Smoke The Fuzz 2017

ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ? Δε λετε και τιποτα και θα ειμαστε στα ξενα ΓΑΜΩ.

https://scontent-lhr3-1.xx.fbcdn.net/v/t31.0-8/s960x960/15896283_10153958089336371_1140759078793845725_o.jpg?oh=acd4f9510ab7027c0c1eb43faa41ecb5&oe=5921D13A

1 Like

Λιποθυμώ

Όνειρο

Καποιος να με τσιμπήσει…

Chelsea ρε μουνια!!!

Μόνο την πρώτη Μέρα για τους τρελούς Άμεν ΡΑ.

Οι υπόλοιποι μουνόδουλοι μπορείτε να πάτε στην Τσέλσι… (sarcasm)

Θα κατεβω απο το νησι λογικα για το λαιβ και για βολτα, οποτε κανονιστε. Ο Razoreater που κρυβεται ?

Καααλή φάση.

Και στους Oathbreaker.

1 Like

Νταξ οι τιμές είναι αστείες, ντρέπομαι που βγάζω early bird.

1 Like

Βάλε και το πεντόευρο του βίβα…

Στους Ακερκόκε ήταν και είχε τσιμπήσει το εισιτήριο απ’ το πρωί όταν και ακούστηκε μια στριγκή τσιρίδα.
“Τρελοί Άμενρα”, γελάω.
Γειά σου φλώρουμ.

114 έδωσα για 3 διημέρου, ήτοι 38 το ένα. Καμία χρέωση από βίβα.

1 Like

Εννοούσα το πεντόευρο που σου επιστρέφει η Mastercard μέσω του viva. Εγώ έδωσα 20-5=15 για την πρώτη μέρα και 20-5=15 για τη δεύτερη μέρα, δηλαδή 30. Δε με χάλασε.

EDIT: πάλι καλά που αυτή τη φορά μάλλον βγήκαν πάνω από 5 εισιτήρια early bird και δεν τελείωσαν μέσα σε 2 λεπτά, όπως έγινε άλλες φορές. Ελπίζω να εξακολουθήσουν έτσι. Οι didiές δεν είναι ωραίο πράγμα.

Η αλήθεια είναι ότι ένα μικρό σοκ το έχω πάθει που 2,5 μέρες μετά υπάρχουν ακόμα early bird εισιτήρια :stuck_out_tongue:

Δεν έχουν βγει ποτέ μόνο 5 early-bird (ούτε 10, ούτε 20, ούτε 30 ούτε 40, αλλά πολύ περισσότερα). Και δεν έχουν τελειώσει ποτέ σε 2 λεπτά. Όσο για τον συγκριτικό χαρακτηρισμό, η Smoke the Fuzz έχει αποδείξει επανειλημμένα τον τρόπο που λειτουργεί, τη σχέση που έχει με το κέρδος και το σεβασμό προς τον κόσμο. Επίσης, οι τιμές, για τα συγκεκριμένα acts, είναι σχεδόν εξευτελιστικές. Δεν έχω μπει ποτέ ως τώρα σε διαδικασία να απαντάω σε forums, αλλά πραγματικά δε μπορώ να διαβάζω κάποια πράγματα. Να ξέρουμε ποιον στοχοποιούμε.
Κατά τ’ άλλα, ευχαριστώ για τη στήριξη και καλή μας διασκέδαση.

2 Likes

Υπάρχουν γιατί ο αρχικός αριθμός εξαφανίστηκε με ταχύτητα φωτός, κάτι το οποίο ούτε εμείς δεν περιμέναμε. Ως ένδειξη ευγνωμοσύνης προς τον κόσμο, λοιπόν, προσθέσαμε άλλα τόσα, όχι μία, ούτε δύο, αλλά ήδη τρεις φορές και έχει σχεδόν τελειώσει και η τέταρτη παρτίδα. Ευχαριστώ από καρδιάς για το ενδιαφέρον και τη στήριξη. Εβίβες.

2 Likes

Το ύφος μου ήταν υπερβολικό, λίγο επίτηδες κιόλας :grin:, στο πλαίσιο της συζήτησης σε ένα forum. Γενικώς, ενώ είμαι όλη τη μέρα εδώ μέσα και ενημερώνομαι σχεδόν πάντα γρήγορα για συναυλίες, εισιτήρια κλπ, παίζει να είναι και η πρώτη φορά που προλαβαίνω early bird, τα οποία συνήθως τελειώνουν πραγματικά πάρα πολύ γρήγορα - όχι σε 2 λεπτά που έγραψα, αλλά σίγουρα έχουν τελειώσει και σε κάτω από μισή ώρα.

Anyway, οι τιμές της Smoke The Fuzz είναι πάντα πολύ καλές και γενικώς από άποψη διοργάνωσης είστε πάντα πολύ καλοί κι εγώ χαίρομαι που μας βλέπετε και σαν οπαδούς αλλά και σαν πελάτες, με την ίδια βαρύτητα, γι’ αυτό και στηρίζω σχεδόν τα πάντα. Εξέφρασα το μικρό μου παράπονο, με τρόπο πιο υπερβολικό απ’ όσο μάλλον θα έπρεπε, αφού σε έκανα να απαντήσεις κιόλας :grinning:.

Τις ευχές μου. Και κοίτα μη σταματήσετε ποτέ να δίνετε το αναμνηστικό χαρτάκι σ’ όσους βγάζουν ηλεκτρονικό εισιτήριο :grinning:!

Απάντησα γιατί (έστω κι αν δε σε γνωρίζω προσωπικά), έχω δει κατά καιρούς τα post σου εδώ στο forum και βλέπω ότι ενημερώνεσαι, ψάχνεσαι και στηρίζεις. Ακριβώς γι’ αυτό έχει για ‘μένα η άποψή σου αρκετά βαρύνουσα σημασία ώστε να μπω στη διαδικασία να απαντήσω.
Προφανώς και κατάλαβα την υπερβολή. Και πάλι όμως, ειδικά μία φράση σου ήταν “βαριά” και ας πούμε ότι με “χτύπησε” σε ευαίσθητο σημείο. Οπαδός ήμουν, είμαι και θα είμαι πριν και πάνω απ’ όλα και αυτό που κάνω είναι η ζωή μου, όχι μία δουλειά. Γι’ αυτό και μετράει για 'μένα σχεδόν το καθετί που διαβάζω.
That said, ευχαριστώ από καρδιάς για τα καλά λόγια και τη στήριξη, πραγματικά το εκτιμώ.
Να 'μαστε καλά, να αντέχουμε, να σκαρώνουμε ομορφιές και να γουστάρουμε όλοι.
Καλή συνέχεια.

1 Like

Είστε σοβαροί διοργανωτές κι αυτό μετράει για πολλούς να ξέρεις. Keep it up.

Καλή συνέχεια και σ’ εσένα.

1 Like