Sodom / Kemerov / Scumfucks ~ 3/2/2017 @8ball, Θεσσαλονίκη

FB event: https://www.facebook.com/events/184312545330295

Sodom
https://www.facebook.com/sodomized/

Kemerov
https://kemerov.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/kemerovgr/

Scumfucks
https://www.facebook.com/scumfacks/

τους ειδα πριν λιγα χρονια eightball και ανετα ξαναπαω. Απο τα πιο τιμια γκρουπ, τιμουν την μουσικη τους και γουσταρεις ΜΕΤΑL !!!
Ολοι εκει !

Προσθεσε και για την Αθήνα την επόμενη μέρα στο An Club!!
μην ανοίγουμε άλλο θεμα

Τσιμπησα εισιτηριο για το λαιβ απο γνωστο δισκαδικο της πρωτευουσας…Ειναι σαν φωτοτυπια χωρις να εχει απο πισω τις πληροφοριες που τυπωνουν συνηθως…Το μονο που θυμιζει εισιτηριο ειναι το κλασσικο ιριδιζον κομματι…Παιζει να ειναι φεικ???Εχει παρει κανεις αλλος???

Προπώληση εισιτηρίων: Eat Metal (Σπυρίδωνος Τρικούπη 45, Εξάρχεια), Rhythm Records (Εμμανουήλ Μπενάκη 74, Εξάρχεια), Sirens Records (Νικηταρά 14, Αθήνα)

Οκ…Σε ενα απο αυτα πηγα αλλα πρωτη φορα βλεπω τετοιο εισιτηριο κ μου φανηκε παραξενο…

ετσι είναι τα εισιτηρια ναι, μην αγχωνεσαι…Εχω παρει και εγω εισιτηριο εδώ και καιρο

υπρχουν ακομη τα 17€ Θεσνικη, ξερει κανεις ?

τσιμπησαμε 2 tickets των 20€ για Θεσνικη, τα 17αρια μαλλον καναν φτερα την 1η μερα…:frowning:
Τα εισητηρια ειναι κανονικα, οχι φ/πια…

2η φορά σε 3 χρόνια , ισως απο τα λιγα original thrash σχηματα τοσων ετων που αξιζει να δεις ξανα και ξανα !

Ολοι SODOM !!!

Πηρα εισιτηριο την Παρασκευη Νο. 017 και οντως ειναι περιεργο που ειναι σαν φωτοτυπια αλλα εχει κανονικα το ιριδιζον τετραγωνακι. Τωρα ακονιζω το πριονι για το Σαββατο. Παμε για συναυλια-πολεμο, εχουμε μπανταρα εγγυηση και παρακαλαμε για καλο ηχο.

γιατι εκει χαμου σας δινουν φωτοτυπιες ρε πστ μου, εδω πανω βουλγαρια κανονικα…

γιατι εμεις δεν εχουμε να φαμε…

δινεται εισιτηριακι για αθηνα στην τιμη αγορας , στα 18 ευρω…

1 Like

Εφτασε η μερα των Sodom, παμε για live-αρα παλι. Πηγε κανεις χθες Θεσσαλονικη? Τι ειχαμε απο setlist? Σημερα οι πορτες ανοιγουν στις 20:00 και ξεκιναει η πρωτη μπαντα στις 20:30, ξερει κανεις ακριβες προγραμμα?

ολοκαυτωμα
σετλιστ παρομοιο με αυτο που εχει στο setlist.fm

απλα για άλλη μια φορα Ε Σ Π Ε Ι Ρ Α Ν !!!

Για παμε να γραψω για την live-αρα πριν περασει κανα 2μηνο παλι… Πρωτη συναυλια του 2017 για εμενα ηταν αυτη των Sodom στο An και η χρονια ξεκινησε συναυλιακα με τον καλυτερο τροπο. Μετα το μακελειο του 2014 πλεον εχω να θυμαμαι και το μακελειο του 2017…

Ας τα παρω με την σειρα ομως. Εφτασα στο An λιγο πριν ξεκινησουν οι Biocancer των οποιων και παρακολουθησα ολοκληρη την εμφανιση. Ειχαν παθος και εδιναν πονο αλλα ενω μουσικα δεν ηταν κακοι και ειχαν καποια πολυ ωραια σημεια, με κουρασαν απιστευτα τα φωνητικα. Ηταν λες και ακουγα τα ιδια φωνητικα σε ολα τα κομματια, πολυ τσιριχτα και ενοχλητικα χωρις να μου βγαζουν προσωπικα καποιο συναισθημα. Γουστα ειναι αυτα αλλα προσωπικα με κουρασαν πολυ.

Μετα το τελος της εμφανισης των Biocancer αρχισε να μετραει αντιστροφα η ωρα για να αρχισει η μαχη. Το An ηταν sold out αλλα δεν ειχε παραπανω κοσμο απο οσους χωραει, ημασταν μια χαρα οχι σαν κατι αλλα live που ειμαστε σαν σαρδελες και δεν μπορεις να ανασανεις . Σε αυτο το σημειο να δωσω τα συγχαρητηρια μου στον διοργανωτη για αυτο. Καποιος απο τους διοργανωτες νομιζω ειχε φερει και ενα μικρο ορθογωνιο backdrop που ειχε την ελληνικη σημαια και απο πανω το λογοτυπο των Sodom με τα χρωματα της γερμανικης. Δεν ειχαν καποιο αλλο backdrop μονο αυτο τοποθετηθηκε στο κεντρο πανω απο τα drums.

Στις 23.00 βγηκαν στην σκηνη οι Sodom και για την επομενη 1 ωρα και 50 λεπτα το An εγινε πεδιο πολεμου. Επικρατησε ενας πραγματικος χαμος και στο μυαλο μου ηρθαν κατευθειαν οι αντιστοιχες εικονες απο το live των Sodom το 2014 στον ιδιο χωρο. Το 2014 ο ηχος ηταν παρα πολυ καλος και θυμαμαι οτι μου ειχε κανει μεγαλη εντυπωση γιατι το φοβαμαι αρκετα το An σε θεμα ηχου. Και φετος ο ηχος ηταν και παλι πολυ καλος, νομιζω ενα κλικ χειροτερος απο το 2014 αλλα και παλι μια χαρα, ακουγοντουσαν ολα οπως πρεπει. Οι Sodom απο θεμα αποδοσης ηταν απλα ο εαυτος τους, δηλαδη τα εσπασαν… Ο Makka εκπληκτικος στα τυμπανα, ο Bernemann παιχταρας στην κιθαρα και με αψογη αποδοση και ο αρχηγος Tom Angelripper απλα σκετη απολαυση και στα φωνητικα και στο μπασο και σε ολα του. Εχουν περασει τοσα χρονια αλλα ακομα τα φωνητικα του ειναι φοβερα. Και τα 3 μελη της μπαντας ειχαν ενα συνεχες χαμογελο και φαινοντουσαν οτι περνανε και αυτοι καλα οπως και εμεις. Ο κοσμος απο κατω δεν σταματησε στιγμη να χτυπιεται, να τραγουδαει ή μαλλον να ουρλιαζει τους στιχους, circle pit, stage diving, Σοδομα και Γομορρα…

To setlist εμοιαζε αρκετα με εκεινο του 2014 με εξαιρεση οτι τοτε επαιξαν περισσοτερα απο το Epitome Of Torture που προωθουσαν εκεινη την εποχη, ενω τωρα επαιξαν 5 απο το πολυ δυνατο Decision Day, τα In Retribution, Sacred Warpath, Caligula, Blood Lions και Rolling Thunder. Απο εκει και περα ειχαμε ενα πολυ πληρες setlist και συγκεκριμενα Outbreak Of Evil και Blasphemer απο το In The Sign Of Evil, το Sodomy And Lust απο το Expurse Of Sodomy EP, την διασκευη στο Iron Fist των Motorhead στην οποια μαλιστα ο Ton εβαλε ψηλα το μικροφωνο οπως συνηθιζε να κανει ο Lemmy και απο κατω επικρατησε πανδαιμονιο, το Nuclear Winter και το Bombenhagel απο το Persecution Mania και απο τον πιο επιτυχημενο δισκο τους το Agent Orange τα Agent Orange, Tired And Red, Remember The Fallen και Ausgebombt. Aπο το Better Off Dead επαιξαν το The Saw Is the Law, απο την πιο αμφιλεγομενη περιοδο 1994-1997 ειχαμε το Fuck The Police απο το ‘Til Death Do Us Unite, ενω το αριστουργηματικο M-16 εκπροσωπηθηκε απο τα Napalm In The Morning, το ομωνυμο και το Surfin’ Bird των The Trashmen που παιχτηκε κολλητα με το The Saw Is the Law. Απο εκει και περα ακουσαμε ενα τραγουδι απο καθε κυκλοφορια, City Of God απο το Sodom, το ομωνυμο απο το In War And Pieces και το Stigmatized απο το Epitome Of Torture. Γενικα χορταστικο setlist με πολλες κομματαρες αλλα μου ελειψαν καποια, λογικο βεβαια με μια τοσο αγαπημενη μπαντα που εχει μαλιστα κυκλοφορησει και 15 δισκους αλλα και διαφορα EP κτλ. Ηθελα ομως κατι απο τα Tapping The Vein και Code Red που δεν ειχαν παιξει κατι απο αυτα ουτε το 2014. Την επομενη φορα.

Για ακομα μια φορα οι Sodom παρεδωσαν μαθηματα για το πως πρεπει να ειναι ενα Thrash Metal live, ηρθαν ορεξατοι, βγηκαν και μας επαιξαν με τον καταλληλο τροπο τις κομματαρες τους και μας αφησαν ολους ικανοποιημενους. Ασβεστο παθος, πωρωση, ευθυτητα και αγαπη για αυτο που κανουν ειναι τα συστατικα της επιτυχιας τους. Οπως λεει και ενα ανεκδοτο, νομιζω οτι πρεπει να κυκλοφορουν παντα γυμνοι με ενα ροπαλο στο χερι ο καθενας γιατι πολυ απλα “γαμανε και δερνουν”…

Μετα την συναυλια τους βρηκα, μου υπεγραψαν το καινουριο αλμπουμ και οσα δεν ειχα την προηγουμενη φορα και τα ειπαμε για λιγο, ωραιοι τυποι ολοι τους, φιλικοτατοι και χαλαροι, ο Tom ηταν λιγο πιωμενος αλλα πολυ ευγενικος. Και την επομενη φορα εκει, δεν χανω συναυλια Sodom, εγγυηση για αξεχαστο live…

1 Like

Τι live-αρα ηταν αυτη, πολλες μερες μου σκαει στο μυαλο, δεν νομιζω οτι μπορω να σκεφτω πολλες thrash metal μπαντες που να το κανουν ακομα τοσο αψογα αυτο που κανουν οι Sodom. Σεβασμος.

1 Like