θα απαντήσω. πήγα εγώ στη δουλειά του με δύο τενεκέδες λάδι και μια μαύρη σακούλα με ευρώ κ αφού έστριψα το μουστάκι μου κ ρούφηξα το πούρο μου, τους είπα
“αγαπούλες αν δεν πάρετε τον κάρβου, θα έχουμε κακά ξεμπερδέματα”
κ μετά από μια μέρα, το τηλέφωνο χτύπησε
the rest is history
ΥΓ: ωραίες κ ποζέρικες οι ψευτοπροσβολές ρε φίλος, αλλά το κουράζουμε σε φάσεις, ε. :roll:
μια καλη, αλλα επρεπε να εισαστε κοντα για να την ακουσετε…
κοιταζαμε κωλους στην παραλια, και βλεπω εναν με κυτταρυτιδα και φωναζω
-fuckin’ κυτταριτυδα!
-(και οι δυο μαζι) ΣΚΑΣΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ
:-s
φιλη 1 : ποιο ειναι το χειροτερο πεσιμο που σου χει τυχει? (εννοουσε ερωτικο φυσικα)
φιλη 2: τι να σου πω ρε δεν θυμαμαι ποτε τον εαυτο μου να πεφτει η να σκονταφτει 8O:lol:
[SPOILER]
Β’ Λυκείου, 3ο Ενιαίο Λύκειο Ηρακλείου (Λουπέν πες ζήτω ρε). Ο πέφτουλας/κουτσομπόλης της παρέας μεταφέρει την εξής λαμπρή απορία του τσόκαρου/αστροπελεκιού κοριτσοπαρέας με την οποία ο εν λόγω πέφτουλας/κουτσομπόλης είχε πάρε δώσε για προφανείς λόγους:
-Καλέ κορίτσια, όταν πηγαίνουμε μ’ ένα αγόρι, εκτός από το πέος μπαίνουν μέσα στο αιδοίο και τα @@;
Και τώρα μπορώ να φάω μπαν ήσυχος αφού το έβγαλα από μέσα μου.[/SPOILER]
Μπα, καθόλου. Εκλεπτυσμένη είναι η απόδοση από μένα, 1ον για να κρατήσουμε ένα κάποιο επίπεδο (γκουχ γκουχ) και 2ον γιατί δε θυμάμαι ακριβώς πως το είχε πει. 8)
Πριν λιγο πηγα στο σουβλατζιδικο της γειτονιας για να φαει ενας φιλος μου, και γινεται η εξης συνομιλια:
-Δημητρακη! εσυ δεν θα φας κατι?
-Μπα, εφαγα νωριτερα.
-τι εφαγες?
-δακρυγονα
-ε?
-φαγωμενος, φαγωμενος!
ολο το μαγαζι γελουσε!!!
καθηγητής χημείας σε σχολείο:
Ένα κόκκινο μπουκαλάκι, μαζί με ένα πράσινο μπουκαλάκι, μας κάνεις ένα μπλε μπουκαλάκι.
έκανε ένα πείραμε και εξηγούσε έτσι τα συστατικά.:lol::lol: