Sacral Rage

Έχω να δηλώσω ότι αυτοί οι τύποι είναι μεγαλύτεροι αλήτες από εσάς εδώ μέσα - ξέρετε ποιοι είστε…

Σολάρες, άρτιες, εμπνευσμένες. Αυτή η σειρήνα στο “Glass” πολύ ψαρωτική για εισαγωγή τραγουδιού. Και αυτό το intro του δίσκου τα πάντα όλα.

Αυτά για αρχή.

Μπαντάρα!

4 Likes
3 Likes

Λοιπόν, όπως είπε κι ένας άγνωστος πριν χρόνια ενώ έπαιζε τάβλι και νικούσε “ΒΕΝΤΟΥΖΑ”!

Δισκάρα το λιγότερο, 10άρι ακατέβατο το λιγότερο (μιλάει το οπαδιλίκι και η υπενθύμιση μέσα στο “The Glass” για το πόσο κορυφαίο είναι το riff του “King of the Kill” των Annihilator).

Το ότι ο δίσκος κλείνει με αυτό το σχεδόν 15λεπτο έπος είναι να σε κάνει να μιλάς για μνημείο σύνθεσης. Οι τύποι παίζουν ζάρια με την πάρτη τους και ανέβασαν απίστευτα τον πύχη.

Και αυτά τα solo πως πετάγονται έτσι… ειδικά αυτό το καλλιτέχνημα στο “Vaguely Decoded”. Τραμπολίνο η φάση στην ταστιέρα. Και πάλι… ΒΕΝΤΟΥΖΑ!

2 Likes

Έχω κολλήσει, δεν περιγράφω άλλο!!

Το The Glass τι κομματάρα είναι!!! Απίστευτο!!!

2 Likes

Το ακούω μήνες τώρα και είμαι σχεδόν σίγουρος ότι εκτός απροόπτου θα είναι ο δίσκος της χρονιάς για μένα. Πεθαίνω για την κιθαριστική δουλειά και την γενικότερη προσέγγιση στο songwriting.

2 Likes

το ακουσα κ εγω κανα 2 φορες,δισκος πυραυλος,σπασμενοι πανε.ξεχωρησα το Vaguely Decoded

3 Likes

To Illusions… ήταν (εύκολα) ο δίσκος που έκανε τον περισσότερο καιρό να βγει από το playlist μου το 2015 (το 2015 ε; Με Arcturus, Ghost, Dodheimsgard, Enforcer, Baroness, Satan γενικά αλλά και Ranger, Encyrcle, Deathhammer σε speed/thrash).

Νομίζω πως φέτος -που δεν έχω ακούσει τόσο δυνατές κυκλοφορίες- το Beyond… δε θα πέσει από την κορυφή για κανένα λόγο. Κιθάρες που κεντάνε, φωνή με προσωπικότητα -κόντρα στα generic φωνητικά που μαστίζουν το είδος, πάρε και το έπος για κλείσιμο, πάρε να 'χεις γενικά.

4 Likes

Η δουλειά στις κιθάρες που αναφέρετε κι εσείς παραπάνω είναι πραγματικά αξιοπρόσεκτη και αξιοθαύμαστη. Μιλάμε ότι κάθε δεύτερο που παίζεται - ακόμα και αυτό το “τσκ” που είναι σα ν’ ανάβεις φωτιά με τσακμακόπετρες - με τραβάει να το ακούσω προσεκτικά.

Τελικά, το “The Glass” θα μπορούσε χαλαρά ν’ αποτελεί και από μόνο του έναν ολόκληρο δίσκο - ένα τραγούδι σε χωρισμένα μέρη. Η απόλυτη σύνθεση… τα 'χω ξαναγράψει, ε;

3 Likes

ξαναγραψτο,το ακουω κ εγω σκετο απ το πρωι,επος

3 Likes

Μαλακα τοσο καλο ειναι?

Θα σε φύγει η μαγκιά λέμε. Θα δεις… θα μας θυμηθείς που λέει και ο Πάριος. Λόγω ρομαντικής παράδοσης θα θες να βάλεις προστατευτικά γυαλιά αεροπόρου, λευκό μαντίλι στο λαιμό κι επιγονατίδες.

Μίλησα μ’ ένα δισκοπώλη (Θεσ/νίκη) για να πάρω μια κόπια και με είπε ότι αναμένει νέα παραλαβή, καθότι οι 20 κόπιες που είχε έφυγαν.

2 Likes

To ντεμπούτο τους ήρθε λίγο από το πουθενά και ήταν μία ξεγυρισμένη σφαλιάρα. Εδώ μπαίνεις προετοιμασμένος, κρατάς και λίγο χαμηλά τις προσδοκίες για να μην απογοητευτείς, και σε βγάζουν νοκ άουτ στον πρώτο γύρο. Ναι, είναι τόσο καλό.

3 Likes

βαρεσα κ τικετο για temple,γιουριααααααααα

2 Likes

πότε παίζουν τα αλάνια ;;

23/11 στο temple με saboter κ stygian oath

1 Like