER]

Μέσα στο σ/κ είδα και τους δύο κύκλους. Πολύ καλή σειρά και οι χαρακτήρες ένας και ένας. Αγάπες για την γλυκιά και αθώα Λόρνα και την “είμαι αλλά δεν είμαι σεξουάλα” Άλεξ. Παίζουν πολύ φυσικά και ωραία όλες τους και εύκολα μπαίνεις στην ψυχολογία τους αλλά και στις κλίκες τους. Ευτυχώς όπως λέει και ο dmembra, υπάρχει και δικαίωση και το κλείσαν πολύ ωραία. Και με αυτό το κλείσιμο φαίνεται οτι οι σεναριογράφοι έχουν λογικά μπόλικα να δείξουν στον 3ο κύκλο και δεν κράτησαν την βλαμμενη να αναλωθούν με την ιστοριία της και στον επόμενο κύκλο.

bump μετά από 4 χρόνια :stuck_out_tongue:

πρώτη σεζόν έφυγε νερό, ξεκινάω 2η asap

Κυρίως λόγο GLOW το τσέκαρα, που είναι η ίδια παραγωγή -και το GLOW σκίζει κώλους-

ελπίζω μόνο στη πορεία να μην αποδειχθεί Weeds vol.2, δηλαδή 2 πρώτες σεζόν ακραία γαμάτες και μετά ελεύθερη πτώση για τις επόμενες 4-5

τσάπμαν <3

Ολες οι σεζον ειναι καλες. Αλλες λιγοτερο αλλες περισσοτερο. Οι πρωτες 2 εχουν το πλεονεκτημα της πρωτοτυπιας, αλλα μερικες απο τις επομενες εχουν αλλα πλεονεκτηματα. Γινεται λιγο υπερβολικα σουρεαλ σε κατι φασεις, αλλα δε μας πειραζει. Το GLOW το ξεκινησα αλλα δε με εχει κρατησει πολυ… θα το συνεχισω καποια στιγμη για 2 πολυ βασικους λογους.

Laura Prepon :heartbeat::heartbeat::heartbeat::heartbeat::heartbeat:

το GLOW μου έκανε κλικ μετά τα 5-6 πρώτα επεισόδια -τα οποία τα είδα κυρίως γιατί ήθελα να του δώσω ευκαιρία μιας και alison brie <3 -, γενικά αργεί να πάρει μπρος αλλά όταν παίρνει φτάνει επίπεδα Weeds των 2 πρώτων σεζόν και μάλλον και των καλών του OITNB -τουλάχιστον της πρώτης που έχω δεί και μου άρεσε πολύ-…και η β του σεζόν πολύ καλύτερη από την πρώτη και άφησε εξαιρετικό premise για την επόμενη…

το υπερβολικά σουρεάλ φοβάμαι να πω την αλήθεια, ο λόγος που σχεδόν παράτησα το Weeds στις τελευταίες σεζόν ήταν αυτός…

Η σειρά είναι μπόμπα, προφανώς οι πρώτες σεζόν είναι τοπ λόγω πρωτοτυπίας όπως αναφέρθηκε αλλά και οι 6 so far κυλάνε όμορφα. Πέρα απ’ το κωμικό κομμάτι, έχει αρκετά ενδιαφέροντα στοιχεία για τις (ιδιωτικές) φυλακές στις ΗΠΑ, δικαιώματα κρατουμένων κλπ. Πίσω από τα σίδερα συχνά συναντάς τους καλύτερους ανθρώπους.

Το πάθος για τη λευτεριά…

1 Like

τα τελευταια επεισοδια της τεταρτης ειναι το τοπ της σειρας

Ισχύει, από τα πιο δυνατά της σειράς.

Btw, ξέρει κανείς γιατί δεν υπάρχει η 6η σεζόν στο νετφλιχ?

πέφτει αισθητά μέχρι τα μισά της 3ης που είμαι τώρα, λίγο σαν να μην γίνεται τίποτα… still amusing, η 2η σεζον μου άρεσε πιο πολύ από τη πρώτη, είχε στιβαρό villain, ελπίζω στα κοντά να σκάσει κάνας καινούριος

έχω κολλήσει στο τελευταίο επεισόδιο τρίτης σεζόν και εδώ και μια βδομάδα παλεύω και το σκέφτομαι να το ξεκινήσω ή όχι…η τρίτη σεζόν είναι λόγος να μην το συνεχίσω αλλά θα πιεστώ γιατί ακούω καλά πράματα για την 4η

πάντως εδώ και 11 επεισόδια βλέπω το απόλυτο τίποτα, κατακόρυφη πτώση στο κενό συγκριτικά με την 2η

το φιναλε της τριτης ειναι καλο και καθαρτικο
η αρχη της τεταρτης ειναι ακομα πιο χλιαρη απο την τριτη αλλα αν το αντεξεις θα ανταμειφθεις γιατι μετα απο τη μεση κορυφωνεται.
πεμπτη ειχε ενδιαφερον σετινγκ αλλα ειχα πολλα να δω και το εκοψα

Η τριτη ειναι η χειρότερη και γω παραλιγο να την παρατησω. Οντως καλυτερευει αρκετα μετα

πως σταματαω τα ημεηλ που μου ερχονται καθε φορα που γινεται ποστ εδω μεσα για την θεοβαρετη -πλεον- αυτη σειρα;

1 Like

Μια χαρα ολες οι σεζον, αλλες λιγοτερο αλλες περισσοτερο. Σπαμμαρετε να παιρνει mails o Ιασονας

2 Likes