Οι [B]Μ!R!M[/B] είναι μια νέα μπάντα από την Ιταλία και αρχές του έτους ντεμπουτάρισαν με το EP “Enjoy your Sorrow”. Δυναμικότατο ποστ πανκ, μελωδικό, κιθαριστικό όπως πρεπει.
το νεο [B]misfits[/B],[I]the devil’s rain[/I],βρισκεται εκει εξω,δεκακατι χρονια μετα το [I]famous monsters[/I].
16 κομματια.
δεν το ακουσα ακομα,δεν ξερω πως θα ειναι γενικα ο δισκος με τα φωνητικα του jerry only,παντως το single που ειχε κυκλοφορισει παλιοτερα με 2 νεα κομματια μου αρεσαν αρκετα,και τα φωνητικα ηταν οκ.
Κατά τα άλλα, υπογείως, ψήνεται κάποιου είδους συνεργασία μεταξύ ελληνικής μπάντας και των [B]Vice Squad[/B], γνωστής μπάντας της Αγγλικής πανκ σκηνής των αρχών 80’ς. More info soon…
Eπειδη εδω και μερες εχει τυχει να χω ξεθαψει ο,τι misfit-ιλα ήξερα, και κλαιω απο συγκινηση (θα ακουσω καποια στιγμη και το νεο misfits) ακουστε ασαπ το παρακατω:
Λοιπόν μιας και το ανέβασε και ο fifteen counts of arson (οποτε η ευρεση του ειναι ευκολη) κατεβαστε το και ακουστε ασαπ. 17 σφηνάκια από γρήγορο-θρασο-ροκνρολαδικο-αλητικο- hardcore punk στα καλυτερα του.
http://www.youtube.com/watch?v=Ir4b4VCetCY
απο καλιφορνια…για εμενα κλασσικο πλεον δισκακι…φωνακλαδες,μυξιαριδες ροντ εν ρολλ σπιντ αμφεταμινικη βρωμια…οσοι την βρισκουν με πιο ροκ εν ρολλ πανκ πχ dead boys θα γουσταρουν…γιατι πανκ δεν ειναι μονο οι μοικανες…
Γειά σας γειά σας. Πολύ σπάνια κολλάω με πανκ δίσκο και ακόμα πιο σπάνια κάθομαι να γράφω γι’ αυτόν. Αυτή είναι μία απ’ αυτές τις λίγες φορές.
Αυτό εδώ το ακούω συνέχεια τις τελευταίες μέρες, εναλλάξ με Ozzy και The Who (και αυτό ήδη από μόνο του λέει ΠΟΛΛΑ). Τα παιδιά τα λένε ωραία. Πανκ για μεταλλάδες λέω εγώ. Γαμώ τις κιθάρες, γαμώ τις φωνές η κοπελιά, γαμώ τις συνθεσάρες, σου μένουν με την πρώτη και μετά σου κολλάνε στο μυαλό. Γαμώ τις μουσικές. Όσο ανέμελη πρέπει, όσο σοβαρή πρέπει, όσο χωσιματική πρέπει. 23 λεπτά που μοιάζουν με τουλάχιστον 60, αλλά ακριβώς επειδή είναι… 23, μπορείς να τ’ ακούς ξανά και ξανά και ξανά.
Από τους δίσκους της χρονιάς.
HAILZ.
Φτου! Είσαι άτυχος Νέε. Επειδή το χα ψάξει, λινκ δεν υπάρχει ούτε για δείγμα, εγώ το δίσκο τον αγόρασα από το ίδιο το συγκρότημα. Μετά έκανα ένα ριπ και το πάσαρα στον αδερφό μου, αλλά όταν το κατέβασε έσβησα αμέσως το αρχείο και φυσικά και το λινκ πάει. #-o:-s
Όχι μωρέ ντάξει, αν μου δώσεις λίγο χρόνο το ξανανεβάζω και στο δίνω.
Το καλοκαίρι κι εγώ δεν έβρισκα λινκ είναι η αλήθεια, αλλά ο somnambulist μου έδειξε το φώς.
Neo, αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα μου λές.
Όποιος άλλος θέλει σηκώνει το χέρι
σήμερα άκουσα το Icon Gallery, τα υπόλοιπα που προτάθηκαν στην προηγούμενη σελιδα δεν τα πρόλαβα (σου κου όμως έρχεται).
Ωραίο το άλμπουμ, μου θύμισε κάμποσο από [B]Plasmatics[/B] (και όχι για το γεγονός οτι μιλάμε για πανκ μπάντες με γυναικες τραγουδίστριες). Σε κάποια σημεία τα φωνητικά με ξινίζουν, γίνονται πολύ μελωδικά, αλλά οκ, το ξεπερνώ σταδιακά.