MetallicaMetallicaMetallicaMetallica:metal:!!!
Παίδες απο οτι βλέπω θα υπάρξει σίγουρα τέταρτη μέρα…
Παιδιά οι συζητήσεις για Μetallica Faith No More, Slipknot, Machine Head, Slayer κτλ μπορούν να συνεχιστούν στις φήμες. Όταν και αν ανακοινωθεί κάτι για ακόμα μια μέρα στο RW τότε θα αλλάξουμε τον τίτλο του thread και θα συνεχίσουμε εδώ. Οποιοδήποτε μήνυμα δεν έχει σχέσει με τους Mastodon θα διαγράφεται χωρίς προειδοποίηση.
Βλέπω πως όλοι έχουν ενθουσιαστεί που θα δουν τους Mastodon…
ας παιξουν οι Mastodon μονο και κανεις αλλος,ουτε πριν,ουτε μετα,να παιξουν και ενα γεματο 2ωρο+,να ισοπεδωσουν το χωρο να γουσταρουμε…πολυ χαρηκα παντως οταν διαβασα για mastodon…γκρουπαρα που τσακιζει κοκκαλα με ενα νεο δισκο τουμπανο…προτιμω να τους δω σε κλειστο χωρο βεβαια,αλλα και παλι,να τους δω μονο στο φιναλε φιναλε εστω και μαλακασσα…
Lupin μαζί σου, πιστεύω χάνουν πολύ στους εξωτερικούς χώρους.
Το 2007 ήταν καλύτεροι από το 2006 (σε κείνη την απογοητευτική συναυλία με Tool) αλλά και πάλι δεν κατάφεραν να κάνουν την διαφορά (εγώ περίμενα περισσότερα). (Ισως βοήθησε ότι οι MDB πριν έκρυψαν τον ήλιο πραγματικά, ίσως ότι μερικοί καθυστερημένοι φώναζαν Metallica από την αρχή του set και πέταξαν μπουκάλια.)
Και από βίντεο που έχω δει στο youtube πχ στο Download, δεν μάρεσαν. (πάντα στους εξωτερικούς χώρους)
Σετλιστ φετινό (που θα αλλάζει συνέχεια λογικά).
Πείτε τα ρε παίδες.
Εγώ έχω λερώσει τα βρακιά μου που θα παίξει η υπερμπάντα σε ααυτή τη στιγμή της και θα την ξαναδούμε. Lupin έχεις δίκιο για τον κλειστό χώρο. Με τη διαφορά ότι ο νέος δίσκος είναι τόσο τριπαριστός, έχει τόση πνευματικότητα μέσα, που πιστεύω ότι και σε ανοιχτό χώρο θα ναι το ίδιο, μην πω καλύτερα. Mόνο να μην έχουν το χάλια ήχο των 2 τελευταίων φορών, ώστε έχοντας πιει τα μπυρόνια μου, να τραγουδάει ο Troy
“Close, Low, bright eyes fading
Faster than stars falling,
How can I tell you that I failed?..”
και να χαζεύω τ’ άστρα και να μαι κάπως έτσι …:stereo:
(γραφικότητα mode off)
Μods όποιος δε βαριεται μεταφέρει καμιά 80 αριά σχόλια που δεν ασχολούνται με Mastodon στις φήμες, μέχρι να μάθουμε ποιοι θα τους πλαισιώσουν. Ευχαριστώ.
εγω,με το που ακουσα mastodon,δεν σκεφτηκα τπτ αλλο…μ’αρεσουν πολλα απο τα συγκροτηματα που αναφερθηκαν,αλλα εγω θελω να δω MASTODON και τερμα,ουτε να τους δω κατω απο κανενα,ουτε με μικρο σετλιστ,ουτε χαλια ηχο,τπτ…ενα απο τα καλυτερα συγκροτηματα των μας,σε ανοδικη πορεια και θα εχω την ευκαιρια να το δω 2η φορα…τελεια!!ρεντ,και γω συμφωνω σε αυτο το τριπαριστο και αρκετα ψυχεδελικο ηχο του νεου αλμπουμ και προσωπικα προτιμω τον κλειστο χωρο,ωστε να νιωθω πιο κοντα στη μπαντα και να μην εχω τπτ να μου αποσπα την προσοχη…δεν ξερω,μου κανει καλυτερα και ακουστικα και οπτικα το κλαμπ,που θα γινει κολαση…αλλα σιγουρα,το τελευταιο πραγμα που με απασχολει,ειναι ο χωρος βεβαια,το μονο που σκεφτομαι ειναι πως θα δω αυτη τη γκρουπαρα και θα γινω μουσκεμα απο τον ιδρωτα και το χτυπημα…
Σωστός, ελπίζω να ναι headline, αν και δεν το βλέπω, ακόμα κι αν κάνουμε χρυσό το Crack the skye:(
Εγώ θα γούσταρα headliners για μια ώρα και ένα τέταρτο στην μικρή τους Mastodon και μιάμισυ τους Slipknot την μεγάλη, έτσι το κόβω.
Σαν Carcass - Judas Priest πέρσυ δηλαδή.
Δεν θα με χαλάσει.
Δυστυχώς αν έρθουν μαζί με τα άλλα ονόματα σίγουρα οι ακατανόμαστοι θα είναι headliners.
Μακάρι να έχουν καλύτερο ήχο από αυτό το 2007 (το 2006 δεν τους ήξερα).Και 16 τραγούδια είναι σχετικά καλά.Εδώ οι Amon Amarth τόσα έπαιξαν και ήταν και μόνοι τους.
Now playing: Breaking Benjamin - Medicate
via FoxyTunes
Εμφανιση σαν την πρωτη στο gagarin δυσκολα θα ξανακανουν. Αγγιξαν την τελειοτητα!
Τι εγινεεε? Καλα μαστοντον,ΕΧΟΥΜΕ SLIPKNOT??επειδη δεν πολυκαταλαβα σας παρακαλω πειτε μου,ερχονται Slip???/8O8O8O8O8O8O
πιθανότατα ναι αν και τπτ δεν είναι επίσημο.
Το site και το my space των mastodon γραφει για 30 ιουνιου αρα θα εχουμε και τεταρτη μερα ετσι??Πως να μην εχουμε αλλωστε ειδαν οτι το metal κοινο ψιλοαπογοητευτηκε και εβαλαν μια μερα ακομα.Εγω mastodon σε πλαισια φεστιβαλ θα εβλεπα ευχαριστα αλλα θελω να μαθω και τα υπολοιπα ονοματα και κυριως τον headliner.Κανω τον σταυρο μου να μην ειναι οι slipknot υπαρχουν κενες ημερομηνιες για τις 30 απο συγκροτιματα οπως slayer καθως και απο metallica.Μακαρι να ειναι headliner ενας απο τους 2.
:papas::papas::papas:
Μαλλον οι Μεταλλικα θα ειναι.Σημασια παντως εχει πως σιγουρα υπαρχει 4η μερα και θα παιξουν καλυτερα συγκροτηματα σ’αυτην.
ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ
αν και εγω θα ηθελα φιλε μου
σορρυ που ξαναποσταρω εδω ειχαμε πει στις φημες αυτα.
αντε να ανακοινωθουν οι μασκοφοροι να γραφουμε γενικα για την 4η μερα…
Παλι Mastodon - Metallica? Δε με χαλαει καθολου. Αν και θα προτιμουσα Slayer για headliners.
Χαμος θα γινει…
[SIZE=“6”]SPLIT YOUR LUNGS WITH BLOOD AND THUNDER!!![/SIZE]
:papas::twisted:
Πωπω… τωρα που ειναι διαθεσιμοι οι Faith No More… Θα κανανε λουκουμι τεταρτη μερα με support τους Mastodon!