SCORPIONS Announce North American Tour With MEGADETH

Τελικα οι Megadeth θα κανουν support στους Scorpions.
O Dαve παντα ηταν μεγαλος οπαδος των Scorpions και ειναι πολυ ενθουσιασμενος.

εδω οι πρωτες ημερομηνιες

Θα ειναι ωραιο tour αυτο αν ερχοντουσαν θα πηγαινα τρεχοντας.

Mακαρι,αλλα πολυ δυσκολο να συμβει αυτο εδω,αυτη τη στιγμη

Και να συνεβαινε θα ειχαμε το φαινομενο με τα αστειακια περι διαμερισματος των Scorpions στα Πατησια κτλ…

έτσι ακριβώς. ότι και να λένε κάποιοι κομπλεξικοι εδω,παραμένουν τεράστια μπαντα παγκοσμιως.Αυτό το αναγνωρίζουν οι megadeth,οι metallica και πολλοί αλλοι μουσικοι μεδηλώσεις τους για το πόσο έχουν επηρεαστεί από τη μουσική τους.Εδώ επειδή ήρθαν αρκετές φορές κάποιους τους πείραξε,λες και τους υποχρέωσε κάνεις να πάνε να τους δούνε και έβγαλαν χολή. οι γνωστοί haters του διαδικτύου.

1 Like

Ανετα τους χαρακτηρίζω Μεταλλικά του χαρντ ροκ . Εξάλλου τι θα ήταν η ζωή χωρίς λίγες προκλήσεις :wink:

Είναι μία τεράστια μπάντα . Απ τις μεγαλύτερες εβερ

Και σε μουσικό πλούτο και επειδή λόγω mainstream success μπήκε σα άπειρα σπίτια ακόμα και μη ροκαδων και επειδή επηρέασε τη σκηνή σε μεγάλο βαθμό

Εμπορικά έχουν χτυπήσει στρατόσφαιρα. Και δεν μπορούν να το πουν παρά πολλές μπάντες εκεί έξω αυτό

Προφανώς όποιος κράζει Scorpions δεν έχει ακούσει παρά μόνο τις μπαλάντες τους ή τα πιο γνωστά τους. Άπειρος σεβασμός από μένα

και αυτό 100%

1 Like

Δεν ξέρω αν έχετε δίκιο ή όχι όσον αφορά το κράξιμο στους Scorpions και αν το τρώνε δικαίως ή όχι.

Πάντως τα ίδια ισχύουν και για το κράξιμο που πέφτει στους Πυξ Λαξ. Για παράδειγμα: Κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να πάει στη συναυλία τους στο ΟΑΚΑ. Όποιος θέλει θα πάει.

ναι σωστα οποιος θελει παει.
και δικαιωμα σου,αν θελεις να ακους για παραδειγμα Korn και πυξ λαξ.
Το ιδιο πραγμα ειναι…
Φιλε bostonflesh μας τρελανες

Μιλάς για κομπλεξικούς με τους Scorpions αλλά διακρίνω ότι το έχεις ένα κόμπλεξ με τους Πυξ Λαξ.

Είπες ότι κανείς δεν υποχρέωσε τον κόσμο να πάει να δει τους Scorpions. Και είπα ότι κανείς επίσης δεν υποχρέωσε τον κόσμο να πάει να δει τους Πυξ Λαξ. Απλό νομίζω. Δεν είναι χημεία ούτε μαθηματικά.

Ναι ακούω και Korn και Πυξ Λαξ. Που είναι το πρόβλημα? Κανείς δεν είπε ότι είναι το ίδιο. Ακούω πολλά διαφορετικά στυλ μουσικής. Δεν είμαι μονόχνοτος ούτε κολλημένος. Εάν εσύ θέλεις να βάζεις ταμπέλες στη μουσική είναι δικαίωμά σου βέβαια. Εγώ ευχαριστώ δεν θα πάρω.

ps: Τι παπάρες είναι αυτοί οι Metallica που πάνε και τραγουδάνε με τη Lady Gaga? Αίσχος, ντροπή! Επίσης οι Rolling Stones μοιράζονται τη σκηνή και τραγουδάνε μαζί με την Katy Perry? Ντροπιάζουν το ροκ οι ξεφτίλες!

Νομίζω ότι αυτό που θέλει να πει ο @CHRISTOSR είναι ότι τα μεγέθη είναι εντελώς διαφορετικά και ότι οι Σκορπιοί έχουν προσφέρει και ένα σκασμό ύμνους στην μουσική ενώ οι Πυξ (β)Λαξ μας έχουν χαρίσει ένα σκασμό φασολάδες… Φυσικά δεν είναι κακό να τους ακούς απλά όπως και να το κάνουμε είναι κάτι εντελώς διαφορετικό

Οι Ρολλινγκ Στοουνς ειναι η τελευταια πιστα σε ολα.

Κανεις δεν υποχρεωνει κανεναν να παει στους Πυξ Λαξ. Και κανεις δε με υποχρεωνει να μη τους ΚΡΑΖΩ. Απο τωρα εβγαλαν για το '18, που συμπληρωνουν 29 χρονια και τα λενε 30, με προσφορες για εισιτηρια κλπ κλπ. Κανουν “κρα” για λεφτα, “κρα” θα κανω κι εγω.

bostonflesh,καμμια σχεση.κι εγω ακουω διαφορετικα ειδη μουσικης.δεν κολλαω σε αυτα.καλα κανεις.
και μαλιστα ειχε τυχει να δω τους πυξ λαξ πολυ παλια.
Απλα επειδη εδω κατι εκπομπες σαν τη ραδιο αρβυλα και αλλους, θελουν να κανουν να πιστεψουμε οτι οι scorpions ειναι μικρο μεγεθος που ερχεται μονο στην Ελλαδα,θεωρησα λαθος το παραδειγμα με τους πυξ λαξ.Παραμενουν ακομα σε πολυ καλη καταστασηκαι παιζουν εξω σε πολυ κοσμο.και πριν λιγα χρονια ειχε πει ο kirk των μεταλλικα,οτι θα επιθυμουσε να εκαναν περιοδεια μαζι με τους scorpions.
Αυτο ακριβως που λεει ο shadowking εννοουσα.
συγγνωμη παντως αν εγραψα κατι που σε πειραξε,ομως νομιζα οτι ηταν ειρωνικο αυτο με τους πυξ λαξ.
οπως και να χει,ολα καλα.

Συγκρίνεις μια ελληνική μπάντα με μια μπάντα διεθνούς φήμης. Προφανώς και είναι διαφορετικά τα μεγέθη. Με τη λογική αυτή και οι Τρύπες είναι για τα μπάζα.

Ότι οι Πυξ Λαξ μάς έχουν χαρίσει ένα σκασμό φασολάδες είναι η προσωπική σου άποψη. Οι 70.000 κόσμος που τους είδαν στο ΟΑΚΑ το 2011 προφανώς έχουν εντελώς διαφορετική γνώμη από σένα. Μιλάμε εξάλλου για το πιο εμπορικό ελληνικό συγκρότημα στα '90s.

Όσο βγάζετε κάποιοι κόμπλεξ με τους Πυξ Λαξ, να δέχεστε και το κόμπλεξ που βγάζουν κάποιοι άλλοι με τους Scorpions (διαμέρισμα στα Πατήσια κτλ).

Το πρόβλημα δεν είναι οι Πυξ Λαξ αλλά ο Πλιάτσικας!

Κανένα κόμπλεξ ίσα ίσα, το ότι τους είδαν 70.000 στο ΟΑΚΑ και τους AC/DC 55.000 ε είναι λίγο κατάντια ωστόσο. Αλλά οκ εκεί πήγε και ο κάθε άσχετος σκυλάς. Όσο για το διαμέρισμα στα Πατήσια, τους πούλαγα ένα αλλά δεν το πήραν οι κερατάδες…

1 Like

παντως μου εκανε εντυπωση,που υπηρχε ως νεο στο rocking,αυτο που ειπε ο Dave Mustaine,oτι δηλαδη οι megadeth θα κανουν support σε καποια μπαντα,αλλα οταν ανακοινωσε οτι αυτοι ειναι οι scorpions,που τη γουσταρει και τρελα δεν προβληθηκε εδω.

Ε αλλο 10 ευρω κι αλλο 80, να τα λεμε κι αυτα. Βεβαια το κοινο της Ελλαδας δεν ειναι καθοκου ροκ…

2 Likes

Σωστό κι αυτό…πιο πολύ δήθεν είναι το κοινό

1 Like

Κανείς δεν σε υποχρεώνει να μην κράζεις τους Πυξ Λαξ. Αλλά επίσης κανείς δεν μπορεί να υποχρεώσει κάποιον να μην κράζει τους Scorpions.

Και χαλαρώστε λίγο παιδιά ορισμένοι. Μου θυμίζετε τους χριστιανοταλιμπάν. Που βγαίνουν και κράζουν τους Ράδιο-Αρβύλα επειδή προσβάλλουν λέει το χριστιανισμό στα βιντεάκια τους. Ε, το ίδιο κάνετε κι εσείς. Κράζετε τους Ράδιο-Αρβύλα επειδή προσβάλλουν λέει το αγαπημένο σας συγκρότημα. Ίδια συμπεριφορά έχετε.

Take it easy παίδες! Απλά χιούμορ είναι και τίποτα άλλο. Μόνο χιούμορ. Εγώ προσωπικά γελάω με κάτι τέτοια βιντεάκια. Αν εσάς σας προσβάλουν, τι να πω…

@freedomofrock Tι θέμα υπάρχει με τον Πλιάτσικα δηλαδή? Ξέρω ότι κάποιοι θεωρούν ορισμένα τραγούδια του γλυκανάλατα αλλά αυτός δεν νομίζω ότι είναι σοβαρός λόγος.

ps: By the way και η Μαντόνα είχε 80.000 κόσμο στο ΟΑΚΑ και οι AC/DC 50.000, τι να κάνουμε τώρα. Και οι Rotting Christ με 10 ευρώ εισιτήριο κάνουν διήμερο στο Piraeus Academy.