πράγματι αυτό ήθελα, διορθώθηκε! Καλά εννοείται ότι το olympic είναι και μένα το αγαπημένο μου κομμάτι τους, απλά θέλησα να βάλω κάτι πιο κοντά σ’ αυτό που είπε ότι λιώνει αυτή τη περίοδο (το βιντεακι που πόσταρε)
Παρεπιπτόντως και γαμώ τα νέα το[B] arctic flowers[/B]! To check!
[B]Εδιτ[/B]: Eπίσης μόλις είδα ότι κυκλοφορισε νέος δίσκος [B]Death Token (All Dreams are Nightmares lp, 2011)[/B]. [B]Κ-town[/B] και τα μυαλά στα μπλέντερ. Aυτα είναι νέα ρεεεεεε!! Το 2011 έχει αρχίσει να ξεφεύγει!
το bigger than kiss το ειχε ποσταρει καποιος πριν καιρο στο ροκιν…ειχε φαει λιωσιμο και να φανταστεις τοτε δεν το ειχα ψαξει καθολου το ειδος! the lillingtons εχω ακουσει, ειναι καλοι, θα τσεκαρω και τους αλλους…
οκ το ξερα πως υπαρχουν απειρες μπαντες, απλα καλυτερα να ξερεις πως θα ακουσεις τα καλυτερα, απο το να ψαχνεις στην τυχη
ναι εχω ακουσει και pennywise και nofx (αν και με εχουν πει παραξενο που απο το ομωνυμο pennywise και το from the ashes, προτιμω το δευτερο :lol:)
Καλά με το Bigger Than Kiss φαντάζομαι έχουν κολλήσει οι πάντες, άσχετα με το τι ακούνε συνήθως
Πάντως βλέποντας τις συλλογές Warped και PunkOrama, ντάξει έχουν σαβούρες (η 2η λιγότερες) αλλά βέβαια είναι και τι γουστάρει ο καθένας.
Καλά κάνετε και σας αρέσει πιό πολύ το From The Ashes. Εμένα δεν μ’αρέσει ολόκληρο αλμπουμ Pennywise Μπόλικα κομμάτια όμως.
Παίδες ένα πολύ όμορφο κομμάτι από τους Σαλονικιούς punk rockερς Bad Movies! Από τα κομμάτια που δεν χορταίνεις να ακούς, που κάθε πρωί ανεξάρτητα από το με τι διάθεση ξυπνάς σου ζωγραφίζουν ένα χαμόγελο στο πρόσωπο και σε μπολιάζουν με αισιοδοξία. Προέρχεται από το album που κυκλοφορήσανε το 2009!
[B][U]Bad Movies - Salute me[/U][/B]
Πάντως επειδή κάπου αναφέρθηκαν οι πρωιμοι Green Day, να πω πόσο μπαντάρα ήταν στα early 90’s και πόσο ΕΠΙΚΟ είναι το ντεμπούτο τους. Είχα κάνει αναφορά στο US Indie Rock thread, ας το κάνω quote εδώ.
ρε τσεκαρετε ασαπ αν μπορειτε να το βρειτε καπου το πρωτο αλμπουμ των δικων μας Mute the silence,το ομωνυμο…εχει πεσει στα χερια μου εδω και 2-3 μερες και το χω λιωσει…το μονο που με χαλαει ισως ειναι λιγο τα φωνητικα…κατα τα αλλα εχουμε ριφαρες,τουκα του του κα…κτλ…γρηγορο μελωδικο τεχνικο πανκ ροκ…και το 2003 και ολας…πριν καμια 10αρια χρονια…
Tο συγκεκριμενο δισκο τον εβγαλε ο τραγουδιστης οταν ειχε αποχωρησει απο την μπαντα ο Nidge(RIP) κι8αριστας κ ιδρυτης της μπαντας κ ο τραγουδιστης η8ελε να γινει rockstar(ηταν και σκινας τρομαρα του…)κ φυσικα εγινε κοκκινο πανι για τους skinheads κυριως oπαδους του συγκροτηματος .Τωρα εχω διαβασει οτι γραφει κομματια για pop καλλιτεχνες κατι σαν τον φοιβο ενα πραμα#-o
ποοο ρε [B]fist$boots[/B] είσαι πιο γραφικός και προβλέψιμος από τις χώρες των κυκλαδίτικων νησιών… Πραγματικά.
Οι Blitz (ώς blitz πάντα και όχι μεμονωμένα τα μέλη τους) ό,τι κι αν έπαιξαν στη πορεία τους, ήταν εξαιρετικό, είτε ήταν oi/punk είτε new wave/post punk είτε οτιδήποτε. Τώρα το αν έσενα το second empire justice δε σου επιτρέπει να το παίξεις άντρακλας στο crew σου και στα skingirls ούτε μας απασχολεί, αλλά και ούτε υποβιβάζει το έργο της μπάντας.
THE ASSASSINATORS reformend to SNIGMORD! Anders, Jani and Stine continue playing with Kenneth from alot of good Oslo HC bands… now its 50/50 oslo/copenhagen mix and the style can be compared to the assassinators just a little bit more ruff, punk and off course a litle bit more “norwegian hardcore”. Demo Tape will follow in 2011 and a new LP mid 2012! Amazing. Alerta Antifascista Records
στο soundcloud τους έχει 2 demo κομματια. ποιο χαρντκορ thrashριστες κιθαρες αλλα θυμίζουν assasinators,λογω φωνητικων κυριως…
Αν και σηματοδοτεί ξεκάθαρα το τέλος της μπαντάρας που ακούει στο όνομα [B]ΑΣΣΑΣΣΙΝΑΤΟΡΣ[/B], είναι πολύ καλό νέο. Δηλώνω από τώρα φαν, ενώ ρε πούστη κατευθείαν καύλωσα με τα κομμάτια. Δε ξέρω φταίει η φωνή της τύπισσας, τα μελωδικά ρεφρέν τους δε ξέρω τι σκατά.? Περιμένουμε εναγωνίως!
Ωραιο σκεπτικο οποιος διαφωνει μαζι σου ειναι γραφικος και προβλεψιμος.Προσωπικη αποψη εξεφρασα τσακαλε…Αν και ειναι γνωστο οτι χαλασαν το ονομα τους εκεινη την εποχη με αυτη τη κινηση και εχασαν αυτους που τους ειχαν στηριξει απτην αρχη.Γιατι σιγουρα δεν τους ακουγαν οι new waveαδες οταν ηταν οi!
Παντως για να γινω ακομα ποιο “προβλεψιμος” και “γραφικος” οι blitz ειναι κλασσικη περιπτωση μπαντας που ξεπουληθηκε:p:p:p:lol::lol:
Παντως ο μακαριτης ο Nidge θεωρουσε πως οι blitz τελιωσαν οταν εφυγε απτην μπαντα γιαυτο οταν τους επανασυνδεσε,το 2000 μεχρι το 2007 που πεθανε,ηταν ο μοναδικος απο τα αυθεντικα μελη
Να πω την αλήθεια το ντεμο/ep τι σκατα ειχαν βγαλει, δε το θυμαμαι πολυ καλά (αν ηταν post punk κλπ), αλλα στον δίσκο αυτό έχουμε ένα πραγματικά καλοπαιγμένο μελωδικό punk rock, με γυναικεία φωνητικά. Εχει τουπα τουπα κανονικό μαλάκες! Γαμαει
Δεν ξέρω ρε γαμώτ’…
Το ντεμο και το ΕΡ (ουσιαστικά το ίδιο πράγμα, 1 κομμάτι διαφορετικό) ήταν μπόμπα και είχα καραγουστάρει.
Εδώ δεν ξέρω. Όμορφο είναι αλλά εκτός από 2-3 κομματάρες τα άλλα μου άφησαν ένα μούδιασμα.
Ίσως εκτιμηθεί εν καιρώ μιάς και ταιριάζει με μουντό καιρό λόγω της μελαγχολίας του.
Η αλήθεια είναι ότι το περίμενα κι εγώ ελάχιστα πιο χαρούμενο… Δηλαδή όντως είναι μελαγχολικό… Δε με χαλάει όμως, έχει πολυ ωραία κομμάτια, είναι και σχετικά μικρό, και ακούγεται σφηνάκι