Slayer

ναι, πολυ καλη η συνεντευξη…

αλλα δεν κρατήθηκε ο αλλος…

Το καλύτερο, για ιστορικούς λόγους, είναι προφανώς το “Reign In Blood”, αλλά μου αρέσει πολύ και το καινούριο.

Ωραία η συνέντευξη, περίμενα κράξιμο για τους S.O.A.D. και

:wink:

Kαι εμείς αυτό περιμέναμε :stuck_out_tongue:

Για ποιον λόγο?

μπορεί να μην ήθελε να απογοητεύσει τους die hards Slayer - fans που πριν 12 χρόνια πετάγανε μπουκάλια στη συναυλία των SOAD.

Τα σονισφήρ μου μέσα, φέρτε τους κάποιος για full live επιτέλους!!

γιατι κραξημο ρε παιδια? τι εχει παιχτει με slayer κ system? για πειτε λιγο…

υγ. system ρεεεε! slayer τν μπουλο.:evil:

Ναι ρε φιλεεεε

καποιοι, τα εχουν τοσο μεγαλα που τα πατανε.:stuck_out_tongue:

η πλακα ειναι οτι εδω ιταλια εχω καποιους φιλους που πηγαν να τους δουνε μιλανο 29 και τωρα διαολοστελνουν (ηταν σαρπραις η σετλιστ της 2ης μερας :p)

καλα μη σφυγγεσαι τοσο.

slayer κλπ μεγαλα συγκροτηματα τα σεβομαστε αλλα δν πρεπει ολοι να ακουμε slayer, η maiden ξερω γω… ο καθενας με τα ακουσματα του κ τις αποψεις του. κ το ειπα με μια δωση πλακιτσας. ελεος.

α για το 98 κ καλα που χαν ερθει για support οι system στους slayer κ εφυγαν μπουκαλι? οκ καταλαβα. βλεπουμε μ προστα εμεις οι ελληνες.

[SIZE=“4”]The Vinyl Conflict [/SIZE]

This title will be released on October 12, 2010.
$189.98

Vinyl (October 12, 2010)

Number of Discs: 10

For nearly 30 years, Slayer has been the single most distinctive and radical thrash metal band anywhere. Graphic lyrics, saturated in controversy and disturbing imagery…the frenzied guitar playing, powerful vocals, and unrelenting pounding drums at breakneck speed…the unparalleled concert performances…the shocking and blood-fueled albums all have kept their rabid, head-banging fans enthralled in mayhem.

For the first time in the band s storied history, The Vinyl Conflict collects all 10 original Slayer albums from American Recordings and puts them together in this limited edition box set. Each album has been remastered from the original flat master tapes and is pressed on the highest quality 180-gram audiophile vinyl. Also included are reproductions of the original LP artwork, including inner sleeve art, all in heavyweight, litho-wrapped chip jackets. From 1986’s Reign In Blood to 1994’s Divine Intervention to 2009’s World Painted Blood, it’s all here, it’s all on vinyl and it’s all original Slayer.

‘’’ Slayer has been the single most distinctive and radical thrash metal band anywhere’’’’

ναι καλα τα λεει,αλλα είναι δυνατον να λες thrash και να αφήνεις το Show no mercy-Hell awaits απέξω.Ελεος ρεε…Γιατι ετσι??

αφού λέει ότι πρόκειται για τα άλμπουμ που βγήκαν από την American Records/Def Jam… τα δύο πρώτα κυκλοφόρησαν μέσω της Metal Blade.

οκ δεν το ειδα…

οτι λέει ο panagiotis…

σας βλέπω που αγοράζεται μερικοί lp…βλέπω και κάτι τέτοιες εκδόσεις και με περιτριγυρίζει η ιδέα να ασχοληθώ με το άθλημα των βινυλιων…
αλλά είμαι άσχετος όσο δεν πάει…:?

καλη φαση, βεβαια δεν εχω ιδεα γιατι να θελει καποιος να εχει οτιδηποτε μετα το seasons in the abyss σε βινυλιο :stuck_out_tongue:

Slayer πολύ καλοί στο είδος που παίζουν πιστεύω, αλλά εμένα προσωπικά δε μ’αρέσουν.

Γούστα είναι αυτά στο κάτω κάτω…

και πώς ζεις;