Αγαπημενη γυναικεια παρουσια στο χωρο του rock/metal

οπως ητο αναμενομενο… αναφερθηκε και το ονομα doro pesch … οκκκκ φωναρα και γαμω τα στυλ κορμαρα κ πολυ μεταλλογκομενα… αλλα εμενα γμτ κτ με χαλαει… ασε που νομιζω οτι μαλλον η Doro αρεσει στον μεταλ κοσμο επειδη “πρεπει” οχι επειδη οντως ισχυει… πες πες δλδ σε κανουν να νομιζεις οτι ειναι και θεα η pesch…

PJ HARVEY

δυσκολο ερωτημα γι’αυτο θα κανω και εγω τρικ και θα βαλω απο διαφορες κατηγοριες

H sexy σπανιολα γκοθου Ailyn

Η ιndie rock/punk θεα με τα ποδια της κολασεως charlotte Cooper

παιζει μπασο αλλα δεν ειναι μπαζο,ο λογος για την θεα των μελωδικων deathmetalers sonic syndicate απο σουηδια karin axelsson

το metalcore μωρο maria brink

μπορει να υπαρξει και part 2…

τουλάχιστον βάζε τα εδώ γιατί το “πιο όμορφη…” το’χες γεμίσει μπάζα.

μην ακουω μαλακιες!

συ είπας. :stuck_out_tongue:

Eλα τωρα μην μου πεις πως δεν τις γουσταρεις τις αποπανω

joan jett FTW:p

[SIZE=“5”]TORI AMOS FTW[/SIZE]

Καλά μακράν για μένα η Sharon Den Adel(Within Temptation),η Anneke (ex-The Gathering, νυν Agua De Annique), η Tarja και η Courtney Love( για το είδος της και μόνο):!:

λοιπον εχουμε και λεμε

για οσους δεν την ξερουν: το ονομα της ειναι alissa white gluz, ειναι σε μια αμερικανικη μπαντα που παιζει μελοδικο θρας και ονομαζεται the agonist, ειναι η τραγουδιστρια και βγαζει μπρουταλιες!! (αντζελα φαση)
επισης σε λιγες μερες παντρεβομαστε οποτε… :lightsabre: :p:p

επισης απο αυτες που εχουν ειπωθει ηδη μου αρεσουν η σιμον, η σαρον ντεν αντελ, η ανεκ, η ταργια εε αυτες…

α να ρωτησω κατι αλλο

αυτη η βλιτσα-κα ειναι απο paramore;;;

ναι από paramore είναι, και αν το βλιτσα-κα είναι τίποτα κακό, ο mr. έχει δικαίωμα να ζητήσει την εξορία σου από το forum.

[SIZE=“5”]ΚΑΒΛΙΤΣΑ[/SIZE] εννοεί.

βασικα το βλιτσα-κα θα το καταλαβεις εαν πας την τελευταια συλλαβη μπροστα (ειναι τα πασιγνωστα “αναποδα”) 8)

εδιτ: ναι με προλαβες :wink:

εε γράφτο βρε άνθρωπα σωστά! δε γκώνουμε- δα!

ειπα να ειμαι λιγο κοσμειος αλλα αφου μου το επιτρεπει ενας mod οκ!! αλλη φορα θα ξερω!! :wink:

Εδώ ο παππούς από πάνω το έβαλε και σε bold:p

πάμε Lisa Miskovsky!Σουηδικό μωρό.

Η Anneke παρά το υπερμέτριο προσωπικό της σχήμα, έκανε και φέτος το θαυματάκι της με τη συμμετοχή στο Ichthyologist των Giant Squid.

επισης δε θυμαμαι να ειδα πουθενα τη φοτο αυτηνης

πολυ συμπαθητικη παρουσια!!! :wink::wink:

προσκυνατε τη Zorgh αμεσα παλιοροκαδες.