Rockwave Festival 01/07/12 - Ozzy & Friends, Machine Head, Paradise Lost

he is being sarcastic.

Να ναι καλά ο άνθρωπος και γερός και ας δούμε μόνο ozzy…

Εγω παντως θα θελα machine head headliners να παιξουν κανα διωρο να 'φηναμε τα κοκκαλα μας εκει:!: Και ας ειναι καπως υπερβολικη η τιμη ,η μπαντα ειναι στα ντουζενια της :wink:

Πουλάω το εισιτήριό μου, κανείς ενδιαφερομενος;

εδιτ. δεν το είπα σοβαρά (ακόμα)

Πηρα 3 πρωτη μερα. :lol: :lol: Παντως εχω στα υποψιν μου ενα ατομο που θελει να ρθει και νομιζω δεν εχει παρει τικετο ακομα.

και black country communion :wink::wink:

Πες αλήθεια … χέστικες για τον Iommy …

ΑΥΤΟ θέλεις να δεις :lol::lol::lol::p:p8)8)

μακαρι αλλα…

Motorhead θα ηταν η ιδανικη επιλογη και να παιζαν και κανα encore μαζι ο Ozzy με τον Lemmy… Ας περιμενουμε την ανακοινωση και βλεπουμε.

ας μην βγαινουν παντως λαθος συμπερασματα για προσθεση ενος ονοματος ακομα για να αντικατασταθουν οι Sabs. δεν εχει ακουστει και δεν προκυπτει απο πουθενα

το τοπικ εξελίσσεται σε κατηγορίας “πείτε ο καθένας την καύλα του για πρώτο όνομα” χωρίς να υπάρχει λόγος…

Αφού ρε λέει ότι θα μπει η φάση οζζυ εντ φριέντζ να πούμε… τι το κουράζεται…?

Το οτι θα προσθέσουν κι άλλα ονόματα πώς προέκυψε ακριβώς???Αφού υποτίθεται οι Sabbath αντικαταστάθηκαν…

Το ότι θα προστεθούν κι άλλες μπάντες είναι λογικό αφού προς το παρόν έχουν ανακοινωθεί μόνο 5 ονόματα (Ozzy & Friends, Machine Head, Paradise Lost, Planet Of Zeus κ Lucky Funeral). Εκτός αν επιστρέψουμε στα Rockwave πριν το 2007 όταν είχε μόνο μία σκηνή…

ναι ρε παιδια αραξτε!! υποθεσεις κανουμε!!! απλα τ τελευταια χρονια δεν παιζουν μονο 5 συγκροτηματα σε μια μερα…

πολυ πιθανο να προστεθουν και αλλα ονοματα, αλλα για να καλυψουν τα κενα απο το πρωι που ξεκιναει ουσιαστικα το φεστιβαλ, μεχρι το απογευμα που θα βγαινουν τα πιο “μεγαλα” ονοματα. εδω μιλαμε για Motorhead!

για CURE που λενε για 2η μερα,ακουγεται εδω και καιρο οτι εχει κλεισει.

κοιτα για cure το εκανα και θρεντ γιατι μου το ειπανε κ απο λονδινο καμια σχεση με μελη της ντιντι για αυτο το εκανα κ θρεντ,τωρα λογικα θα πεσει αυριο ανακοινωση.γιατι επισημα εκλεισαν το σαββατο ή την παρασκευη νομιζω,

Έτσι όπως ήρθα τα πράγματα με τον καρκίνο και το θέμα του Ward,το να έρθει ο Ozzy,Butler+ friends εμένα όχι μόνο μου κάνει,αλλά είναι και ότι πρέπει.

Τώρα θα το έψηνα να πάω και Λονδίνο αν μπορέσω αλλά…

ακριβως αυτο

Για να κάνουμε και λίγο πλάκα… ποιους άλλους φίλους του Ozzy ξέρουμε; Χμμμ… Rob Trujillo, Metallica εν γένει… Λέτε; :stuck_out_tongue:

…ε τον Μητσο που εμενε στη διπλα πολυκατοικια και παιζανε μαζι μπαλα τα απογευματα…