RIP Γιαννης Κουτουβος

Ο Γιαννης Κουτουβος, o ιδρυτης του ελληνικου περιοδικου Heavy Metal και ενας ανθρωπος που συνεδεσε στην δεκαετια του '80 με την γνωστοποιηση της αγαπημενης μας μουσικης στην χωρα μας και με ονοματα οπως Iron Maiden, Scorpions, τον πρωτο δισκο -διαμαντι και για τα ευρωπαϊκα δεδομενα- των Spitfire -First Attack, εκπομπες στην τηλεοραση (στο Ρυθμο της Νεολαιας) στο ραδιοφωνο, ΕΜΙ, δεν ειναι πια μαζι μας. Εφυγε 19/4 απο ανακοπη.
Καλο ταξιδι Γιαννη, σε ευχαριστουμε για ολα.


image

2 Likes

RIP του χρωστάμε πάρα πολλά…

1 Like

Πολύ λυπηρή η είδηση για την απώλεια του Γ. Κουτουβου. Ήταν χαρακτηριστική μορφή των 80’s.
(Ρε @Sofa_King, γραφείο τελετών έχεις και τα μαθάινεις τα εγχώρια νέα για τις κηδείες αστραπιαία;)

1 Like

Χαχαχα οχι απλα τυχαινει να τα μαθαινω διαδικτυακα και να τα μεταφερω εδω.

Δάσκαλος… πραγματικά λυπηρό. Καλό ταξίδι

1 Like

Σημαντικη προσωπικοτητα με τεραστια προσφορα στον χωρο της μουσικης που αγαπαμε… Θα μας λειψει και τον ευχαριστουμε για ολα οσα προσεφερε…

R.I.P. Γιαννη.

1 Like

Σε μία εποχή όπου μετά βίας μπορούσαμε να ακούσουμε/διαβάσουμε ΜΙΑ είδηση που να αφορά το είδος HR/HM, ο Κουτουβός ήταν πρωτοπόρος. Φυσικά μετά από τόσες δεκαετίες τον είχα ξεχάσει, αλλά όταν διάβασα χθες την είδηση αμέσως έκανε κλικ στο κεφάλι μου με αναμνήσεις από εκείνα τα χρόνια και τον πραγματικά ερασιτεχνικό, αλλά ρομαντικό τρόπο που ο Τύπος κάλυπτε τα νέα της αγαπημένης μας μουσικής.

RIP

Πολύ λυπηρή είδηση. Σεβασμός στους ανθρώπους που έζησαν το metal στην Ελλάδα στα 80’s και ήταν πρωτοπόροι στο να αποκτήσει απήχηση και στη συνέχεια να γιγαντωθεί.

Και το περιοδικό που αυτός ξεκίνησε, βρέθηκε στα σπίτια όλων μας και είναι μεγάλη παρακαταθήκη.