Ρε σεις τους δικούς μας τους MAHAKALA τους ξέρετε;
Εχει και κριτικη στο site γι’αυτους ρε. http://www.rocking.gr/review1334.php
Οι Raging Speedhorn οντως κανανε αρκετο ντορο οταν ειχαν πρωτοβγει.
Απο εκει και επειτα αρχισε το χαμμερ να αναφερει περισσοτερο το sludge σαν ειδος.
Δε ξέρω ούτε που τα κοιτάω. Ε και γιατι δε τους αναφέρει κανείς σας ρε. Τα τυπάκια το χουν πολύ.
Το ειχαν, αλλα δυστυχως διελυσαν…
Στα λαιβ ητανε 3 φορες πιο δυναμη ε. Ασυναγωνιστοι στον τομεα τους.
Admiral Angry - Buster
σαπίλα από την αγαπητή Shelsmusic
θυμάμαι ότι είχα χώσει κάνα-δυο σλατζιές στο “δισκάρες που προτείνουμε…” αλλά αφού σ’εκείνο το τόπικ χάνει η μάνα το παιδί, λέω να ψάξω να τις βρώ να τις φέρω εδώ. Θέλει ψάξιμο βέβαια. Ένα που βρήκα πάντως…
Καλή ιδέα να μεταφέρονται ποστς από άσχετα θρεντ, εκεί που τους αρμόζει! Το χα σκεφτεί κι εγώ! Να δω αν θα το κάνω…
Anyway, τους Canvas θέλω να τους ακούσω, είχα διαβάσει καλά πράγματα τότε, αλλά κάπου τους έχασα.
Για να δούμε τι λένε…
Χμ… είναι δυσκολοχώνευτοι!
μεσα στο σεπτεμβριο αναμενουμε και BLACK COBRA
ΟΛΕ!
Kι άλλο ένα…
Υπερέπος!
καλά δεν το συζητάμε. Rwake & Cavity είναι τα δυο πιο δυνατά όνοματα στο “παραδοσιακό” sludge σήμερις. Το voices of omens σοδομίζει γη και ουρανό άνετα. Όχι πως τα άλλα πάνε πίσω ε!
Κρίμα να θαβονται αυτά στο “δισκάρες που προτείνουμε” καποια στιγμή θα κάνω ένα καλό σερτς να φέρω εδώ όλες τις ομορφιές…
Μόνο ένα δίσκο έχω ακούσει και από τις 2. Αλλά έρχεται Αύγουστος (σαπίλα δηλαδή) οπότε οσονούπω θα αποκτήσω πιο εμπεριστατωμένη άποψη.
Δεν σας βλέπω καλά, αυτά για τα καλοκαίρια είναι απλά δικαιολογίες.
ξεθαβινγκ:
edit: Βleedin οι Cavity έχουν διαλυθεί ε, δεν ξέρω αν το 'χεις πάρει πρέφα.
Πω με εψησες μεσημεριατικα, θα βαλω ν’ ακουσω μετα. Ειπες γι’ αυτα, δεκτον, αλλα το
πως το ξεχασες; :Ρ
Τωρα ακου το εξης θεικο παντως:
εδιτ/ θα μπορουσε να παει και στα ποστ (μεταλ) αλλα καλα ειναι κι εδω νομιζω.
Οχι δεν ειναι:?
Δεν το ξέχασα, απλά έβαλα το άλλο του εξώφυλλο.
Όσο για το “θεϊκό”, πες πώς λέγονται και τι φάση είναι περίπου. Mην είναι κι αυτό καμιά πουστιά ε.
Σορι δεν ηξερα οτι εχει δυο εξωφυλλα το crowbar. Οποτε ειμαστε οκ.
[ψωνιο]M’ εχεις για πουστιες;[/ψωνιο] Το “θεικο” ειναι των Mouth of the Architect και λεγεται Quietly. Μην περιμενεις καμια crowbar φαση, αγνο sludge και τετοια. Το συνηθισμενο πλεον σλατζομπασταρδεμα.
Απογοητευτικό δηλαδή, όπως περίμενα. Άσε που η ελιτ με πληροφορεί πως τα προηγούμενα είναι καλύτερα.
Υ.Γ. Με όλα τα κραουμπαρ είμαστε οκ.
Σίγουρα απογοητευτικό δεν το λές.
Από τις καλύτερες περσινές κυκλοφορίες και το καλύτερο album τους (για μένα)