Πρόταση για το site! (οχι φόρουμ)

Δεν ψήνετε κάπου στο site (δε ξέρω πως να το πω), όχι πάντως στο φόρουμ, να υπάρχει μια στήλη, του τύπου: “Γνωριμία με την τάδε μπάντα”, όπου κάθε τόσο συντάκτες ή και αναγνωστες να προτείνουν σ’ ένα άρθρο μία μπάντα και να μιλάνε για ό,τι σχετίζεται με αυτή? (Κείμενο σαν τ’ αρχικά ποστ σε θρεντ του group and artists, βλ. ποστ bleeding για corrupted λέμε τώρα). Και να περνάνε ξέρω γω από μια επιτροπή για να μη γίνει και χαμός. Όχι πχ ο ρομαντικ να κάνει για τους τάδε γιατί απλά ΓΑΜΑΝΕ.

μακάρι, γιατί πολλές φορές το αρχικό ποστ είναι του στυλ “άκουσα χτες τους Χ και τρελάθηκα, για πείτε” και μετά ακολουθούν δεκάδες καλά ή ανούσια ποστ, αλλά δεν είναι εύκολο να διαβάζεις δεκάδες σελίδες ποστ, θα ήταν καλό το πρώτο ποστ να είναι έτσι όπως το περιγράφεις για κάποιον που ψάχνει κάποιο γκρουπ και θέλει να δει μαζεμένα πράγματα από κάποιον.

Να ρωτήσω…το forum περιλαμβάνει και κανα πιο σκουρόχρωμο theme; Και αν όχι, γίνεται να βάλετε ένα;

Σε ένα thread που τονίζει ότι πρόκειται για πρόταση για το site και όχι το forum ρωτάτε πάλι για το forum. :stuck_out_tongue:
Ανοίξτε νέο thread, δεν πειράζει!
Δεν υπάρχει κάποιο σκουρόχρωμο theme πάντως και δεν είναι και στα πολύ άμεσα σχέδια να δημιουργηθεί. Ενδεχομένως να τροποποιηθεί το υπάρχον…

Τα σάιτ/φόρουμ με σκουρόχρωμα backgrounds πάντως (και λευκά γράμματα) διαβάζονται με μεγαλύτερη δυσκολία απο τα άλλα.

Πάλι για το χρώμα μιλάμε αλλά τέσπα, για το άλλο δεν έχω να πω κάτι…

Sorry! Προφανώς δεν λειτουργούσα και πολύ καλά την ώρα που άφηνα σχόλιο εδώ πέρα, γιατί νόμιζα ότι έλεγε “και φόρουμ”. Κάντε μια διαγραφή στα ποστ μου. :slight_smile:

καταρχάς, θενξ για το κρέντιτ.
Από κει και πέρα, το σάιτ καλά είναι όπως είναι, το φόρουμ ας μείνει ξεχωριστό.

Αυτό που λες πάντως, έχεις ένα δίκιο, και ναι, ένα θρεντ αυτής της μορφής:

Πέγκυ Ζήνα

[QUOTE]Άκουσα το “Ματώνω” από Πέγκυ Ζήνα. Υπέρτατο.
Ποια η γνώμη σας?

Θεά. Το “Βρες ένα τρόπο” από τους καλύτερους δίσκους της δεκαετίας.

Το’ξερα πως είσαι φλώρος :lol:

Πέγκυ Ζήνα για να ξέρετε ήταν μόνο το πρώτο και το σπλιτ με Agoraphobic Nosebleed. Μετά ξεφτιλίστηκε και την ακούνε μόνο οι καθυστερημένοι.

κοκ…[/QUOTE]

…είναι ένα κακό θρεντ, και για να μην νομίζετε ότι ευλογώ τα γένια μου, το τόπικ των Melvins που είχα ανοίξει εγώ είναι επίσης ένα κακό θρεντ, γιατί μπαίνεις μέσα και δεν υπάρχει κάποια καθοδήγηση/επεξήγηση ως προς τι είναι το συγκρότημα, προτεινόμενες κυκλοφορίες κλπ., απλά διάφοροι τύποι μέσα λέμε ότι “γαμάνε”, “ρισπέκτ” κλπ.

Ένα πολλ σε κάθε band-topic θα’ταν μια καλή λύση, δηλαδή ενδιαφέρεσαι για μια μπάντα, πας στο τόπικ της και βλέπεις πάνω-κάτω ποιά είναι τα “καλά” της άμα είναι να την ψάξεις.

Τώρα, το πρόβλημα είναι άμα το τόπικ έχει κάπου 20 ποστς και θέλει κάποιος να γράψει ένα αναλυτικό ποστ το οποίο θα χαθεί κάπου στη 3η-4η σελίδα, τότε -γνώμη μου- θα μπορούσε να προτείνει στους μοντς κλείδωμα του παλιού και άνοιγμα νέου τόπικ με εισαγωγικό-επεξηγηματικό ποστ.

Καλά αυτό εννοείται. Κι εγώ έχω κάνει κατά καιρούς ο,τι να ναι εισαγωγικα ποστς αλλά πλέον μου τη σπάνε κατι ποστ του τυπου: GYBE! Για πείτε. Ή αποθεωστε!

Απλα αυτο που ειπα ειναι οτι μερικα τέτοια -πολύ καλά- ποστ θα μπορουσαν να ανεβαίνουν και στο site να τα βλέπει πολύς κόσμος! Κάτι τετοιο

Τωρα για το αλλο που λες στο τελος δε ξερω

Δηλαδή ρε Μπλήντιν το τόπικ για τους Pentagram ΜΑΣ όπου τα ποστς κυμαίνονται μεταξύ του “ρε πόσο γαμάνε” και “πόσο θεοί, ακούστε αυτόν τον ύμνο”, είναι κακό; :frowning:

ντάξει, τα γράφεις που τα γράφεις τα σεντόνια, άμα είναι να τα ξεχνάς κιόλας… [-X

http://www.rocking.gr/modules/forum/showpost.php?p=811546&postcount=4

αφου μεσω των ανταποκρισεων καλυπτεται πολλες συναυλιες, γιατι δεν τραβατε κανα βιντεο ( καλη ποιοτητα παντα ) για να βλεπουν και οσοι δεν πηγαν ?

κατι σαν αυτο που κανουν στο σπορτ-φμ.γρ για παραδειγμα…

και μετά το όμορφο αυτό site να κλείσει…
άλλο να ποσταρεις ενα βίντεο που τράβηξε κάποιος και άλλο να πας εσύ σαν (ξέρω γω επιχείρηση) site και να τραβάς βίντεο…

*sorry για το επιχείρηση…δεν ηξερα πως να το πω

Δεν θυμάμαι αν το έχω ξαναγράψει κάπου, αλλά στα reviews θα ήθελα να μπορώ να κάνω search με βάση τον συντάκτη.

Σε αυτό το σημείο να τονίσω πως η διαφήμιση του XPERIA που πετάχτηκε μπροστά μου ενώ διάβαζα ένα αρθρο στην κεντρική είναι ο,τι πιο εκνευριστικό έχω πετύχει εδώ και πολύ καιρό. Κάντε κάτι. Ή να μην πετάγεται μπροστά μου όταν διαβάζω, ή τουλάχιστον να μην βγάζει αυτόν τον εκνευριστικό ήχο.

αυτο ήθελα ν το πω και γω…καντε κατι

Συμφωνώ σε όλα, καθώς και με την πρόταση του Worst που το ξεκίνησε…

Κι εγώ θα ήθελα όταν πάω στο groups θρεντ, να κοιτάξω για κάνα γκρουπ που έχω ξεκινήσει να ακούω, να διαβάσω ένα ωραίο αρχικό ποστ, που να με ψήσει άμεσα από που να ξεκινήσω.

Εγώ από την πλευρά μου, προσπαθώ να το κάνω αυτό όσο μπορώ. Και για τους Om το έχω κάνει έτσι, και για τους Sleep (άσχετα αν υπήρχε τελικά θρεντ και το πόστ μου θάφτηκε στα μισά). Το έχω κάνει και για τον Ντέιβιντς Λιντς στο θρεντ του σινεμά αλλά, αυτό είναι όφ-τόπικ.
Θα γάμαγε όλα τα θρεντς να είχαν αυτή τη μορφή.

Μπορεί κάποιος χρήστης να σας δώσει κάνα αφιέρωμα δίσκου που θα έγκειται στην κατηγορία “Flashback”,που φυσικά δεν υπάρχει ήδη αντίστοιχο,και να το ανεβάσετε;

αναλογά τον δίσκο και την περίπτωση. ανεβάζουμε μεν κείμενα αναγνωστών, αλλά πολύ περιορισμένα. αν θες στείλε μου πμ να μου πεις τι σκέφτεσαι κ σου λέω 8)

υπόγειες κυκλοφορίες θα υπάρχουν φέτο?

ο γιεα!