Punk / Ska Punk κυκλοφοριες

Τι μπαντάρα! Είπα να ξεφύγω λίγο απο το κραστ κτλ οπότε τελειως τυχαία βρήκα το άλμπουμ το κατέβασα και έμεινα κάπως έτσι 8O
Πείτε τι άλλο ακούμε απο αυτούς

Ακριβώς αυτό έκανα και εγώ…
Και εγώ έτσι έμεινα 8O
Για πείτε τι άλλο ακούμε…

Επίσης, για αυτούς εδώ:


…τι ξέρουμε, τι ακούμε,τι ψάχνουμε κλπ;
Ακόμα ένα 8O

οι autistic youth ένα full length ακόμα έχουν πέρα από αυτό. landmine beach λέγεται, έχουν και διάφορα εφτάρια αλλά δεν τα έχω ακούσει. τους red dons δεν τους έχω ακούσει, ωραίοι φαίνονται πάντως. τώρα αν θέλετε γενικά μπάντες σε τέτοιο μελωδικό ύφος υπάρχουν πολλές που έχουν αναφερθεί κι εδώ πολλάκις. για παράδειγμα estranged, observers, sick mormons, no hope for the kids κ.λπ. επίσης, πολλές κυκλοφορίες (αρκετές είναι και από τις παραπάνω μπάντες) των taken by surprise recs & sabotage recs. [U][I]Εδώ[/I][/U] είναι το blog που διατηρούν από κοινού, όπου, εκτός από νέα και περιγραφές για τις νέες κυκλοφορίες τους, τις δίνουν οι ίδιοι για κατέβασμα.

Όποια μπάντα αναφέρει ο somnabulist στο παραπάνω ποστ του γαμάει… Σε γενικές γραμμές τις περισσότερες απ’ αυτές τις έχω μάθει από την μεγάλη μου αγάπη [B]the estranged[/B] οι οποίοι όντως είναι στην [B]sabotage records[/B]. Αξίζουν ακροάσεις και ειδικά [B]red dons, observers[/B]

μιας και μιλήσατε για τους estranged:

[B]The Estranged[/B] - The Subliminal Man (2010)

αυτόν το δίσκο μου τον πρότεινε αυτές τις μέρες ο post_digital, και πραγματικά μ’αρέσει πολύ.μια μίξη post punk με punk, και με όμορφες μελωδίες που μπορούν να τις ακούσουν και άτομα εκτός χώρου.βέβαια, μάλλον εσείς θα τα πείτε καλύτερα.

[B]Faces Stare[/B]

http://www.myspace.com/theestrangedpdxhotmailcom

http://www.last.fm/music/The+Estranged

Γενικά τη συγκεκριμένη μπάντα την έχω εκθειάσει μέσα στο φόρουμ. Κι έχουν γίνει πολύ πολύ μέγαλη αγάπη. Επίσης έχουν κάνει το δύο στα δύο ε. Horror τσέκαρε και το προηγουμενό τους.

Το subliminal man το είχα ποστάρει πρόσφατα και στο post punk thread

[B][SIZE=“6”]Street Dogs[/SIZE]
[/B]



Ωραία punk rock/oi! μπάντα από τη Μασαχουσέτη στους οποίους τραγουδάει ο πρώην τραγουδιστής των Dropkick Murphys.

Σωστός ο commander! Όντως πολύ καλή μπάντα. Έτσι street punk/oi η φάση. Το [B]state of grace[/B] γαμάει:thumbup:

Πρόσφατα άκουσα σκόρπια κομμάτια απ’αυτούς και λέει βγάλανε και άλμπουμ μέσα στο 2010.
Πολύ συμπαθητικό γκρούπ, σαν Dropkick Murphys χωρίς τα “κέλτικά” τους.

Πάντώς αν κρίνω από αυτά:


παίζει να τα σπάει άσχημα το καινούριο τους.

Λέγαμε νωρίτερα με τον surfer rosa πως κάτι έχει πιάσει πολλές νέες μπάντες και ξεφυτρώνουν συνεχώς τέτοιες με εμφανείς επιρροές από wipers. Άλλοι μοιάζουν σε σημείο παρεξήγησης, άλλοι απλώς σε κάνουν να τους σκεφτείς και κάποιοι στέκονται κάπου στη μέση, όπως οι defektors. Για κάποιον που έχει ξοδέψει πολύ χρόνο ακούγοντας αυτόν τον ήχο, ίσως του φαίνεται κουραστική αυτή η φάση, αλλά εγώ που ασχολούμαι λίγα μόλις χρόνια, προς το παρόν γουστάρω αρκετά. Για κάποιον λόγο πάντως οι περισσότερες από αυτές τις μπάντες γράφουν πολύ ωραία τραγούδια, οπότε, αν δεν έχεις κορεστεί από τον ήχο, μπορείς να κορεστείς από τα ωραία τραγούδια! Επίσης, είναι αξιοσημείωτο ότι ο καναδάς έχει σημαντική ποσότητα punk συγκροτημάτων (όλων των εκφάνσεων) που χώνουν… αξιοσημείωτο βέβαια αν ξεχάσουμε ότι μιλάμε για κανάδα γιατί αλλιώς είναι απλώς φυσιολογικό. Τέσπα, κι αυτοί από κει είναι, γκαραζο(ποστ)πανκίζουν, τούτο είναι το πρώτο τους φουλενγ8, έχει δέκα τραγούδια που είναι όλα πολύ καλά, όλα σου μένουν μετά από τις πέντε πρώτες συνεχόμενες ακροάσεις (αγαπώ δίσκους μικρότερους από μισάωρο), όλα χορεύονται, γενικά όλα.


ετοιμαστείτε για λαιβ. Από έγκυρη πηγη

βαριέμαι λίγο να ψάξω αν έχει αναφερθεί , οπότε μην κράξετε …αλλα μιας και το φερε η κουβέντα

λίγο bruisers ετσι για το καλό. :slight_smile:

ρε αυτο που λεει ο γουορστ για street dogs το χα δει και εγω στο myspace της hardtimes και μετα το βγαλανε…

δες το σαιτ πάλι

πφφ χαζος…δεν κοιταξα πιο κατω…#-o

[SIZE=“5”][SIZE=“7”][SIZE=“6”]ΚΑΥΛΑ![/SIZE][/SIZE][/SIZE]

ΦΟΒΕΡΟ!!! Είμαστε στο 1978 και οι τύποι έχουν πετύχει τον ήχο αυτό που αργότερα ονομάστηκε Grunge. 8O8O8O

aloha!!

Θύμαμαι κάποια στιγμή κάποιος είχε ζητήσει προτάσεις για [B]80’s αμερικάνικο hardcore/punk[/B] σε φάση gorilla biscuits, rkl κλπ.

Mία πολύ γαμάτη μπάντα, τίγκα αλητία, που δημιουργήθηκε στα τέλη 90’s και υπάρχει ενεργά μέχρι και σήμερα, αλλά η μουσική της προσεγγίζει φουλ το ακριβώς από πάνω στυλ, είναι οι [B]Limp Wrist[/B], από το [B]Portland[/B], του Oregon. Δημιουργήθηκαν το 1998 από μέλη των [B]Los Crudos[/B], και από τότε έχουν κυκλοφορίσει αρκετά πράγματα όπως 2 Lp’s (το ένα πέρισυ νομίζω), κάποια σπλιτάκια, κομμάτια σε συλλογές κλπ…

Γαμάει το παρακάτω άλμπουμ

το οποίο όμως έχω παρατηρήσει ότι βρίσκεται λίγο δύσκολα στο νετ. Οπότε κατεβάζει όποιος θέλει έναν δίσκο που έχουν βγάλει που περιλαμβάνει όλη τη δισκογραφία τους και βρίσκεται εύκολα:wink:

[B]http://www.myspace.com/limpwrist[/B]

[SIZE=“4”]http://www.youtube.com/watch?v=pc4Q1fQFNPs[/SIZE]

Δεν ξέρω αν έχουν αναφερθεί πιο παλιά εδώ αλλά μια συγκροτηματάρα που αξίζει να τσεκάρετε είναι οι Against All Authority. Οι Against All Authority σχηματίστηκαν στη Φλόριντα το 1992. Το στυλ τους είναι Ska punk, Hardcore punk, Anarcho-punk με έντονα κοινωνικό - πολιτικό περιεχόμενο.



[SIZE=“5”][B]Το myspace τους:[/B][/SIZE] http://www.myspace.com/againstallauthority

Πολύ καλή μπάντα γενικώς οι against all authority. Θυμάμαι είχα ποστάρει κι ένα κομμάτι τους στο sk8 thread, το skate or die! Πολύ αποκαλούν τη μουσική τους και skacore. Στην ουσία μιλάμε για πολύ γρήγορο ska punk/hardcore με πολύ ωραίο στίχο. Θυμίζουν λίγο και τους θεους choking victim (σε αυτό το φόρουμ οποτε μιλώ για τους choking victim τους αποκαλώ θεούς γιατί έτσι πρέπει!)

Από ΑΑΑ, έχω το [B]all fall down[/B] που είναι δισκάρα

Nα 2 κομμάτια από το άλμπουμ

[B]http://www.youtube.com/watch?v=Kfwu-068UP4