Προταση για Rockipedia

Επειδη το Ambient Metal μπορεις να το βρεις και στο μπλακμεταλ τοπικ και στο ατμοσφερικ και επειδη φτυνω αιμα να πετυχω καποια τετοια προταση και μονο μετα απο ενδελεχη αναζητηση, προτεινω να φτιαχτει και ενα Ambient Metal thread. Τι λετε;

Όταν λες ambient metal σε ποιες μπάντες ακριβώς αναφέρεσαι?

Burzum(filosofem και επειτα), Spectral Lore, [SIZE=“1”]Sombres Forêts(οχι και τοσο, απλα σε μερικα σημεια)[/SIZE], Evilfeast, Summoning κ.α

Αυτα τα βρισκεις στο μπλακμεταλ θρεντ αλλα ειναι μπερδεμενα και με πολλα αλλα υποειδη του μπλακ αλλα και στο ατμοσφερικ-γκοθ οποτε ειναι λιγο δυσκολο.

Βασικα εννοω το στυλ της μουσικης με ambient ηχους, πληκτρα, οχι πολυ νταμπα ντουμπα… Δεν ξερω αν με πιανεις, τσεκαρε Spectral Lore αυτος κυριως(σολο ειναι) αντιπροσωπευει αυτο που θελω να πω

ε γιατί δεν τσεκάρεις τα ποστς του ΒΑΝ μια και καλή ρε συ? Αυτός ασχολείται με αυτά (και τον κράζει ο νομιστεράκης).

Βασικα τοσο μεγαλος κοπος ειναι να γινει το θρεντ;

Κόπος δεν είναι, απλά δεν αξίζει ένα τοπικ να έχει 1-2 σελίδες μόνο. Anyway, δε ξέρω τι απήχηση έχει το συγκεκριμένο είδος στους users, το θέμα είναι υπο εξέταση πάντως:)

Δεν είναι θέμα κόπου. Είναι θέμα ότι πρέπει να μείνουν όσο λιγότερα θρεντ γίνεται για να είναι μαζεμένα. Αυτή είναι η φιλοσοφία του rockipedia.

Αλλιώς θα φτιάχναμε viking metal, ambient metal, blackened thrash metal, old school death metal, melodeath metal, power metal, epic metal, hollywood metal και μπορώ να συνεχίσω αυτήν τη λίστα επ’ άπειρον.

Ambient metal δεν υπάρχει σαν όρος από μόνος του. Υπάρχει ambient/black metal, συνεπώς το black metal thread καλύπτει το θέμα άψογα.

Ένα Hollywood Metal θρεντ θα ήταν γαμάτο όμως!

Προτείνω να απέχουμε από τη χρήση του όρου, μέχρι να εξαλειφθεί (ο όρος, όχι η μουσική).

τί είναι το χόλυγουντ μέταλ;

Μερικές φορές η άγνοια είναι πράγματι ευτυχία…

Επειδή δε χαλάμε χατίρια, και μια που πολλοί απο σας το ζητήσατε, εδώ και λίγες ώρες άνοιξε λοιπόν και επίσημα το Hollywood Metal Thread. Καλό ποστάρισμα. :slight_smile:

Εγώ γιατί δεν το βλέπω πουθενά?

επειδη οι απο πανω φοτογραφιες ειναι φοτοσοπ :p. γι αυτο δεν το βλεπεις!

α κατιλαβα!

οχι φοτοσοπ, σταληθεια υπηρχε απλα ηταν το 2007. Λουκ μπεττερ ατ δε φοτο

ειναι φοτοσοπ και για 2 απλους λογους

  1. στο ινταστριαλ θρεντ, απο κατω, εχει το ονομα μου σαν τελευταιος που ποσταρα εχθες
    2)αν δεις καλα εκει που λεει ποσα ριπλαι εχει το θρεντ θα δεις οτι διπλα απο το 8 εχει ενα μπεζ τετραγωνακι (ενω το φοντο του πλαισιου ειναι γκριζοασπρο). που σημαινει πως καλυψε εναν αριθμο. και στην προκειμενη περιπτωση αυτος ο αριθμος ειναι το 0 γιατι πολυ απλα εχει μετατρεψει το Drone/Noise θρεντ σε χολιγουντ!!! 8)8)

εντιτ: δεχομαι συγχαρητηρια, ε; ελυσα την υποθεση!

Καταραμένο τετραγωνάκι, ξέχασα να το καλύψω! :stuck_out_tongue:

και διπλα βασικα στα views, to 36 δεν ειναι στο κεντρο. ειναι πολυ αριστερα sign-:oops: :stuck_out_tongue:

Ε ναι από εκεί το καταλαβαίνεις καλύτερα.
Όχι από το ότι είναι θρενστάρτερ ο Bleedin… :stuck_out_tongue: