Σεβάσμιες μπάντες που είναι κοινό μυστικό ότι δεν ακούγονται αλλά παραμένει μυστικό

Opws px Saint Vitus, Enslaved, Cirith Ungol. Discuss

mods den exw ellhnika

Βάλε και Manila road μέσα !!

Ελπίζω το μεταλλικό σφυρί να δείξει έλεος όταν κάποιοι με λιντσάρουν !!!

Μεγαντεθ με διαφορά απ’ όλους τους υπόλοιπους.

1 Like

Not funny, οι Manilla Road ειναι Θεοθεοι.

Ξερω ενα αλλο με τον Τοτο…

Οι Slipknot ειναι τετοιου ειδους μπαντα, με εναμιση καλο δισκο και ολα τα υπολοιπα για ‘‘σκληρα’’ αμερικανακια και 15χρονα που μετα τους Iron Maiden/Metallica ηθελαν να ακουσουν και λιγο ‘‘νταιθ μαιταλ’’…

Αυτό που ο Τοτός ήταν μωρό και τσίριζε και η μάνα του λέει στον πατέρα του “κλείσε πια αυτούς τους Μεκατεθ από το στέρεο!” ;;;

Venom

1 Like

Οι venom ? έλα ρε ! Κουλοι αλλά ωραίοι κούλοι ! Τρία άλμπουμ βέβαια , τα υπόλοιπα για κλωτσιές

oi Slipknot einai way off topic, ipirxe anekathen controversy gia to poion tous. Milame gia istorikes mpantes pou sinithws de tis akoumpane oi kritikes, kai einai simfwnhmena gamates giati etsi. Eidika se heavy/doom iparxei poli prama giati ekei ta pramata einai arketa MPAOK

a dld 20%, kalitero pososto eixe o Shaq stis voles. Mpantara ki oi Venom

Witchcraft ξεκάθαρα. τρία πρώτα ποτέ δεν κατάλαβα τον λόγο της αποθέωσης. το Legend ανέλπιστα καλό και το φετινό για γέλια.

Megadeth μαζί με Κρισπ, Dream Theater (αν και απορίας άξιον αν αξίζουν σεβασμό), Kyuss, Monster Magnet και φυσικά Immortal.

Ωραίο θέμα, τι να σας πω! Saxon δαγκωτό και λίγο Running Wild (Port Royal και Death or Glory δισκάρες, από 'κει και πέρα όμως δεν μου αρέσει τίποτα).

Megadeth σοβαρα? Venom(και μονο για τα σολο του Κρονος πρεπει να ειναι σεβαστοι!)??? Immortal???
Meshuggah, απτα πιο βαρετα πραματα που εχω ακουσει.
Dream Theater ναι(αν και εχουν ενα καλο αλμπουμ).
Kyuss επισης ποτε δεν καταλαβα γιατι θεωρουνται καλοι

ama se akousei aftos sto avatar sou na milas etsi gia to Amvourgo tha exeis provlhma

Megadeth isxiei, apaleftoi

Γενικά προσπαθείστε λίγο να μείνετε στο πνεύμα που εννοεί ο pumpkin, το να λέμε ότι “μου αρέσουν οι δυο-τρεις δίσκοι που έκαναν σεβάσμιους τους RW αλλά όχι οι υπολοιποι” δεν αντικατοπτρίζεται εδώ.

:lol:

Ρε μην μπαίνετε στο τρυπάκι να την πείτε στον άλλον, θα το ξημερώσουμε. Αλήθεια, ποιος είναι ο ένας και μοναδικός καλός δίσκος των Θίατερ; :stuck_out_tongue:

Εχει πολυ ψωμι το θεμα αλλα να πω οτι μπορει να πιστευω οτι ειναι overrated τιγκα αλλα δε παυουν να ειναι respected.

In Flames
Children of Bodom (γενικα Σουηδιλα)
KISS
Manowar
Scorpions

Ramones.

Δηλαδή εσύ που ανέφερες τους Megadeth, δεν σου αρέσει τίποτα από αυτούς ή απλά τους θεωρείς υπερεκτιμημένους; Για να καταλάβω το πνεύμα του θέματος, γιατί νομίζω πως όλοι γράφουνε για πράγματα που δεν τους αρέσουν, τα οποία όμως έχουν μεγάλη απήχηση.

Meshuggah είναι η πρώτη μπάντα που μου έρχεται στο μυαλό, Gojira από κοντά αν και με αυτούς έχω μικρότερη επαφή. Τους Meshuggah σε κάποια φάση που γνώριζαν και τρελή αποθέωση προσπάθησα, άκουσα 1 ολόκληρο άλμπουμ τους, πήγα και σε 2ο αλλά οκ η φάση δεν παλευόταν με την καμία.

Αν πρέπει να πάμε στα πολύ παλιά τώρα και πιο ιερά τέρατα φάση… Sex Pistols. Οκ άλλαξαν την μουσική έφεραν την επανάσταση αλλά αυτό το πράγμα είναι θόρυβος. Όλες οι διασκευές που έχω ακούσει σε αυτούς είναι έτη φωτός καλύτερες από τα original, βασικά η μοναδική φορά που μου άρεσαν δικά τους κομμάτια είναι όταν τα άκουσα σε διασκευή.

Όντως δεν έχει νόημα να την “λέμε” ο ένας στο άλλον για τις επιλογές σε τέτοιο topic :stuck_out_tongue: Αλλά BAN σε όποιον βάζει Megadeth εδώ μέσα ρε :!:

Einai oi Children of Bodom sevasmioi? Paradeigmata [B]on topic[/B] mpantwn apo afta pou eipwthikan: Venom, Ramones, Sex Pistols, KISS. Milame gia mpantes me tetoio status (ston xwro tous). Hdh controversial mpantes opws Manowar kai Slipknot den exei nohma na valete

o telefteos tous? kanoume oloi ipomonh