Βαριέμαι.Πείτε ο,τι σας κατέβει (Part 1)

ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΑΠΟ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ!

Εγώ που είμαι ακόμα πιο αντιδραστικός θα πάω το ρολόι μια ώρα μπροστά. Και μετά θα το σπάσω κιόλας. ΟΥΜ

Τωρα τα ρολογια σας κρεμαστε τα ψηλα!!! Ηρθε η νεα μπεσαμελ Γιωτης!!!

Σταζει η τεστοστερονη απο την οθονη ρε… Με ρεγουλα…

Εφιαξες κρεμα?Μπραβο γιοκα μου!!!

19,κι όμως…19

ποιόν είχατε;

[FONT=Verdana]

[FONT=Verdana]There is a woman burning at the center square
Raven black eyes and long let out hair
Screaming, while cloaked vultures holier-than-thou circle and glare
At sweat drops on pale skin like satin
And as the raging flames work her into cinder
Said in their defence:
Stupidity and ignorance, prejudice and intolerance
All sound so much wiser when dressed up in Latin[/FONT]

αυτά![/FONT]

Ευχαριστω παρα μα παρα πολυ τον Παναγιωτη για σημερα…Ξερει αυτος…!!!

Το χοντρο μπιζελι χορευει τσιφτετελι, χορευει τσιφτετελι στον χορο των μπιζελιων
Και τα κολοκυθακια χτυπανε παλαμακια, χτυπανε παλαμακια, πανω στην πρασιναδα και πανω στο γκαζον!

:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Ύστερα από αυτό που έγινε πριν από λίγο, θα πάω να μείνω στη Σουηδία! Τέλος!

Το ξερα πώς στο τέλος θα ερχόσουν στα λόγια μου!:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Αντέ με το καλό!:lol:

εχουμε καταληψη…

Mε τι αιτήματα??
Είναι χωμένη και η ΚΝΕ ή όχι?

κατα της αναθεωρησης του αρθρου 16 κ καλυτερη δημοσια παιδεια…ε και αρκετα ενδοσχολικα…

απ οτι καταλαβα ναι γιατι κατι παιδια που ειναι στην κνε στο σχολειο διαβαζαν ενα φυλλαδιο με αιτηματα που ειχε αποσταλει απο την κνε

ρεζίλια πράγματα…

Tα αιτήματα είναι πολύ σωστά αλλά μην ταμπελώνεστε σε κόμματα. Διώξτε τα κομματόσκυλα και φτιάχτε κάτι μόνοι σας…

Βρωμοπαιδα!:stuck_out_tongue:
Ασε, κανουν και στο κτιριο της σχολης μου (το οποιο μας φιλοξενει) καταληψη και μας εχουν σπασει τα ουμπαλα!Μιλαμε να εχουν φερει playstation και τηλεοραση και να παιζουν, να κυνηγιουνται με τα ποδηλατα, να ακουνε hip hop και οι γκομενιτσες να κανουν yo yo (μ’αυτο το λαααγνο βλεμμα!:lol: ) και το χειροτερο απ’ολα εχουν μετατρεψει σε σκουπιδοτοπο το σχολειο το οποιο ειναι πολυ καινουριο και ωραιο κτιριο!
Δουλεια δεν εχετε μου φαινεται!Εγω απο Δευτερα Λυκειου δεν σηκωνα το χερι για να κανω καταληψη ρε!Αντισταση!

Μέσα σε αυτήν την εβδομάδα έχουμε και εμείς συνέλευση. Ελπίζω να κατέβει κανα πλαίσιο κατάληψης γιατί ειδικά με τον δικό μου κλάδο δεν έχουμε καν επαγγελματικά δικαιώματα…
Χώρια τις αντιεκπαιδευτικές (κατά τη γνώμη μου πάντα) μεταρρυθμίσεις καθώς και το ξεπούλημα (επίσης κατά τη γνώμη μου) της δημόσιας παιδείας, τις μυνήσεις του πρώην πρύτανη σε φοιτητή της πολυτεχνικής του ΔΠΘ κλπ.