Savatage

παντα αλλαζει η συμπεριφορα στα φορα και ειδικα οταν εχεις να κανεις με παπαρδελες.
σωστες οι φιλοσοφιες σου, το εχω παρατηρησει κι εγω.

ε ΠΑΡΤΑ ρε χαμμενε…χανεις επαξια τις καρδουλες απτο sign μου…[-X[-X

το θρεντ εξελισσεται σε υπεργαματη σαπουνοπερα. Μπρινγκ ιτ ον!8)

Eτσι ειναι, δλδ τι ειναι το φορουμ επιδειξη γνωσεων? απλα καταθετει ο καθενας τις δικες του προσωπικες αποψεις για διαφορα θεματα. “Be yourself no matter what they say” που λεει κι ο Sting!!!8)

Θα σε περιμένω…:heart:

:-({|= <3 θελω να μου κανεις ερωτα.

κορυφαιο συγκροτημα με κορυφαιεσ δημιουργιεσ και αποκορυφομα το hall of the mountain king:)

Εδώ:

http://rocking.gr/modules/forum/showthread.php?t=10513

συνεχίζετε.

Μη το γ@μήσουμε το θρεντ τελείως. Και το Edge Of Thorns είναι εκπληκτική δισκάρα.

Ρε άκου το Fight For The Rock να νιώσεις και άσε τους άλλους να προτείνουν.

:lol: ή μάλλον καλύτερα να ακούσεις τις προτάσεις τους. Πληροφοριακά, οι Savatage υπήρξαν σχεδόν δυο εντελώς διαφορετικά συγκροτήματα στην πρώιμη και στην ύστερη περίοδο τους. Μπορεί να σου αρέσει η πρώιμη φάση και να μη σου αρέσει η ύστερη, ή το αντίθετο. 8)

Πολύ καλό σχήμα. Οι αδερφοί Oliva απέδωσαν τα μέγιστα στην ενίσχυση του καλού και ποιοτικού progressive metal ήχου, ενώ πιστεύω ότι όλοι θεωρούν τον Criss σημαντική απώλεια.

Πάντοτε θα ακούμε Savatage, θα ελπίζουμε (μακάρι όχι φρούδες ελπίδες) σε μελλοντικές δουλειές τους και θα κρατάμε τα αγαπημένα μας άλμπουμ που παρήγαγαν στην καρδιά μας.

Αγαπημένα μου άλμπουμ, είναι φυσικά τα ‘‘Edge of Thorns’’ και το Hall of ‘‘Mountain King’’. Αμφότερα πιστεύω ότι είναι ό,τι καλύτερο προσέφεραν οι Savatage.

Μμμ. Κι ομως θα ψηφισω Handful of Rain. Το Edge μαλλον μ αρεσει καλυτερα, αλλα και το Handful εχει ορισμενα πολυ αγαπημενα κομματια.

Edit: Πω φτιαχτηκα τωρα, το χα ξεχασει αυτο το album. Πα να βαλω το Castles Burning να παιζει.

Από τα πιο αδικημένα κομμάτια νομίζω.

Εγω θα συμφωνησω με το topic opener.Το edge δε μου εκατσε ποτε σα δισκος (ειδικα μετα το Hall και το Gutter που γενικα τα θεωρω αλλης κλασης) και μαλιστα πολυς κοσμος με κοροιδευει που δε μαρεσει το “Ετζ οφ Θορνς” (Ouch).Η ψηφος μου παει στο “Wake of…” γτ περα οτι το θεωρω αψεγαδιαστο μαρεσει το concept,το χοντρο βιβλιαρακι (αμφιβαλω αν δεν εχει χαλασει σε καποιον,μιλαμε το βγαζες μια φορα και μετα δε ξαναμπαινε),artwork και θεωρω οτι εχει τις καλυτερες ερμηνεις του Zaxaria…συν οτι το λιωνα κατα τη διαρκεια των μεγαλων καταληψεων επι Αρσενη, οποτε ειμαι και συναισθηματικα δεμενος :lol::lol:

σωστός. ακούς και όμεν εσύ, ξέρεις μπαλίτσα.

Ρε μαζέψτε τον…

Ποια είναι αυτά τα 2 κομμάτια???:-k

κατσε ρε λερη, μια κουβεντα ειπα.

τα ομοτιτλο και το φαλοου μι λεω.

Και τα άλλα; :(:(:frowning:

Σοβαρα, δεν σ αρεσει το Carves; =\

Παρεπιπτοντως, τo Follow Me ειναι ο μονος λογος για τον οποιο αποδεχομαι τον Ζαχαρια. Τα χω ξαναπει, δε μ αρεσει το στυλ του για τους Savatage. :? Επειδη θελουμε τσιριδα, χεβυμεταλ κι αγιος ο Θεος. Αυτο ξερουμε, αυτο εμπιστευομαστε.

“Wake Of…” γιατί με συνόδευσε στα περίπολα και στις ενέδρες στον Έβρο.

Καθαρά συναισθηματικό κριτήριο όμως

Εντάξει όλα καλά είναι αλλά Edge of Thorns είναι μόνο ένα…