Person of Interest

το βλεπει κανεις???ειναι αρκετα καλη σειρα του Jonathan Nolan!φαση crime περισσοτερο παρα drama!να σημειωσω οτι ειναι 1 σεζον μεχρι τωρα!στην αρχη δεν φαινεται και πολυ σπουδαιο αλλα μετα οι ανατροπες και τα πραγματα που ξεκλειδωνει ειναι και γαμω!πολυ καλη σειρα τη συστηνω!δεν θελω να πω περισσοτερα για να μην το χαλασω!το ειχα δει επειδη το προτεινε ενας φιλος!

http://en.wikipedia.org/wiki/Person_of_Interest_(TV_series)

8.2 στο ΙMDB

http://www.imdb.com/title/tt1839578/

επειδη δυστυχως ειδα καπου based on a screenplay developed by[B] J. J. Abrams[/B] θα αντισταθω στην θελξη που προκαλει το ονομα Jonathan Nolan και θα περιμενω, μονο εαν στο μελλον προκαλεσει σουσουρο και κανει κανα μεγαλο μπαμ να το δω…

Κι εγώ έχω δει μόνο το πρώτο επεισόδιο. Καλό μου φάνηκε, αλλά δεν έτυχε να το ψάξω περαιτέρω. Πιθανότατα με το τέλος του House τον Απρίλιο θα ασχοληθώ μ’ αυτό…

εχω δει το νεο καλα ειναι γαματο!
@lupin ασε το κολλημα και δεστο και θα με θυμηθεις! :stuck_out_tongue:

@axel οταν ειδα το 1ο επεισοδιο κι εμενα μου ειχε φανει απλως καλο μετα ξεκιναει ολη η φαση! :stuck_out_tongue:

btw ολοι οι ηθοποιοι ειναι πολυ καλοι ειδικα ο Jim Caviezel γνωστος και απο το ρολο του Ιησου στο The passion of the Christ…

H σειρά λέει, δείτε την!

Τελικά έκατσα κι εγώ να δω τη σειρά και όσο περνούσαν τα επεισόδια γινόταν όλο και καλύτερη! Εν τέλει τα είδα όλα μέχρι τώρα και περιμένω με ανυπομονησία το επόμενο :stuck_out_tongue:

Bump για να το δουν και οι άλλοι και να αρχίσουμε να γράφουμε τα της σειράς εδώ συγκεντρωμένα. Τρομερή η τρίτη σεζόν, με διαφορά η καλύτερη. Απλώς από αυτό το σημείο και πέρα έχω περιέργεια προς τα πού θα κινηθεί.

Καλά έκανες και το bumpαρες γιατί βαριόμουν να το ψάξω :Ρ Όντως εξαιρετική η 3η σεζόν.

Το σημερινό επεισόδιο ήταν και αυτό εξίσου γαμάτο με το προηγούμενο. Η εισαγωγή του ήταν όλα τα λεφτα, μες την ανατριχίλα.

Το καθίκι ο Σίμμονς ψόφησε επιτέλους. Ανετα από τους πιο αχώνευτους “κακούς” σε σειρά (respect στον ηθοποιό). Επίσης ακούσαμε το μικρό της Shaw για πρώτη φορά (νομίζω). Ο Fusco εξελίσσεται σε μεγάλη ψυχάρα, σε κάθε επεισόδιο γίνεται και καλύτερος.

[SPOILER]Θα συμφωνήσω. Εμένα μ’ άρεσε γενικά όλη η αναδρομή στο παρελθόν των χαρακτήρων. Πλέον που το HR είναι εκτός, το μόνο που έμεινε να ασχοληθούν είναι αυτά που λέει η μηχανή στην Root.[/SPOILER]

Η σειρα γαμαει.και οντως ναι η 3η σεζον ειναι κορυφαια.η μια επεισοδιαρα μετα την αλλη.ειδα μολις τωρα το νεο και ηταν κι αυτο τρομερο.ελπιζω να το συνεχισουν ετσι.

.[SPOILER]το ονομα της Shaw νομιζω ειναι Samantha[/SPOILER]

Τι επεισοδιάρα και η σημερινή?? Ούτε επεισόδιο δεν με απογοήτευσε φέτος!

τρομερο επεισοδιο και απιστευτη η 3η σεζον γενικα!μακαρι να συνεχισει ετσι!

Τρομερό επεισόδιο και σήμερα. Από όταν ξεκίνησε η σειρά έχει μονίμως ανοδική πορεία.

Φοβερό season finale για μια ούτως ή άλλως φοβερή σεζόν.

μολις το ειδα.ΚΑΡΑΕΠΟΣ.

Μεγάλο έπος το επεισόδιο. Ανατριχίλα συνέχεια. Φοβερή τροπή πήραν τα πράγματα.
Ελπίζω να εξελιχθεί το ίδιο τέλεια και η επόμενη σεζόν γιατί η φετινή νομίζω ήταν η καλύτερη της σειράς.

οντως ηταν.καθολου fillers καθε επεισοδιο ηταν τρομερο.και ειναι ωραια η τροπη που πηρε για να συνεχισει να χτιζει πιο πολυ στην ιστορια παρα να εχει stand-alone επεισοδια οπως ειχε μερικα πχ στην 2η.

bump. Ξεκινησα να βλεπω τη τεταρτη σεζον και προμηνυεται το ιδιο επικη με τη τριτη. Εχω δει τα τρια πρωτα επεισοδια μεχρι στιγμης, αλλα το ζουμι στην υποθεση φαινεται να αρχιζει παρακατω. Τωρα ειναι ακομα στα εισαγωγικα για ο,τι επεται να ακολουθησει.

Δεν απογοητεύει η σειρά. Επεισοδιάρα το τελευταίο και προβλέπεται χαμός και φέτος.

[SPOILER]Μου φαινεται πιθανο το εν λογω στορυ με τον Σαμαρειτη να τραβηξει και για 5η σεζον. Εχει τρελο περιθωριο αναπτυξης της ιστοριας με τους χακερς που στρατολογει και τους πολιτικους που βοηθα να εκλεγουν σε συγκεκριμενα ποστα. Προσωπικα βεβαια θα προτιμουσα να αρχισουν να χτιζουν την ιστορια αμεσα για να φτασει σε κορυφωση στο τελος αυτου του κυκλου, να καταπιαστουν αμα ειναι με κατι καινουργιο στον επομενο. Και κατι μου λεει πως η Ρουτ θα μας αφησει σε αυτο το κυκλο.[/SPOILER]