SEPTIC FLESH Piraeus 117 Academy 17/2/2018 - Principal Club Theater 24/2/2018

Οι μνήμες είναι ακόμη νωπές από την εκκωφαντική τελευταία εμφάνιση των SepticFlesh μπροστά στο αθηναϊκό κοινό στο Fuzz τον Μάρτιο του 2016.
Περίπου 2 χρόνια μετά στις 17 Φεβρουαρίου οι SepticFlesh επιστρέφουν ενώπιον των οπαδών της Αθήνας στο Piraeus 117 Academy και της Θεσσαλονίκης στις 24 Φεβρουαρίου στο Principal Club Theater με ένα συγκλονιστικό δίσκο στις αποσκευές τους για να παρουσιάσουν επί σκηνής!
Piraeus 117 Academy 17/2/2018
Principal Club Theater 24/2/2018

Προπώληση εισιτηρίων:
Τα πρώτα εισιτήρια κοστίζουν 10€
Στην τελευταία φάση της προπώλησης τα εισιτηρια κοστίζουν 12€

Ταμείο
Τα εισιτήρια κοστίζουν 14€

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ:
Αθήνα
Ticket House, Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς), τηλ.210 3608366

Online Sales ή αγορές με πιστωτική κάρτα, 24 ώρες/ωρο:
www.tickethouse.gr
Για περισσότερες πληροφορίες και πλήρη δημοσιογραφική ενημέρωση απευθυνθείτε στο: press@didimusic.gr
Τηλέφωνο: 210 8820426 (εσωτερικό 2)

Σούπερ!! Θα ήθελα βέβαια αυτήν την φορά λίγο λιγότερα:
“Αθήηηηηηνα…Ετοιμοι???3, 2, 1 ΠΑΜΕ” κτλ…:slight_smile:
Παντα καλοπροαίρετα! :stuck_out_tongue:
Τέλεια θα περάσουμε και πάλι…εγγύηση τα παλικάρια μας!

οχι ρε συ, αυτοι ειναι οι RC,μηπως μπερδευεσαι? Οτι θα περασουμε σουπερ,ειναι σιγουρο αυτο,αλλωστε εβγαλαν δισκαρα παλι, το οποιο παρεπιπτοντως, το τσιμπησα σε βινυλιο την προηγουμενη βδομαδα.

Με σκάλωσες λιγάκι , αλλά όχι όχι καλά τα λέω…Είχα καταφέρει να πάω στην τελευταία τους και μου χε μείνει…


Αυτό που κάνει στην αρχή του τραγουδιού, μου είχε φανεί ότι το έκανε σε ολόκληρη την συναυλία…
Τα τραγούδια τους έχουν τρελή ατμόσφαιρα, και με είχε ξενίσει κάπως αυτό το πράγματακι…
Αλλά όπως είπαμε…Septi Flesh ρε μ@@α!!!

Καιρο εχω να τους δω, πολυ καλος ο καινουριος δισκος, σουπερ και η τιμη, μαλλον θα τους τιμησω.

Μην το σκεφτεσαι καν. Βγαλανε δισκαρα παλι οι τυποι και οπως ειπες και εσυ, η τιμη ειναι μια χαρα. Εχω παρει ηδη το διπλο βινυλιο και το εχω λιωσει.

Έλα και πλησιάζει η φάση…

1 Like

Slayerking https://youtu.be/ayifFcd_aGI και septic flesh https://youtu.be/gtluWNgURqM από το σάββατο

Τι λέγανε οι Slayerking ρε παιδιά;

Septic Flesh κόλαση…Είναι σίγουρα στα καλύτερα τους και φοβερά δεμένοι…Απίστευτο δωράκι η εμφάνιση του Σωτήρη και το Virtues of the Beast…Πλέον, με τοσες αλμπουμάρες, άντε βγάλε σετλιστ…
Για Scar of the Sun , αποψη δεν έχω δεν τους πρόλαβα…
Για The Slayerking, επίσης τους πρόλαβα απο την μέση της παρουσίας τους…Δεν μπορώ να πω οτι άκουσα κάτι εντυπωσιακό…Παρόλαυτα είχαν αρκετα καλή σκηνική παρουσία και ήταν σίγουρα ατμοσφαιρικοί…Ίσως χρειάζεται να ακούσω περισσότερη μουσική απο αυτούς!

Το πρώτο τους δισκάκι (των Slayerking) είναι πολύ καλό, περιμένουμε το δεύτερο φέτος (? )

Slayerking δεν ειχα ιδεα οτι ηταν η μπαντα του Καραδημα και μου εκαναν πολυ καλη εντυπωση (φοραει και αυτο το καπελο που να τον καταλαβεις), το ειπε ο Σεθ στο τελος και με εξεπληξε ευχαριστα.

Οι Φλες μια χαρουλα, γυρω στην μιαμιση ωρα, με τον καραφλα να συμμετεχει μονο σε καποια τραγουδια και μονο με φωνητικα πλεον αλλα πολυ καλοι και ο κοσμος μεσα στην ενεργεια. Για το σετλιστ δεν εχει νοημα να παραπονεθω, το ξερουμε χρονια πλεον οτι παιζουν απο Communion και μετα (αντε ακουσαμε και ενα Virtues of the Beast). Το Anubis εντωμεταξυ εξελισσεται σε τρελο γηπεδικο χιτακι.

Επισης ηταν το πρωτο μου λαηβ στο Ακαντεμι και μου εκανε πολυ καλη εντυπωση. Απλα, αμφιθεατρικοτητα, καλος ηχος, αντε μπραβο γιατι ελειπε ενας τετοιος χωρος.

Setlist gia simera ?

Αυριο.

H ακουστική ήταν για κλάματα
Κατά τα άλλα γαμώ

Σε περιοδικο επρεπε να γραφεις.

1 Like

Mπα δεν ψηνομαι

Οι Septic και γενικα το συγκεκριμενο ειδος δεν ειναι απο τα καλυτερα μου. Δεν τους ειχα δει απο το 1992 (αν θυμαμαι καλα…) στην Εδεσσα οπου επαιζαν σε τοπικο φεστιβαλ μαζι με αλλα γκρουπ φιλων …

Αυτο που με εκανε να παρω εισιτηριο ηταν η τελευταια τους δουλεια, Codex omega το οποιο ακουσα τυχαια και επαθα την πλακα μου με την ολη ενορχηστρωση του δισκου !

Επι του θεματος λοιπον, Principal Θεσνικη, κοσμος αρκετος, διαμοιρασμενος ειχε παντου , οπως τους εκοψα ομως αν ηταν συμπιγμενοι θα ηταν γεματο στο μισο, περιπου 700-800 ατομα πιστευω, οχι και ασχημα…
Εδωσαν αρκετη βαση στο νεο δισκο και καλα εκαναν! Γενικα το setlist ηταν αψογο και αν ανατρεξει κανεις στην δισκογραφια τους αυτα που επαιξαν χθες θα ηθελαν να ακουσουν οι περισσοτεροι πιστευω! Μεγαλη βαση στην νεα τους περιοδο (2008—>) και τα Persepolis, Portrait of headless man, Martyr, Dark Art, Prometheus, Pyramid God, Communion, Dante’s Inferno, Enemy of truth ήταν εκει να μας ξεσηκωσουν!!

Φοβερη σκηνικη παρουσια, πολυ πορωση απο το γκρουπ η οποια περνούσε άμεσα στο κοινο!
Μόνη παραφωνία ο ηχος…Μετριος εως κακος και πραγματικα με εξεπληξε για το χωρο. Ηταν η 2η φορα που πηγαινα στο νεο principal , την 1η στους kreator ηταν “καμπάνα” στα πανω διαζωματα που ημουν (για ειδικους λόγους υγειας…) Χθες λοιπον ξεκινωντας με το “Portrait…” ο ηχος ηταν τέρμα μπουκωμενος και ακουγες μια βαβουρα! Στην συνεχεια βελτιωθηκε , οχι αμεσως αλλα μετα απο 3-4 κομματια (οπως σχεδον παντα σε αντιστοιχες περιπτωσεις…) χωρις ομως να κρινεται ικανοποιητικος τουλαχιστον…

Κατα τα αλλα ηταν ενα εξαιρετικό Live που αξιζε με τα 1000 !