Εμπειρία ζωής η χθεσινή συναυλία:!:
Στην αρχή είδαμε τους flobots που τα πράγματα ήταν αρκετά χαλαρα αλλά τα παλικάρια παρόλο που δεν είχαν καμία σχέση με τους headliners σε genre, παίξαν εξαιρετικά για μισή ώρα και έφυγάν καταχειροκροτούμενοι, με ένα κοινό που τους σεβάστηκε απολύτως. Στη μέση του set αρχίσαν και τα πρώτα σπρωξίματα και τελικά κατάφερα και έπιασα κάγκελο ακριβώς στο κέντρο:D Μετά τους Flobots…ΑΝΤΙ FLAG οπού έγινε της …το κάγκελο.
Αν και στην αρχή δεν είχαν καλό ήχο(ποίος νοιάζεται punk παίζουν άλλωστε:p) ήταν άκρώς πορωτικοί…μετά που έστρωσαν τα πράγματα και από ήχο ήταν μια μεγαλειώδης εμφάνιση γεμάτη ενέργεια…πηγαινοέρχονταν ασταμάτητα απο την μία άκρη της σκηνής εώς την άλλη, εντυπώσιακά άλματα καθώς παίζαν και έναν μπασίστα τρελαμενο που έφτυνε χλέπες στον αέρα και τις ξαναέτρωγε:lol:
Το κοινό παραληρούσε και πραγματικά το κάναν ότι θέλαν, σαν να ήταν headliners. Μεγάλες στιγμές όταν ο αλόφρων μπασίστας κατέβηκε στο κοινό και τραγούδησε μαζί μου και με άλλα 2 άτομα… μετά το τέλος κατεβήκαν και μας χαιρέτησαν κλπ… Επιάσα και το set list τους το οποίο έχωσα βιαστικά μέσα στην τσέπη μου για να μην μου το κλέψουν οι βάρβαροι δίπλα:p Παίξαν και το I fought the law.
Και ενώ νόμιζες ότι τα πράγματα δεν μπορούσαν να γίνουν καλύτερα βγήκαν οι Rise Against στη σκηνή:!: Οι τύποι παίζαν σαν μηχανές, καταιγιστικοι και δίχως πολλά διαλείματα με άφησαν άναυδο από την απόδωση τους. Ο κόσμος τραγουδούσε και μου έκανε εντύπωση πως όλοι ξέραν τα καινούργια…Highlight της βραδία το ακουστικό encore με hero of war και swing life away και χιλίαδες άτομα να τραγουδάνε μαζί και τον Tim να κοιτάει χαζεμένος απο αυτό που γινόταν. Μπάσο και πρώτη κιθαρά απίστευτη ενεργεια γενικά πολύ δεμένοι πάνω στη σκηνη. Επιάσα και πένα και ο Tim με έδειξέ καθώς χτυπιόμουν σαν τρελός στο behind closed doors:D
Από τις καλύτερες συναυλίες της ζωής μου, αν και έφυγα με ματωμένη πλάτη, κοκκινίλες απο το κάγκελο και στα πλευρά και χωρίς να νιώθω ένα δάχτυλο του ποδίου μου αλλά άξιζε την κούραση και τον πόνο…Αντέ μακαρι να τους δούμε ξανα όσο πιο σύντομα γίνεται:D
Setlist:
[SPOILER]Anti Flag:
Fuck Police Brutality
I 'm dead
War sucks, lets party
Die for the goverment
Press corpse
Turn coat
Good and ready
Smartest bomb
1 trllion$
Encore: I fought the law, this is the end for you my friend, modern rome is burning και cities (για τα δύο τελευταία δεν είμαι σίγουρος αν το πέτυχα τον τίτλο)
Rise against:# Drones