Savatage

απορώ πώς στο διάολο καταλήγεις σε τέτοια συμπεράσματα.

γενικα εχω σπουδασει τη μουσικη και βγαζω συμπερασματα και για τους αλλους.

εμένα η φωνή του ζαχαρία στο edge of thorns μου την ψιλοδίνει σε φάσεις, μετά κάπως έστρωσε. επίσης, η μετέπειτα εναλλαγή φωνητικών με τον τζον δίνει άλλο αερά στη ροή των δίσκων. το συναίσθημα στο δεδ κάθεται στη θέση του οδηγού και μας κάνει να ανατριχιάζουμε. είμαι ανάμεσα σ αυτό και το γουέηκ, θ αποφασίσω μετά την ερχόμενη συνεδρία.

:lol::lol::lol:

γενικά, δεν καταλαβαίνω και γιατί να προσπαθείτε να δημιουργήσετε εντυπώσεις μέσα από ένα φόρουμ. Βασικά, είναι μάλλον χαρακτηριστικό της ηλικίας γίατι έχω γνωρίσει αρκετά παιδιά και από εδώ που ενώ συμπεριφέρονται μια χαρά στη προσωπική τους ζωή, νομίζουν ότι κάτι κάνουν αλλάζοντας συμπεριφορά στα φόρα.

δεν είναι τωρινό φαινόμενο. το έχω δει και πριν αρκετά (εως πολλά) χρόνια σε αντίστοιχα μέρη.

αυτό που με προβληματίζει περισσότερο είναι ότι βλέπω παιδιά στην ηλικία μου να έχουν την ίδια συμπεριφορά. Δεν ξέρω κατά πόσο η αποδοχή και η δημοτικότητα σε ένα φόρουμ μπορεί να ενδιαφέρει κάποιον αλλά δεν το βλέπω καλό να σε εκτιμάνε οι μικρότεροι επειδή συμπεριφέρεσαι σαν αυτούς.

σορρυ για το οφφτόπικ, αλλά έπρεπε να το πω.

παντα αλλαζει η συμπεριφορα στα φορα και ειδικα οταν εχεις να κανεις με παπαρδελες.
σωστες οι φιλοσοφιες σου, το εχω παρατηρησει κι εγω.

ε ΠΑΡΤΑ ρε χαμμενε…χανεις επαξια τις καρδουλες απτο sign μου…[-X[-X

το θρεντ εξελισσεται σε υπεργαματη σαπουνοπερα. Μπρινγκ ιτ ον!8)

Eτσι ειναι, δλδ τι ειναι το φορουμ επιδειξη γνωσεων? απλα καταθετει ο καθενας τις δικες του προσωπικες αποψεις για διαφορα θεματα. “Be yourself no matter what they say” που λεει κι ο Sting!!!8)

Θα σε περιμένω…:heart:

:-({|= <3 θελω να μου κανεις ερωτα.

κορυφαιο συγκροτημα με κορυφαιεσ δημιουργιεσ και αποκορυφομα το hall of the mountain king:)

Εδώ:

http://rocking.gr/modules/forum/showthread.php?t=10513

συνεχίζετε.

Μη το γ@μήσουμε το θρεντ τελείως. Και το Edge Of Thorns είναι εκπληκτική δισκάρα.

Ρε άκου το Fight For The Rock να νιώσεις και άσε τους άλλους να προτείνουν.

:lol: ή μάλλον καλύτερα να ακούσεις τις προτάσεις τους. Πληροφοριακά, οι Savatage υπήρξαν σχεδόν δυο εντελώς διαφορετικά συγκροτήματα στην πρώιμη και στην ύστερη περίοδο τους. Μπορεί να σου αρέσει η πρώιμη φάση και να μη σου αρέσει η ύστερη, ή το αντίθετο. 8)

Πολύ καλό σχήμα. Οι αδερφοί Oliva απέδωσαν τα μέγιστα στην ενίσχυση του καλού και ποιοτικού progressive metal ήχου, ενώ πιστεύω ότι όλοι θεωρούν τον Criss σημαντική απώλεια.

Πάντοτε θα ακούμε Savatage, θα ελπίζουμε (μακάρι όχι φρούδες ελπίδες) σε μελλοντικές δουλειές τους και θα κρατάμε τα αγαπημένα μας άλμπουμ που παρήγαγαν στην καρδιά μας.

Αγαπημένα μου άλμπουμ, είναι φυσικά τα ‘‘Edge of Thorns’’ και το Hall of ‘‘Mountain King’’. Αμφότερα πιστεύω ότι είναι ό,τι καλύτερο προσέφεραν οι Savatage.

Μμμ. Κι ομως θα ψηφισω Handful of Rain. Το Edge μαλλον μ αρεσει καλυτερα, αλλα και το Handful εχει ορισμενα πολυ αγαπημενα κομματια.

Edit: Πω φτιαχτηκα τωρα, το χα ξεχασει αυτο το album. Πα να βαλω το Castles Burning να παιζει.

Από τα πιο αδικημένα κομμάτια νομίζω.

Εγω θα συμφωνησω με το topic opener.Το edge δε μου εκατσε ποτε σα δισκος (ειδικα μετα το Hall και το Gutter που γενικα τα θεωρω αλλης κλασης) και μαλιστα πολυς κοσμος με κοροιδευει που δε μαρεσει το “Ετζ οφ Θορνς” (Ouch).Η ψηφος μου παει στο “Wake of…” γτ περα οτι το θεωρω αψεγαδιαστο μαρεσει το concept,το χοντρο βιβλιαρακι (αμφιβαλω αν δεν εχει χαλασει σε καποιον,μιλαμε το βγαζες μια φορα και μετα δε ξαναμπαινε),artwork και θεωρω οτι εχει τις καλυτερες ερμηνεις του Zaxaria…συν οτι το λιωνα κατα τη διαρκεια των μεγαλων καταληψεων επι Αρσενη, οποτε ειμαι και συναισθηματικα δεμενος :lol::lol:

σωστός. ακούς και όμεν εσύ, ξέρεις μπαλίτσα.

Ρε μαζέψτε τον…

Ποια είναι αυτά τα 2 κομμάτια???:-k