Savatage

Τα κιθαριστικά μέρη του Hounds είναι διαστημικού επιπέδου.

Απλή και τεράστια αλήθεια!

Ειδικά το σόλο. Τόσα χρόνια το ακούω το κομμάτι, τέτοιο όργιο στη κιθάρα δε το είχα προσέξει!

Η ρυθμικη κιθαρα 3:06 - 3:20 στοιχειωνει…

Ψαχνετε να απομονωσετε σημειο απο τραγουδι των Savatage? Ανωφελο ολα ειναι κατι παραπανω απο τελεια…παντως αυτο που με “στοιχειωνει” περισσοτερο ειναι το solo του “Summer’s Rain”…το αγαπημενο μου τραγουδι απο Savatage…

Κουφός είσαι?
Από τα πιο αγαπημένα μου metal ξεσπάσματα.Από τα πιο δαιμονισμένα solos που γράφτηκαν ποτέ.Θα γίνω γραφικός αλλά θα το ξαναποστάρω…

:lol::lol::lol:

δεν έχω δικαιολογία, ότι και να πω!

Αξίωμα.

Κατά την δική μου ταπεινή άποψη, βέβαια, το καλύτερο σόλο του κυρίου Oliva και ένα που νομίζω ότι διαφεύγει των περισσότερων είναι αυτό στο He Carves His Stone, όπου το κομμάτι φεύγει σε άλλο επίπεδο με τα συνεπλεγμένα και αντιμαχόμενα κύματα ηδονής που έρχονται από το μανιασμένο παίξιμο του Criss και από τις πιο απίστευτες τσιρίδες που έβγαλε ο Zak στην ζωή του.

[SPOILER]Προφανώς και δεν αναφέρω τα πιο γνωστά μεγαλειώδη, όπως του Summer’s Rain ή του Legions. Αυτών η αξία είναι δεδομένη.[/SPOILER]

Πάντως αν δεν μιλάμε μόνο για σόλα, χαρακτηριστικό κομμάτι που δείχνει σε τι επίπεδο σύνθεσης-εκτέλεσης είχε φτάσει λίγο πριν μας αφήσει, είναι και το Degrees of sanity

And in that final night, you know I dream of you…

Ναι ομως δεν θα βγαλει πουθενα να αναφερουμε ενα-ενα ολα τα κομματια που εχει παιξει ο Criss ετσι? Ο ανθρωπος ειναι το συνωνυμο της τελειοτητας…PERIOD…

Εν τω μεταξύ με τις επανεκδόσεις ρε γμτ βγάλανε πολύ πράμα σα bonus track, το φελέκι μου μέσα!

Σαν, ας πούμε; Το μόνο που έχει πάρει το μάτι μου είναι κάτι ακουστικές εκτελέσεις.

Ε αυτά :Ρ

είναι 2-3 που τις θέλω!

http://www.youtube.com/watch?v=xoViaXZfjKQ&feature=related

διασκευή σε μπιτλς και αγκαλιές γκομενακίων στο χοντρό! :smiley:

Τι ψαχνετε να βρειτε τωρα…τετοιο συναισθημα στην κιθαρα και στα σολο δεν εβγαλε ποτε κανεις…
δεν ειναι οτι απλα ειμαστε φανατικοι οπαδοι…αυτη η μπαντα ειναι κατι διαφορετικο…κρυβει κατι μαγικο…!!

Ωραιος ο χοντρος!!! Και τα γκομενακια!!! (οσο μπορεσα να τις δω!!! :p) :smiley:

Going to have some serious Euro tour news in the next few days. All those available with not want to miss this 25th Anniversary tour of the Hall Of the Mountain King record. It will be epic…and there will be a Tampa Show prior to our leap across the pond…You stay heavy USA!

άσχημα νεα…

no offer from any promoter yet!

Για Ελλάδα; Καλά, πιστεύει κανείς ότι δεν θα μαζέψουν κόσμο εδώ πέρα; Εκτός βέβαια κι αν ο χοντρός ζητάει τον πατέρα του και την μάνα του για να μας τιμήσει…