Rip Πολωνος

Οσοι ειμαστε απο Αθηνα, και πηγαινουμε στα live, σιγουρα γνωριζαμε τον Αλεξανδρο τον “Πολωνο”". Τον ειχα γνωρισει και καναμε παρεα στην πρωτη γραμμη το 1998-1999 στο Ροδον σε αρκετα live, μετα χαθηκαμε…απο εκει και περα στα περισσοτερα live εαν οχι σε ολα που πηγαινα τον πετυχαινα παντα στην πρωτη γραμμη. Ας ειναι ελαφρυ το χωμα. Τα live θα ειναι φτωχοτερα χωρις την παρουσια σου.

1 Like

Τελεταια τον ειδαμε στους Sacred Reich,Ξερουμε πως εγινε ; Πραγματικά κλασική μορφή !!! Κριμα…

1 Like

Απο οτι μαθαινω εμφραγμα.

Mεγαλο κριμα…

Καρδιά λένε… κρίμα

re paidia mipos 3erete pote? pos to ma8ate? thanks.

Σημερα εγινε. Δεν ενιωθε καλα εδω και 2 μερες και καλεσε το Εκαβ να τον παρουν για εξετασεις καιυπεκυψε στο νοσοκομειο. Στο Νιμιτς, ετσι καταλαβα. Απο το φβ, ο Παπακωστας των Convixion.

re man 3ereis an eixe kati? etsi 3afnika? kala itan otan ton eixa dei stous sacred reich

man vrika plirofories ap to FB tou papakosta. thanks. R.I.P. Ale3andre

1 Like

μεγαλη μαλακια.
τον ειχα γνωρισει απο περιοδο Grotta & Χωρις Ανασα στην Καβάλας.Απιστευτο χερι στη ζωγραφικη και τεραστιο κολλημα με Wild.
πραγματικα κριμα

1 Like

Είχαμε πάει παρέα να δούμε Running Wild Βαρκελώνη το καλοκαίρι. Τρελοκομείο … και είχε τότε πάθει πριν κανα μήνα κάτι αλλά, δεν…
Μου λεγε πάμε, γιατι του χρόνου μπορεί να μην είμαι εδω… και τον κοροϊδευα οτι τα παραλέει. Πω ρε διαλε πως τα φέρνεις … και τώρα, την περασμένη βδομάδα είχαμε κλείσει για Helloween, πάνω … που τώρα θα δουμέ, αλλά πιο μικρή η παρέα. Γαμώ τα παιδιά, παρά τις όποιες εκκεντρικότητες, ντόμπρος, το νιώθε… σκιζώταν για να σαπορτάρει κτλ, πολυ καλός στη ζωγραφική κτλ. Τι να πρωτοπώ. Δεν έχω να πώ κατι κακό, αν κοιτάξεις πέρα απο την επιφάνεια, ήταν ενα πολυ γνήσιο και πολυ τίμιο παιδί και χαίρομαι που τον γνώρισα και μπορώ να πώ οτι ήταν φίλος μου, ισως όχι κολλητός, αλλά ΦΙΛΟΣ.

2 Likes

φωτο για οσους δεν καταλαβαν για ποιον λεμε -αν και δεν νομιζω να υπαρχει ανθρωπoς εκει στα 40 που να μην τον θυμαται στα live. Πολλοι απο εμας τραβηχτηκαμε πλεον πισω, ομως ο Αλεξανδρος παρεμεινε εκει στην πρωτη γραμμη.

7 Likes

καποια εξωφυλλα που εχει κανει κατα καιρους

1 Like

Οχι ρε γαμωτο, κριμα… Πολυ συμπαθητικος, τρελιαρης με την καλη εννοια, παθιασμενος με την μουσικη που αγαπουσε, αγνος, ειλικρινης, αληθινος… Οποτε τον πετυχαινα σε live ή σε κανα δισκαδικο πιαναμε κατευθειαν κουβεντα για μουσικη και καποιες φορες περναγαν οι ωρες χωρις να το καταλαβουμε… Τελευταια φορα τον ειδα στους Sacred Reich τον Αυγουστο. Κριμα, στεναχωρηθηκα παρα πολυ. Ας ειναι ελαφρυ το χωμα.

R.I.P. Αλεξανδρε

2 Likes

ο Αλεξανδρος ειχε απο παλια καποια μικρα ελαχιστα πρτοβληματακια με την καρδια που μαλλον η καταναλωση αλκοολ τα εοπιδεινωσε οπως και η καταπονηση απο την σκληρη δουλεια στο τυποραφειο που εργαζοταν,παντα τρελλος και αυθεντικος γαμωτο… θα μας λειψει η γλωσσαρα τρελλε μας και το ουρλιαχτο και οι ατελειωτες ωρες που περναγαμε εξω απο τις συναυλιες…τελευταια οντως δεν αισθανοταν καλα…μακαρι να μποροθσαμε να σοθ σφιξουμε το μαυρισμενο χερι παλι ρε τιτανα…

https://www.facebook.com/events/273148839842379/?acontext={"ref"%3A"3"%2C"ref_newsfeed_story_type"%3A"regular"%2C"action_history"%3A"null"}

Τα χετε πει ολα. Απο τις αρχες των 90ς τον ηξερα. Μυθικη παρουσια. Κριμα

Πολυ ωραια κινηση το event, θα ειμαι εκει.

Α Θ Α Ν Α Τ Ο Σ

2 Likes

1 Like

1 Like