Ritchie Blackmore: A Father Again

http://www.classicrockmagazine.com/news/ritchie-blackmore-a-father-again/

Ritchie Blackmore is a dad again ? at the age of 65.

The legendary Deep Purple/Rainbow guitarist and his wife, Blackmore?s Night singer Candice Night, have a daughter. They?ve named her Autumn Esmerelda ? which will surprise nobody.

She?s said to be the inspiration for the new Blackmore?s Night album, Autumn Sky, due out later in the year.

κι αλλος απογονος του Μαυροπερισσοτερου??? :?:?:?

Φτουυυυύ!!! Δεν μπορούσε να είναι αγοράκι;;;; Να χουμε μιάν ελπίδα ότι θα έχει έναν άξιο διάδοχο (κιθαριστικά)! Μπράβο πάντως τον μεγάλο! Φαρμακοκιθαρίστας αλλά και φαρμακοψ… :lol:

Να του ζησει και να ειναι παντα γερο και δυνατο αλλα δεν πιανει και καμια ηλεκτρικη να πιασει καμια νοτα της προκοπης και να παει εκει που του αξιζει λεω εγω και να αφησει τα μαντολινα?
Να παιξει ρε παιδακι μου οπως του αρμοζει οχι να σαχλαμαριζει με γκομενιτσες που του ανεστρεψαν την καριερα του και την μουσικη πορεια του. Αμαν πια με το μνι που σερνει καραβι. Εχει και αυτην την κατσικα την πεθερα του που δεν το αφηνει να κανει τιποτα περισσοτερο απο το να πιανει μαντολινο ουτε καν να γραφει αυτογραφα στα cd των θαυμαστων του. Πρεπει να κανουν και ενα επεισοδιο με αυτην στις 7 θανασιμες πεθερες. Αι σταδιαλα πια.

Ρε τον γατο στα 65? αλλη δεν μπορουν να την σηκωσουν. χαχαχα

Να σου ζησει ρε μαυροκιαλε και παντα να εχει υγεια, υγεια, υγεια.

Βρε τον μάγκα… Να τους ζήσει!!! :smiley: :smiley:

Κοιτα ο Blackmore στα 65… Την σηκωνει την βαριοπουλα ακομα, ε? Καρπερος αποδεικνυεται… Εν τω μεταξυ στο wikipedia λεει οτι το κοριτσακι γεννηθηκε στις 27 Μαιου, πως και αργησε τοσο η ειδηση? Να του ζησει και να ειναι παντα καλα ολη η οικογενεια του…

[SPOILER]Ένας γέρος πάει στο γιατρό για γενικό τσεκάπ, και ο γιατρός τον ρωτάει:

  • Πώς αισθάνεστε;

  • Ποτέ δεν ένοιωσα καλύτερα! Είμαι παντρεμένος με πολυ νεοτερη, με την οποία περνάω θαυμάσια, και μάλιστα είναι και έγκυος! Μου ετοιμάζει παι…δί!

Ο ιατρός αφού τον κοιτάει για λίγα δευτερόλεπτα σκεπτικός, του λέει:

  • Να σας πω μια ιστορία… Ήταν ένας φίλος μου κυνηγός, ο οποίος καθώς έφευγε από το σπίτι του, αντί να πάρει το όπλο του, πήρε την ομπρέλα. Αφού περπατούσε για κάμποση ώρα στο δάσος, είδε μπροστά του ξαφνικά μια τεράστια αρκούδα. Σηκώνει λοιπόν την ομπρέλα του και κάνει να πυροβολήσει, αλλά ΦΡΑΠ! ανοίγει η ομπρέλα. Παρόλα αυτά η αρκούδα έπεσε κάτω νεκρή, τέζα!

  • Αποκλείεται! φωνάζει ο γερος. Κάποιος άλλος την πυροβόλησε!

  • Και εγώ βασικά εκεί το πήγαινα… [/SPOILER]

ααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ

ωραια .

τωρα που γαμησε μπορει να ξανασχοληθει με την αλλη γυναικα της ζωης του?

ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΚΙΘΑΡΑ ΤΟΥ?

__:lol2::bow::lol3::lol: ΤΕΛΕΙΟ! :smiley:

__Πάντως παίδες, βασικά την ηλεκτρική έχει αρχίσει εδώ και μερικά χρόνια και την πιάνει… :wink: Μέχρι και τραούδια τωv Rainbow έχει αρχίσει να παίζει (16th Century Greensleeves) ή ακόμα και με πρωην μέλη (Street Of Dreams -feat. John Lynn Turner). Αλλά την πιάνει κυρίως για να διανθήσει τα φόλκ γεροντοξωτικοτράγουσα της Κάντις :stuck_out_tongue: όχι για να ροκάρει… ααααχχ…

__Τέλος πάντων, να του ζήσει η κόρη και να είναι υγειής να την χαίρεται! Και ευχόμαστε αν τελικά γίνει μουσικός να μην μοιάσει ούτε στη μάνα ούτε στον μεγάλο γιό του Ρίτσι! :lol: :lol: :stuck_out_tongue:

Πάντως ο μεγαλύτερος γιος του Γιούργκεν (βλ Over the Rainbow), αν κρίνω από τις επιδόσεις του στην κιθάρα σε σχέση με τον μπαμπά του, μάλλον μόνο ως ζωντανή διαφήμιση υπέρ της χρήσης προφυλακτικού θα μπορούσα να τον θεωρήσω

Sent from my iPhone using Tapatalk

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

:lol::lol::lol::lol:

να του ζήσει η κόρη!! αν και στα 65 είναι μάλλον εγγονή…:p:p

Τίνος είναι βρε γυναίκα το παιδί;:):!:

Η του Plant ειναι το παιδι η του Daltrey…

:lol::lol:

Πάντως και ο άλλος γιος του Ρίτσι (ο και καλά κιθαρίστας) μόνο για ζωντανή διαφήμιση υπέρ της χρήσης προφυλακτικού θα έκανε!

Τίνος ειναι ρε γυναίκα τα παιδιααα… (με ρυθμο…) (δις)

Αντε,να του ζησει!

Αυτο που μου αρεσει ειναι πως ολοι κοροϊδευετε οτι απεκτησε παιδι σε αυτη την ηλικια,(λες και αποκλειεται να τεκνοποιησε η συζυγος με εξωσωματικη :wink:) και αφηνετε ΑΣΧΟΛΙΑΣΤΟ το ονομα της μικρης!! :stuck_out_tongue: :!: Μα ειναι δυνατον,Autumn Esmerelda;!;! #-o