Paradise Lost- Medusa (2017)

το ζήτησε ο @lostparadise και έγινε !

το tracklist

  1. Fearless Sky (8:30)
  2. Gods Of Ancient (5:50)
  3. From The Gallows (3:42)
  4. The Longest Winter (4:31)
  5. Medusa (6:20)
  6. No Passage For The Dead (4:16)
  7. Blood & Chaos (3:51)
  8. Until The Grave (5:41)

Bonus tracks:

  1. Frozen Illusion (5:45)
  2. Shrines (3:59)
  3. Symbolic Virtue (4:38)

1/9 η κυκλοφορία και 7/7 θα ακούσουμε το πρώτο τραγούδι!
Οι γνωστοί-άγνωστοι μην μας τα ζαλίσουν και πολύ ε!!

1 Like

Εύγε shadowking69 ! ! Μπράβο στον συμφορουμίτη.
Αν και όπως γράφω στο άλλο thread πιστεύω ότι ήδη από αυτή τη Παρασκευή θα έχουμε δύο τραγούδια το longest winter και το symbolic Virtue , αρκεί οι αναγνώστες του γερμανικού εντύπου The Legacy να κάνουν σωστά τη δουλειά τους.

Εύκολο το κόβω… λίγη υπομονή λοιπόν

Καλα ναι θα περιμενουμε την κυκλοφορια (ή εστω να λικαρει) για να γκρινιαξουμε. Δεν θα βλεπουμε μεχρι και τις προβες για να το κανουμε (αν και ουτε καν αυτο δεν χρειαζεται με τους συγκεκριμενους :stuck_out_tongue: ).

Περιεργεια για τα 3 Bonus για το αν θα ειναι στο στυλ του υπολοιπου δισκου ή επειδη δεν πολυταιριαζουν ειναι τελικα bonus.

Εσυ δεν λές πάλι καλά που δεν ζητήθηκαν πνευματικά δικαίωματα για τα leads του dream no more (:stuck_out_tongue:)

1 Like

Καλό το πείραγμα αλλά δεν πιάνει ! Πάρε καρδούλα !

τι σχεση εχει με το παλιο frozen illusion?

Ίσως να είναι καμιά επανηχογράφηση…

Μαλιστα. Ας δουμε τι έχουν κανει αυτη τη φορά. Νομιζω οτι θα ειναι πάντα η αγαπημένη μου μεταλ μπαντα, και ας κερναει μουφες όπως το plague και ας μην επαιξαν το γαμημενο το sweetness στο επετειακό στη Θεσσαλονικη το 2011.

1 Like

Χα! Στην Αθήνα το έπαιξαν!

Ερώτηση: Σε ποιούς δίσκους ή έστω κομμάτια, είχαν παρόμοια συνύπαρξη μελωδικών και brutal (κυρίως μεταβάσεις από μελωδικά σε μπρούταλ ή και το αντίθετο) όπως στο sample που ακούσαμε? Όπως πχ κάνουν οι My Dying Bride συνήθως…

Κυρίως στο προηγούμενο…

2 Likes

Ακριβώς…στο προηγούμενο το οποιο ήταν δισκαρα.
Επίσης κομμάτι με διάρκεια 8:20…για να δούμε τι άλλο μας επιφυλάσσει ο τεραστιος Greg, ο οποίος btw κουρευτηκε και νομιζω εβαψε και το μαλλι ξανθο:fearful:

Πάντως η αλλαγή αυτού που ακούσαμε σε σχέση με requiem/faith/tragic φαίνεται να είναι είναι πολύ μεγάλη

Εσενα σε παω γιατι:

  1. Ρωτησες αυτο που αναρωτιομουν απο χθες (αν και μαλλον το θεωρω αυτονοητο οτι θα ειναι επαναηχογραφηση)
  2. Βρισκεις μουφα το Plague Within
  3. Εχεις ενα globular cluster ως εικονιδιο

Shades Of God (σε μερικα τραγουδια μονο)
Plague Within

Κοινως, στα 2 πιο βαρετα τους αλμπουμς :sunglasses:

1 Like

Το καινούργιο τότε θα ήταν πιο δίκαιο να το κρίνεις σε σχέση με αυτά τα δύο, ίσως να πικραθείς λιγότερο :stuck_out_tongue:

Ως σοβαρη απαντηση:

Το καινουριο θα το κρινω οταν το ακουσω ολοκληρωμενο οταν βγει, και χωρις καμια συγκριση με παρελθον, οπως δεν κανω και ποτε. Η μονη κουβεντα που γινεται για το παρελθον μιας μπαντας οταν βγαινει μουφα (κατ’εμε) δισκος ειναι καθαρα φιλολογικη και μονο και μονο για να αναφερω το επιπεδο στο οποιο βρισκονταν, και το επιπεδο στο οποιο βρισκονται τωρα.

Αν εκανα συγκριση ας πουμε του In Requiem με τα κλασικα τους αλμπουμς, θα το εβγαζα μια απολυτη πατατα ισως. Αυτο ειναι παγιδα ομως. Καθε δισκος κρινεται στο context στο οποιο βγαινει. Για αυτο και οταν μια μπαντα βγαζει τον 10ο ή τον 15ο δισκο της καριερας της, δε μπορεις να περιμενεις να νιωσεις οπως οταν εβγαλαν το 3ο-4ο αλμπουμ τους που μπορει να ηταν και το magnum opus της καριερας τους.

Το Tragic Idol ας πουμε ηταν το ΔΕΚΑΤΟΤΡΙΤΟ αλμπουμ μιας μπαντας που ειχε πιασει πολλες κορυφες πριν απο αυτο. Και για αυτο που ειναι, ειναι ΑΨΟΓΟΣ ο δισκος για εμενα. Δε μπορω να φανταστω καλυτερο δισκο εν ετει 2012 για τους PL. Το Plague Within ομως… με βαση το context στο οποιο βγηκε, μου ακουστηκε πραγματικα σαν τον χειροτερο δισκο που θα μπορουσαν να εχουν βγαλει το 2015. Χωρις να τον συγκρινω με τα παλια. Αλλα με βαση του τι περιμενα οτι ειναι ικανοι να βγαλουν, και του τι εβγαλαν. Ακομα κι αν παραβλεψουμε τα οποια brutal φωνητικα και επικεντρωθουμε στη μουσικη, τα μισα τραγουδια του Plague Within τα εχουμε ακουσει εκατονταδες φορες απο τους ιδιους ή απο αλλους στο παρελθον. ΑΥΤΟ ειναι το προβλημα, και οχι μονο τα brutal φωνητικα.

Για το επερχομενo Medusa ειμαι λιγο πιο αισιοδοξος για τη μουσικη (αφου φαινεται πως θα ειναι κατι που δεν εχουν ξαναπαιξει) αλλα δυστυχως πολυ απαισιοδοξος για τα φωνητικα, αφου αυτο το πραγμα που ακουω απο τον Holmes δεν θα μπορουσε ουτε παρωδια να ειναι. Το βρισκω με μια λεξη ΓΕΛΟΙΟ.

2 Likes

Ρε σεις με αυτά που ξέρω από τη Παρασκευή έχει κυκλοφορήσει στη Γερμανία έντυπο περιοδικό με δώρο m cd με τα εξής τραγούδια των λοστ :
"1) The Longest Winter’ is an anthem taken from the 15th Paradise Lost album „Medusa“, to be released in September. ‚
2) Symbolic Virtue‘ is a bonus track for some of the limited editions, from the same album-sessions, while ‚
3)Sell It To The World‘ is a remix of the track of the same title from „Believe In Nothing“."
Και δεν έχει βρεθεί ένας …ένας να τα ανεβάσει κάπου και κάποιο τρόπο ή να γράψει κάτι που …μου άρεσε δεν μου άρεσε …που ζούμε στη δεκαετία 1990 ;;;
Μόνη λογική εξήγηση όποιος το άκουσε να έπαθε τέτοιο σοκ που να μη μπόρεσε να κάνει τίποτα από τα παραπάνω :grinning:
Άσχετό …οι λοστ παίξαν τη Παρασκεύη στη Βαρκελώνη με ντάλα ήλιο…μια χαρά από ότι φαίνεται στο youtube. Ωστόσο ο holmes φέρεται να δήλωσε ότι σε σχεσή με την Αθήνα στην Ισπανία έκανε κρύο

Ε ρε τι έχουν να τραβήξουν σήμερα πάλι…

Ένα longest winter παρακαλώ να δροσιστούμε όλοι !

1 Like