Sodom live in athens - ξηγασ thrash attack v - 6 & 7 νοεμβρη

Ωραία τώρα ας είναι το τελευταίο ποστ σε στυλ [SIZE=“5”]ΞΗΓΑ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ[/SIZE] και ας κλειδωθεί για πάντα.

Χαχα, στο χάλασα :slight_smile:

ακουσα απο ατομο που πηγε τη παρασκευη οτι ο Ξηγας μπηκε στο μαγαζι για να “χτυπηθει” στο Fuck the police.:-k

υπαρχει ιχνος αληθειας σε αυτο το κωμικοτραγικο νεο?:stuck_out_tongue:

Το ηθικό δίδαγμα τις όλης υπόθεσης είναι ότι είμαστε και FUCK THE POLICE και αλήτες είναι τα ΜΑΤ και οι ασφαλίτες. Σ? όλα μέσα και όπου φυσάει ο άνεμος!!!:frowning:
Με λίγα λόγια HEAVY METAL ρε νουνιά και δεν πα να καεί το σύμπαν.
Άντε γεια?:?

να σας ξενερώσω λίγο και να μιλήσω γιά μουσική?

όσοι πήγατε πείτε μου πόσο γαμάνε οι Show Your Face. η καλύτερη μπάντα στην Ελλάδα σε αυτό που κάνει κατά την ταπεινή μου άποψη. Αν ήμουν Αθήνα προχθές θα πήγαινα στο λάηβ μόνο και μόνο γιαυτούς (οι Sodom δεν μαρέσουν, σόρρυ). επλίζω να κυκλοφορήσουν σύντομα το cd και να παραμιλήσει κόσμος και κοσμάκης.

το μονο σιγουρο ειναι οτι και οι sodom τα πηραν τα λεφτα τουσ και ο ξηγασ και η εταιρια τουσ
το ηθικο διδαγμα ειναι οτι ολοι παιζουν τελικα για τα λεφτακια
γιατι εχουν να θρεψουν οικογενειεσ
το αλλο τελευταιο συμπερασμα για μενα ειναι οτι απο δω και περα θα ακουω συγκροτηματα που εχουν διαλυθει ωστε να μην ξανανιωσω ετσι για κανεναν .αμιολη που θα ερθει για live.
death\demolition hammer κτλ(οποιοσ δεν ξερει τουσ dem.hammer μενει μεταξεταστεοσ)!
αν ενωθουν και οι demolition hammer για τα φραγκακια τοτε θα το γυρισω στα λαικα βανδη\αννα βιση κτλ

παρτε και ενα ανεκδοτο

μια φορα και εναν καιρο ηταν οι…




…sodom!:lol3:

και σιγουρα τωρα θα βγει ο … freedomofrock
και θα μου πει ‘‘sodomaniac υπαρχει κατηγορια για ανεκδοτα και να μην βγαινεισ εκτοσ τοπικ’’

Θα συμφωνήσω μαζί σου φίλε μου!!
Όντως, πολύ καλή σκηνική παρουσία απ’ όλα τα μέλη της μπαντας όπου κοπανίοντουσαν όλη την ώρα και κυρίως ο ένας κιθαρίστας και ο τραγουδιστής ο οποίος έκανε και χαβαλέ με το κοινό!!!

DEMOLITION HAMMER!!! OOO τι ειπες τωρα ρε φίλε!!
epidemic of violence!
παρτα στη μουρι

Kαλησπέρα κι από εμένα και καλώς σας βρήκα!!
Μιας και ήμουν και τις δυο μέρες στη συναυλία των SODOM ας πω κι εγώ τη γνώμη μου. Καταρχήν εγώ ήμουν από εκείνους που δεν είχαν ιδέα τι είχε παιχτεί και πραγματικά φρίκαρα την Παρασκευή όταν μπήκα σ’αυτό το μπου***λο που λέγεται ΟΝSTAGE και είδα σκάρτα 70 άτομα. Μέσα έμαθα βέβαια από κάτι φίλους αλλά και πάλι δεν το κατάλαβα. Θα φτάσουμε κι εκεί όμως. Σε ό,τι αφορά τα support σχήματα την Παρασκευή οι Dark Vision ήταν οκ χωρίς κάτι ιδιαίτερο ενώ οι Νecroshine ήταν επιεικώς για γέλια. Ειδικά ο τραγουδιστής τους ήταν από τις πιο αντιπαθητικές φιγούρες που έχω δει και με attitude λες και ήταν ο Αraya ενώ θα πρέπει να σκεφτώ πάρα πολύ για να θυμηθώ κάποιον χειρότερο drummer.Mόνο ο κιθαρίστας ο ξανθούλης έσωζε κάπως την κατάσταση και πραγματικά αδικείται που είναι εκεί. Αφού τελείωσε το μαρτύριο λοιπόν και βγήκαν οι Sodom όλα έφτιαξαν. Το κλίμα παρέμενε “οικογενειακό” καμια 100η άτομα το πολύ και μετά το Αmong the Weirdcong που άνοιξε την εμφάνισή τους ο Τom φώναξε έναν Θοδωρή(που απ’ότι μας είπε είναι ο έλληνας tour manager τους) στη σκηνή να μεταφράσει από τα Γερμανικά ότι οι Sodom ήρθαν να παίξουν για τους οπαδούς τους και ότι έμαθαν από διάφορα forum τι έχει παιχτεί αλλά είχαν υπογράψει συμβόλαιο και τα συμβόλαιά τους τα τιμάνε. Και καπάκι FUCK THE POLICE. Της πουτάνας από κάτω, κάτι που συνεχίστηκε για όλο το live. Δε θέλω να σας κουράσω με setlist και τέτοια , φαντάζομαι όποιος ενδιαφέρεται θα έχει μάθει πάνω κάτω τι έπαιξαν.
Σε ό,τι αφορά το Σάββατο ο κόσμος ήταν ένα κλικ περισσότερος (130-150 δηλαδή) και οι Show your Face ήταν πραγματικά καταπληκτικοί.Φοβερή ενέργεια και συνεχής κίνηση πάνω στη σκηνή.Τα συγχαρητήριά μου στα παιδιά. Δυστυχώς ακολούθησαν οι Νecroshine όπως και την Παρασκευή για τους οποίους τα είπα πιο πάνω.Έκαναν βέβαια το κοινό να κουνηθεί είναι η αλήθεια αλλά ειλικρινά νομίζω ότι ήταν τέτοια η διάθεση του κόσμου που θα τα έσπαγαν no matter what. Tέλως πάντων.
Αυτή τη φορά οι Sodom βγήκαν με το Blood on your Lips που ανοίγει και τον καταπληκτικό(ναι καταπληκτικό) νέο δίσκο τους και αφού τελείωσε ξανανέβηκε ο Θοδωρής στη σκηνή και μετέφρασε τα εξής καταπληκτικά: “Θέλουμε να ξέρετε ότι οι Sodom παίζουν για τους οπαδούς τους και όχι για τους μπάτσους.Και το επόμενο το αφιερώνουμε στον διοργανωτή της συναυλίας”!! FUCK THE POLICE ξανά και ο σώζων ευατώ…Τρελό κέφι από μπάντα και κόσμο και όλα κύλησαν τέλεια μέχρι οι τελευταίες νότες του Βobenhagel να μας αποχαιρετήσουν.

 Συνολικά τώρα και έχοντας διαβάσει όλα όσα είπατε έχω να πω τα εξής: Καταρχήν από μουσικής άποψης όποιος δεν ήρθε μπορεί απο το Σάββατο το βράδυ να αισθάνεται απίστευτα μαλ***ς. Από "επαναστατικής" άποψης τώρα δεν έχω να πω πολλά. Ο καθένας πράττει όπως αισθάνεται. Απλά για μένα το να είμαι με άλλους 100 στο μπου***λο του μπάτσου και να βλέπω 200 κ***δάχτυλα στον αέρα στο ρεφρέν του fuck the police ήταν σκέτη κάβλα.  Όσον αφορά αστειότητες κατά την ταπεινή μου γνώμη του στυλ "θα πετάξω όλους τους δίσκους τους"-πέτα τους μεγάλε ,απ'ότι φαίνεται δεν κατάλαβες και ποτέ τι άκουγες ή "πήγα έριξα δυο μπύρες στους Sodom" κι έφυγα-μάλλον αόρατες θα ήταν γιατι ούτε εγώ ούτε κανείς άλλος είδε κάτι τέτοιο.

Τέλος όσον αφορά το αν έπρεπε να ακυρώσει η μπάντα και να μην έρθει έχω να πω τα εξής: Φαντάζομαι όλοι είστε οπαδοί των Sodom ή τέλως πάντων σχεδόν όλοι οπότε θα ξέρετε και λίγο πολύ την πορεία τους. Τι δουλειά έκανε ο Τom ας πούμε για να ζήσει , τι δυσκολίες τράβηξαν για να φτάσουν σήμερα να ζουν -όπως ζουν - από τη μουσική τους και όλα αυτά. Και αυτό που ζητάτε οι περισσότεροι είναι να χρεωθούν με κάποιες χιλιάδες δολάρια για να ικανοποιήσουν την απαίτηση ορισμένων “να μην παίξουν για τους μπάτσους”. Για ποιούς ήρθαν και έπαιξαν το είπε ο ίδιος ο Angelripper καθαρά και ξάστερα. Εκτός αν έχετε πάει σε πολλές συναυλίες που η μπάντα να λέει είτε άμεσα είτε έμμεσα “γαμώ το διοργανωτή”. Ε? Έχετε?
Kαι όταν κάποτε υπογράψετε οι ίδιοι συμβόλαια για κάτι-είτε για δάνειο ,είτε για σπίτι είτε για οτιδήποτε- τότε θα το ξανασκεφτήτε αυτό που όλοι απαιτείτε ετσι εύκολα.

Αυτά από εμένα. Ό,τι είπα είναι απλά η ταπεινή μου γνώμη μάγκες και δεν επιθυμώ να θίξω κανέναν. Απλά είπα την άποψη μου για το ποιό είναι το σωστό. Προβλέπω βέβαια καταιγίδα υβριστικών posts αλλά ακόμα κι έτσι παρακαλώ κάντε το με επιχειρήματα.

Υ.Γ. Sorry για την έκταση του post.

Μούρι, μ’ έχεις κάνει καψούρι!

Εγώ σε καμία φίλε.
Ελπίζω να διοργανώσει πολλές ακόμα ο Ξήγας για να πάω και βιώσω τέτοια γαμάτη εμπειρία!!

Ξεχάσατε το απίστευτο φεστιβάλ στον Άλιμο, και τα μπινελίκια των 4 συγκτοτημάτων που έπαιξαν για τον διοργανωτή:p:!:
Φαταστείτε αυτά που την έκαναν με ελαφρά πηδηματάκια:p:!:
Τουλάχιστον αυτές έγιναν!

μια χαρα ταλεσ και δεν θιγετε και κανενασ
οσον ανaφορα τουσ δισκουσ …αλακια που το ανεφερα δεν αφορα κανεναν τι θα κανω
οσο για το οτι ποτε δεν καταλαβα τι ακουγα τοσα χρονια αυτο ειναι σιγουρο εγω νομιζα οτι ακουγα sodom!! και τελικα μαλλον ηταν αστειοτητα!!
οσο για τα μπυρακια δεν τα πεταξα για να τα δεισ και να μου πεισ αν ηταν σωστο η λαθοσ\
τα πεταγα γιατι ειχα νευριασει
τωρα αν πετυχα κανεναν ουτε εγω το ειδα γιατι τοτε ηταν το τσακιρ κεφι(blasphemer)( ενα φιλαρακι μου ειπε οτι καποιοσ απτουσ τρεισ την εφαγε για τα καλα …δεν νομιζω οτι υπαρχει λογοσ να σου πω ψεματα και ουτε νιωθω οτι ηταν μαγκια απλα ηταν πανω στα νευρα οι sodom λενε τα ψεματα) …θα ειχε παντωσ
νοημα την ωρα που μιλουσε ο Βαγκελακησ (αυτοσ ο τουρ manager απτα τρικαλα)
και κανανε μεταφραση αν τουσ ελουζα κανονικα και να του ελεγα να κανει μεταφραση στον ripper και να του πει\ οτι οταν ηταν ανθρακορυχοσ εγω πηγαινα γυμνασιο
και το κατοσταρικο που μασ δινανε οι γονεισ μασ το κραταγαμε και μεναμε νηστικο\για να παμε να αγορασουμε τα cd τουσ και οτι πιτσιρικαδεσ παιζαμε διασκευεσ sodom
και οταν αυτοσ σταματεισε να δουλευει και ζουσε απτη μουσικη εγω τοτε δουλευα και του τα εσκαγα στισ συναυλιεσ και στα cd τουσ
το οτι σταματησε να δουλευει και δουλευει σαν μουσικοσ πρεπει να ειναι περηφανοσ γιατι ειχε και καποιο ταλεντο αλλα πρεπει να ξερει οτι αυτο το οφειλει κατα το ημισυ σε σενα σε μενα και σε πολουσ αλουσ οπαδουσ
το καλυτε ρο ηταν να την ακυρων εκτοσ εαν νομιζεισ οτι οι οπαδοι τον sodom ηταν 300 ατομα
οι οποιοι καμια 50ρια σιγουρα ηταν απτα αλλα συγκροτηματα
αυτη η ιστορια ειχε βγει στο forum πολυ πιο πριν το μαθουμε και γω τυχαια μπηκα στο forum
αν γινοταν αλλου μετα απο κανα 2 τρεισ μηνεσ θα γεμιζαν πχ το gagarin για πλακα
αλλα σου λεει κατσε να τα τσακοσουμε τωρα τα λεφτα και βλεπουμε ξαναρχομαστε μετα δεν τρεχει
προτιμησαν τα συμβολαια απο τη δοξα \ασ παιρναν δανειο αυτοι να πληρωσουν την εταιρια τουσ \τοτε που τα εσκαγα εγω πληρωνα 2 δανεια
το ξερουμε οτι τιμανε τα συμβολαια τουσ το καταλαβαμε
το θεμα ηταν να τιμαγανε πρωτα τουσ οπαδουσ τουσ\

φαντασου οτι εγω ημουν απο αυτουσ που ελεγα στα post οτι θα παω με τα μπουνια\και οτι θα παιξουν για τοuσ sodomaniacs\εκανα ομωσ την αναλυση
περναγαν οι μερεσ εβλεπα να μην γουσταρω\ μεχρι που πηγα με μιση καρδια και δεν ηχα ορεξη ουτε να τραγουδησω
μακαρι να περασαν ολοι αλλοι μια χαρα no problem

οταν ερχονται και παιζουν εκει που φτυνουν να μην πηγαινεται οταν παιζουν τωρα σε κανονικα μερη να πηγαινετε
ετσι να κοροδευουμε τουσ εαυτουσ μασ \εγω πηγα και κει που φτυνουν \αυτο εκανα πηγα να κοροδεψω τον ευτο μου και τη πατησα!
τελοσ για μενα οι sodom ενταξει και τι εγινε παλι καλα που το καγαλαβα στα 33.
αν καποιοσ νιωθει μια χαρα ολα καλωσ για μενα ειναι ανθυγειινο.
.
το οτι πηγα ηταν λαθοσ μου αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν μπορω να εχω αποψη για το μισαωρο που τουσ ειδα.κανενασ δεν ειπε οτι δεν παιζουν καλα 30 χρονια παιζουν ρε τι λεσ να παιζουν χαλια?

θα ανοιξω αλλο thread
τελικα αν το metal εγινε εμποριο.lock

πριν ανοίξεις άλλο θρεντ, γύρνα τη γλώσσα του πληκτρολογίου στα ελληνικά και πάτα το w.

Αγαπαμε sodomaniac

Λοιπόν , για να βάζουμε δυο πραγματάκια στη θέση τους. Επειδή στο μυαλό του ο καθένας μπορεί να νομίζει ό,τι θέλει καλό είναι να ξέρετε μια λεπτομέρεια. Πριν 2-3 χρόνια -συγνώμη αλλά δε θυμάμαι ακριβώς - έπαιξαν οι Τankard στο Underworld. Eπειδή λοιπόν κάποια πράγματα για εκείνη τη συναυλία τα ξέρω από μέσα ξέρετε ποιά ήταν οι αμοιβή των Tankard για τη συναυλία? Πέρα από τη διαμονή τους φυσικά πληρώθηκαν με το αστρονομικό ποσό των -κρατηθείτε - 250 Ευρώ ο καθένας. Και μιλάμε για ένα γεμάτο Underworld με 25 Ευρώ εισητήριο αν θυμάμαι καλά.
Βάλτε λοιπόν ο καθένας με το μυαλό του ποιά θα ήταν η αμοιβή των Sodom. Άντε επειδή είναι και λιγάκι μεγαλύτερο όνομα να πούμε οτι ήταν η τριπλή? Aν κάποιος εξακολουθεί να νομίζει τώρα ότι θα ρίσκαραν το όνομά τους για 700 ή για 1000 Eυρώ , τότε τι να πω? Δικαίωμά του.

Υ.Γ. Φίλε ChrisP αντιπαρέρχομαι την ειρωνία σου και θα σου απαντήσω το εξής: Εγώ πάλι δε θα ήθελα να ξαναζήσω αυτήν την γαμάτη εμπειρία. Για ένα συγκρότημα όμως που βρέθηκε στη μέση όλης αυτής της κατάστασης η αντίδρασή τους ήταν πραγματικά γαμάτη.Είτε αυτό θέλεις να το παραδεχτείς είτε όχι.

Γαμάτη αντίδραση??? Είτε αυτό θέλεις να το παραδεχτείς είτε όχι???:-k

Κάτσε μισό και πάρ το αλλιώς? Για να καταλάβω? επειδή ακούω αυτή την «κολομουσική» 26 χρόνια?
Το παλικαράκι ο κ. Τομ θέλει και την πίτα και τον σκύλο χορτάτο? Βγήκε έχυσε μερικά κροκοδείλια δάκρια και ψαρώσατε? Και τον λίτη έβρισε και το κοκαλάκι που του πέταξε ο λίτης έγλυψε όμως!!! Αν δεν είναι διατεθειμένος ο κ. Θωμάς να θυσιάσει 5 δραχμούλες, να προσέχει καλύτερα τα άσματα που απαγγέλει? διαφορετικά να είναι έτοιμος να θυσιάσει και καμία χοροεσπερίδα.

Όσο για την δουλειά του? μήπως τυχών ξέρει ή τον νοιάζει που εγώ στα 80s έκανα το σκατό μου παξιμάδι να μαζέψω το χαρτζιλίκι μου δραχμή-δραχμή για να του το καταθέσω και άλλοι πόσοι άλλοι σαν και μένα? Συνεπώς χέστικα για τις δουλειές του.[-X

Εκτός των άλλων που είπε? ανέφερε μήπως και κάτι σε στιλ ?μην στηρίζεται τα live του λίτη? Ή απλά είπε αυτά που είχαν συμφωνήσει κοινή συναινέση με τον λίτη? :-k

Αφιερώνω::slight_smile:

ΠΑΝΙΚΟΣ: Όλα Για Το Χρήμα
ΝΑΥΤΙΑ: Κ? γλύφτης

Στους Sodom αφιέρωσα? για να μην παίξει παρεξήγηση, οκ???:wink:

εχω πεσει κατω και κλαιω απο τα γελια θεε του ποστινγκ

Ποια είναι η γαμάτη αντίδραση?
Ότι έπαιξαν το Fuck The Police στο live του Ξήγα?

Ουάου, ήδη φαντάζομαι τον Ξήγα να έχει αφρίσει από το κακό του όταν γινόταν αυτό!

Γαμάτη αντίδραση θα ήταν να ακυρώσουν το live και να υποστούν τις συνέπειες (σιγά και ποιες θα ήταν). Όσο για το αν έπαιξαν για τους οπαδούς τους, τι να πω αν οι οπαδοί των sodom είναι όλοι κι όλοι οι 300 που παραβρέθηκαν στο live τότε μάλλον τους έχουμε υπερεκτιμήσει.

Για την ιστορία πάντως εγώ δεν βρίσκω και τραγικό που οι Sodom τελικά έπαιξαν ούτε τους μείωσε καθόλου αυτό στα μάτια μου. Αλλά όχι και να βγάζουμε “γαμάτη αντίδραση” το ότι έπαιξαν το Fuck The Police.

oi sodom piran 7000 euro gia to live kai 1000 euro to onstage