SLASH & The Conspirators Feat Myles Kennedy - Living The Dream 2018

Slash Featuring Myles Kennedy and the Conspirators, Living the Dream Track Listing:

  1. The Call of the Wild
  2. Serve You Right
  3. My Antidote
  4. Mind Your Manners
  5. Lost Inside the Girl
  6. Read Between the Lines
  7. Slow Grind
  8. The One You Loved Is Gone
  9. Driving Rain
  10. Sugar Cane
  11. The Great Pretender
  12. Boulevard of Broken Hearts

Νεος δισκος εν οψει,ηδη το πρωτο single κυκλοφορησε,μαλλον θα ειναι μια συνεχεια κοντα στον ηχο του προηγουμενου δισκου.

Ο kennedy ειναι φωνη love or hate,καποιοι οπαδοι GNR/Slash δεν τον γουσταρουν,κατι καλο θα ακουσουμε παντως.

2 Likes

Μια ακόμα συλλογή από χιτάρες έπρεπε να είναι ήδη διαθέσιμη από το καλοκαίρι. Τι να κάνουμε, υπομονή!

1 Like

Από τον τίτλο του thread φαντάζομαι ότι ανήκεις κι εσύ στην κατηγορία αυτών των οπαδών… :stuck_out_tongue:

Τι νέα :sunglasses:;

1 Like

Επειδη δεν εβαλα feat myles kennedy?:joy:

Btw,αρκετα οτι να’ναι εξωφυλο.

Για την ιστορία Conspirtators είναι ο Todd Kerns κι o Brent Fitz ενώ λίγο πιο μετά εντάχθηκε (και για πρώτη φορά θα παίξει και σε άλμπουμ) ο Frank Sidoris.

No need to argue though. Whatever makes anyone happy.

Δευτερο single.

1 Like

Και 3ο κομμάτι!

1 Like

Είναι guitar god ο Slashαρος.

1 Like

Δυνατο το σολο στο antidote,επισης καλο το call of the wild που ειπαν στον jimmy kimmel live.Αρχισαν παλι οι γκρινιες για τον myles,καποιοι gnr/slash fans απλα δεν τον γουσταρουν.

Εδώ κάποιος είχε γράψει πως το World On Fire είναι μέτριος δίσκος γιατί … (ντραμ ρολλς) “ξέρεις πότε θα έρθει το ρεφρέν και το σόλο”, με τη φωνή του Myles δεν θα είχαν θέμα; Οι Axl-ικοι έχουν τρομερό κόλλημα αυτό είναι το μόνο σίγουρο

2 Likes

Έχει βγάλει τη μια δισκάρα μετά την άλλη και με έχει φτάσει σε σημείο όλο αυτό να λειτουργεί αντίστροφα και να φοβάμαι μήπως η καινούρια του κυκλοφορία δεν είναι τόσο καλή όσο η προηγούμενη. Το World on fire ήταν και είναι από τους δίσκους που ακούω πολύ συχνά ακόμα, χωρίς να έχει χάσει καθόλου σε φρεσκάδα. Και η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα με τίποτα να βγάλει κάτι καλύτερο από το Apocalyptic Love που είχε προηγηθεί! Δε θυμάμαι κακό δίσκο του Slash, είτε με Myles, είτε solo, είτε Snakepit… ο άνθρωπος γεννάει rock n roll.

2 Likes

Υπάρχει εκεί έξω!

Εξαιρετικα σολιδια απο τον Slash και σε αυτο τον δισκο,πιο heavy ηχος,ισως λειπει το χιτακι που θα ξεχωρισει,τρομερη αποδοση και απο τον myles.Mπορει να μην φτανει τα επιπεδα του world of fire η του πιο προηγουμενου,εχει ομως στιγμες παλι που στα live ειδικα θα κερδισουν τον κοσμο.

Μπραβο Slash,μετα τους VR,βγαζει σταθερα καλους δισκους,οχι τρομερους η κατι που το βαζεις συνεχεια στο repeat,αλλα ακους αυτο που περιμενεις απο Slash,ναι μπορει καποια riffs να θυμιζουν GNR η προηγουμενα κομματια απο αλλους δισκους,δεν ειναι κακο αυτο ομως,απλα μια συνεχεια.

1 Like

Πριν εβγαζε τρομερους :stuck_out_tongue_winking_eye:!

Ε μια και τα είχαμε όλα μέχρι στιγμής, ας βάλω και αυτό.

Ακόμα δεν έχω ακούσει τίποτα. :stuck_out_tongue:

Μου αρέσει αυτό που συμβαίνει στο Great Pretender. :wink:
Αυτό και το Lost Inside the Girl οι κορυφές και με σολάρες! Χιτάρα στα κυβικά Dissident, 30 Years to Life, World On Fire δε φαίνεται να υπάρχει. Ούτε και filler, αν και μόνο που ακούς αυτόν τον τραγουδιστή με αυτόν τον κιθαρίστα, αρκεί για να ανεβάσει και το πιο μέτριο κομμάτι.

1 Like

Δεν ειναι ουτε ισαξιο καν απο το WOF και το Apocalyptic Love,εχει ομως σολαρες και αυτο μου αρκει.

https://rockoverdose.gr/portfolio-view/slash-living-the-dream-feat-myles-kennedy-and-the-conspirators/

Το πρωτο ελληνικο review δεν ειναι τοσο θετικο,αλλα ας περιμενουμε και τον συντακτη του rocking.:sunglasses:

1 Like

Το World On Fire το είχα βρει μέτριο,ο μέσος όρος των διεθνών κριτικών έβγαινε γύρω στο 6, καθώς τα 5 καλά τραγούδια χάνονταν μέσα στη μετριότητα των υπόλοιπων 12· συνολικά, επίσης, ήταν αρκετά προβλέψιμο.

Ακούγοντας πάντως τα πρώτα singles (“Driving Rain” και “Mind Your Manners”) με έπιασε μια μικρή απογοήτευση καθώς αποδείχθηκαν ανακύκλωση παλιότερων μελωδιών και στίχων. Το “My Antidote” ήταν κάπως καλύτερο, αλλά καμιά σχέση με παλιότερους μνους.

Τα άλμπουμ ξεκινά με 4 hard rock κομμάτια, στο γνωστό ύφος του Slash. Έχοντας ήδη κυκλοφορήσει 3 άλμπουμ με τον Myles Kennedy, έχει βρει στο πρόσωπό του τον easy going ερμηνευτή που μπορεί να τραγουδήσει με ευκολία τα πάντα. Τα πάντα, βέβαια, είναι κάτι το σχετικό: υπάρχουν οπαδοί που τρελαίνονται με τον Kennedy, υπάρχουν αυτοί που τους αφήνει αδιάφορους και υπάρχουν κι εκείνοι που δεν αντέχουν τη φωνή του.

Δεν κρύβω ότι ανήκω στην τρίτη κατηγορία όσο μάλιστα τον ακούω να τραγουδάει hard rock στο ύφος το οποίο παίζει ο Slash, τόσο με κάνει να φαντάζομαι πόσο διαφορετικά θα ήταν τα κομμάτια με τον Corey Taylor (για παράδειγμα). Μπορεί να πλακώνονταν στο στούντιο, αλλά πιστεύω θα έβγαινε ένα αποτέλεσμα που θα άξιζε να το ακούγαμε.

Προς τιμήν του, στην τρέχουσα περιοδεία ο Slash παίζει μόνο το “Rocket Queen” από Guns N’ Roses και τίποτα από Velvet Revolver: η setlist είναι βασισμένη αποκλειστικά στα άλμπουμ με τον Kennedy, συν 3 ή 4 τραγούδια από το Slash. Δίνεται έτσι μια αίσθηση ότι ίσως κλείνει ο κοινός τους κύκλος .

Στα 3 τους άλμπουμ υπάρχει μια “Anastasia” η οποία μόνη της ανεβάζει το μέτριο Apocalyptic Love , από το World On Fire υπάρχουν όπως είπαμε 5 τραγούδια –που όλα μαζί, όμως, δεν φτάνουν το “Anastasia”– ενώ εδώ τα “Lost Inside The Girl” και “Boulevard Οf Broken Hearts” είναι μεν με διαφορά τα καλύτερα, αλλά και πάλι σκέφτεσαι ότι ο καπελαδούρας έχει γράψει κι ένα σαφώς ανώτερο “Messages” με τους Velvet Revolver. Στη σούμα, λοιπόν, το Living The Dream βγαίνει το καλύτερο άλμπουμ του Slash με τον Myles Kennedy . Με τη μόνη διαφορά ότι το ταβάνι είναι αυτό που αποτυπώνεται στην βαθμολογία.

Μετριο το WOF,μετριο το Apocalyptic Love,μετριο τo LTD,δεν γουσταρει τη φωνη του myles.Ενα μαλλον προκατειλλημενο review,απο καποιον που εχει βγαλει και τα 3 αλμπουμ του slash μετρια.

1 Like

Δικός μου είσαι εσύ :stuck_out_tongue::heart_eyes:!!