Μηπως μπορει καποιος να μου στειλει ενα λινκ για οτιδειποτε απο Sabbath Assembly???Δεν μπορω να βρω τιποτα και θελω να τους ακουσω
Corrupted λιώνω δισκογραφια αυτό τον καιρό και έχω ακούσει όλα τα αλμπουμς και τα μισά ΕΡ/σπλιτς. Ντάξει υπερθεόθεοι. Όταν τα ακούσω και αφομοιώσω όλα θα παίξει ποστ-χείμαρρος. Πείτε άμα το θέτε εδώ, στο τζαπανοθρεντ ή σε δικό τους τόπικ.
Τώρα αυτό που θα πω είναι λίγο κουφό, αλλά είναι και περασμένη η ώρα και έχω μαστουρώσει από το πολύ διάβασμα. Το διεστραμμένο ριφφ στην αρχή του Smog Monster από το Hell Is A Door To The Sun των Rwake, δεν σου δίνει την αίσθηση ότι όντως εμφανίζεται μπροστά σου ένα “ομιχλώδες τέρας”; Πολύ εκφραστική μουσική ρε πούστη!
Μπαντάρα οι Rwake, μπράβο παιδιά.
Κυκλοφόρησε και φαίνεται να γαμάει!
Edit: Κάτι που δεν έπιασα εξαρχής, είναι ότι αυτό το τριπλό σπλιτάκι, αποτελεί έναν τεράστιο φόρο τιμής στους HAWKWIND, διασκευάζοντας 11 τραγούδια τους.
Είμαι ήδη στην 3η ακροάση και γαμάει περισσότερο από πριν…
ΦΑΚ ΓΙΕΑ!
Έλα, πάρε κόσμε, 3 κομμάτια 43 λεπτά.
Απίθανο ανάγλυφο εξώφυλλο κι artwork γενικώς.
Το βάζω κι εδώ για να σταματήσετε να ακούτε συνέχεια κάθε μπάντα που παπαγαλίζει Neurosis, Isis κτλ.
Δώστε βάση στο απο πάνω.
Και γενικότερα συμπληρώστε τα κομμάτια της πυραμίδας Unearthly Trance - Aldebaran - Howling Wind
[CENTER]
[/CENTER]
Και αφού το κάνετε, τοποθετήστε στο κέντρο της το split Unearthly Trance / Aldebaran
A, και αν θέτε να γίνετε ΑΝΤΡΕΣ, περνάτε μια βόλτα από δω και ρίχνετε άποψη για Corrupted:
http://rocking.gr/modules/forum/showthread.php?t=16772
Όπως τα λες. Κάτι παραπάνω από καλές οι διασκευές. Για u.s. christmas δεν ξέρω, αλλά ο steve von till και οι minsk έχουν βάλει και δικά τους χαρακτηριστικά στα κομμάτια, δεν προσπάθησαν απλά να ξαναπαίξουν hawkwind. Έποc.
Βέβαια αυτή η κυκλοφορία δεν χωράει ούτε στα sludge, ούτε πουθένα. Αν δέχονται διασκευές, μπορεί να πάει στις καλύτερες κυκλοφορίες
Έλα έλα μην κοιμάστε, πάμε δυνατά.
Κάντε τη χάρη στον εαυτό σας και ψάξτε αυτή τη μπάντα. Και αν δεν είναι από αυτό που έβαλε ο ΚρισΠ παραπάνω επειδή δεν θέλετε τόση θανατίλα, τότε ειστε εδώ.
Aldebaran - From Forgotten Tombs (2008 )
Υπάρχουν πολλοί λόγοι να στηρίζεις Aldebaran. Άλλος για το σπλιτ με Unearthly Trance, άλλος γιατί γουστάρει Howling Wind, άλλος γιατί έχουν γαμάτο όνομα, άλλος επειδή έχουν κάνει σπλιτ εφτάρι με Zoroaster οπότε έχεις δύο γαμάτα ονόματα, τελικά όλοι κρυφογουστάρετε μουσίτσες, παραδεχτείτε το.
Αυτό εδώ είναι συλλογή που μαζεύει όλα τα κομμάτια από τις 2 κυκλοφορίες τους του 2004. Εδώ δε θα βρείτε τόσο κηδειίλα όσο στο φουλένγκθ αλλά μια μπάντα που ψάχνεται με τη sludgίλα, χώνει βαρύτητες όμορφα, αλλά πάνω απ’όλα δεν ξεχνάει τις ρίζες και προσκυνάει Pentagram (παίζει και διασκευή στο “the ghoul”, ντάξει καλύτερη από το ορίτζιναλ δε γίνεται να είναι αλλά νιώθει). Βέβαια, θα παρατηρήσετε και μια ανομοιογένεια στο υλικό, πράμα λογικό αφού η μπάντα ήταν στο ξεκίνημά της και ακόμα ψαχνόταν όταν έγραψε αυτά τα κομμάτια. Συνολικά ίσως περισσότερο doom παρά sludge, μικρή σημασία έχει. Έμπνευση υπάρχει και πολλή ομως, καθώς και ταλέντο.
Κοντολογίς, κάπου ανάμεσα στους Pentagram/Yob/Unearthly Trance σουλατσάρει αυτό εδώ.
Το δισκάκι με τις διασκευές Hawkwind γάμησε ασάλιωτα λέμε!
τώρα εδώ γίνεται μπάχαλο με ονοματάρες του κερατά και ντρέπομαι λίγο αλλα τσέκαρε κανείς αυτό εδώ το οποιο εμένα πολύ μαρεσε ?
coffinworm - when all became none
Να πω την αληθεια ο,τι μπαντα ποσταρετε την ψαχνω αλλα εχω κολλισει ασχημα με Rwake,Corrupted και Unearthly Trance!!!Oταν ξεκολλησω θα τους τσεκαρω τους Αldebaran και το split.Παντως εχει αρχισει να μου αρεσει παααρα πολυ το sludge!!!
P.S Unearthly Trance απο ΕP και Split τι να ακουσω??
To coffinworm το’χε προτείνει ο horror νομίζω πριν κάμποσο καιρό αλλά δεν το’χω τσεκάρει ακόμα. :oops:
μεκάνιμπαλ πάτα εδώ:
http://rocking.gr/modules/forum/showthread.php?t=16330
Δεν ηξερα οτι υπηρχε τοπικ.Ευχαριστω :thumbup:
Coffinworm - When All Became None (2010)
Το ακούσαμε κι εμείς τελικά και μας άρεσε. Λίγο Iron Monkey, λίγο Corrupted, λίγο Unearthly Trance, λίγο Darkthrone και στο βάθος ο κήπος με τους Celtic Frost, ευπρόσδεκτες και οι Sepultur-ικές αρμονικές στην κιθάρα. Το πρόβλημά του είναι ότι τα -λίγα- αργά σημεία δεν είναι κάτι σπουδαίο, και τα -ακόμα λιγότερα- γρήγορα είναι να’χαμε να λέγαμε, αλλά στα μιντέμπο η μπάντα τσακίζει κόκκαλα.
Παρηγοριά για τη φετινή πατάτα των Ramesses? Ίσως.
Άκου το thou (λογικά) θα σ’αρέσει.
Μιας και κυκλοφορησαν τα 2 ΕΡ απο τους fleshpress φετος,εβαλα να ξανακουσω μετα απο καιρο την δισκαρα που εβγαλαν το 2007(Pillars).
Στα 77 λεπτα που διαρκει ο δισκος θα ακουσετε doom-drone-sludge,με αργα και γρηγορα σημεια ακομα και μελωδιες,βαλτε και λιγο black metal και εχουμε ενα αριστουργημα…Απλα ακουστε το(λογικα οι περισσοτεροι θα το εχετε κανει ηδη)…Αυτα…
(Οι Coffinworm τα σπανε.Το καινουργιο απο Thou δεν εχω προλαβει ακομα να το ακουσω,οταν γινει θα πω γνωμη στο θρεντ που ανοιξε ο Bleedin)
Moses - Horse (2010)
οι moses από το oakland σίγουρα δεν ανακαλύπτουν την πυρίτιδα αλλά το horse είναι σίγουρα ένας αξιόλογος δίσκος που μπορεί να ανεβάσει κι άλλο τη θερμοκρασία…punk attitude,hardcore φωνητικά και beatdowns με πελώρια riffs.ακούς ακριβώς ό,τι περιμένεις να ακούσεις βλέποντας το εξώφυλλο.
μάλλον απευθύνεται μόνο στους θαμώνες του thread, όσοι όμως γουστάρετε old school hardcore καταστάσεις ρίξτε του μια αυτιά.κρατά τον ενθουσιασμό για κάποιες ακροάσεις περιμένοντας να διαρρεύσει το νέο unearthly trance…