Sonisphere Greece 2011

Καλα για τις μπαντες ψιλοστακολοκυθιαμου να πω την αληθεια, εχω σταματησει να νοιαζομαι γι αυτα. Αλλα κατι ποστ σαν αυτο εδω ειναι σκετο χρυσαφι. Πραγματικα δεν ξερω απο που να ξεκινησω και που να τελειωσω. :’)

[SPOILER]

[/SPOILER]

Πάντως στα γήπεδα, κόσμος φεύγει από τις θέσεις στο κέντρο κτλ, για να πάει να χωθεί στο τζέρτζελο των πετάλων.

ΔΗΛΑΔΗ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΠΡΕΖΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΧΟΡΟΠΗΔΑΜΕ ΣΤΟ ΠΕΤΑΛΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ? ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΡΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΗ, ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΣΤΗ ΘΕΣΟΥΛΑ ΣΟΥ ΚΑΘΙΣΤΟΣ ΒΑΡΩΝΤΑΣ ΠΑΛΑΜΑΚΙΑ! ΟΥΣΤ :!:

To Stormbringer μη ξεχάσεις… :stuck_out_tongue:

On topic πραγματα…
Να πω και εγω την εμπειρια μου απο το festival της Παρασκευης μια που τωρα γυρισα…
Πρωτα,πρωτα να πω οτι χωρις να θελω να θιξω κανεναν που πηρε 80ρι,ευχαριστηθηκα καπως την παπαρα που εφαγαν αυτοι πληρωνοντας 20 ευρω παραπανω για να βρισκονται διπλα,διπλα με αυτους που ειχαν πληρωσει 60…(απλα τους χωριζε ενα καγκελο).Στην αρχη μαλιστα ειχα προβληματιστει κιολας να παρω η να μην παρω 80ρι αλλα μολις ειδα το στησιμο ενα χαμογελο και μια ανακουφιση ξεφυτρωσε…
Οσον αφορα τις αποδοσεις των συγκροτηματων τωρα…:
Θα αρχισω απο τους Moonspell γιατι δυστυχώς εφτασα λιγο αργα…

Moonspell:Τους προλαβα στο τελιωμα αλλα οσο ακουσα ηταν απο αρκετα εως πολυ καλοι…

Gojira:Δεν ειμαι και ιδιαιτερος φαν της μουσικης τους αλλα ενα 10λεπτο που ακουσα με φανηκαν καλοι

Mastodon:Ημουν λιγο προϊδεασμένος οτι δεν ειναι και πολυ καλοι στα live παρολο αυτα σε καποια τραγουδια ιδιαιτερα προς το τελος ηταν αρκετα καλοι και καταλαβαινες

Slipknot:Ξερω οτι πολλοι θα διαφωνήσετε αλλα επειδη γουσταρω πολυ τους Slipknot η παρουσια τους μου φανηκε αρκετα δυνατη και αρκετα θεαματικη και ηταν αυτο που περιμενα μετα την απομάκρυνση τους για τον θανατο του Grey…Γουσταρα αρκετα μαζι τους…

RC :Δυστηχως και λογω παρεας δν πηγα στην μικρη σκηνη αν και θα ηθελα να δω εστω και ενα 10λεπτο

Iron Maiden:Μεχρι να παω στο festival και να πριν ξεκινησουν οι Maiden δεν ειχα καταλαβει το μεγεθος του act που θα εβλεπα…Πρωτη φορα θα τους εβλεπα.Κατα την γνωμη ηταν μια πολυ καλη εμφανιση και τα εδωσα ολα…Σπαστηκα αρκετα με την didi που δν ειχαν βαλει εναν γαμωταπητα και οταν κανα moshpit σηκωνόταν ολο το ντουμανι…Ευχαριστηθηκα setlist αν και δν θα μπορουσαν να βγαλουν τα καινουργια αφου προμοταραν τον δισκο και τα ειχαν πει το 08 και επισης καταλαβα οτι δν προκειται στον αιωνα των απαντων να πουν το Alexander λογω κατα την αποψη μου πολιτικων λογων (για τους Σκοπιανους δλδ)…Πανζουρλισμος με το Wicker Man και το Dance of the Death ποσο μαλλον να μην αναφερω τα old time classic

=D> =D> =D>

Αν εννοείς εμένα, σορρυ κύριος, δεν είμαι οικογενειάρχης και δε σε είπα (ούτε σε θεωρώ) μαλάκα…
Τώρα αν θέλετε και προτιμάτε να κρατάτε τη λέξη πρεζόνι απο τη λέξη ΠΕΤΑΛΟ που αυτο θέλησα να τονίσω. Δικό σας θέμα.
Ok… λάθος η λέξη που χρησιμοποίησα… Το παραδέχομαι Σορρυ
πες ντουντούκες, πες καπνογόνα, πες το όρθιο…

Τώρα αν εσύ πιστεύεις οτι απο το πέταλο βλέπεις καλύτερα απο ότι στη μέση…
και εχεις απαίτηση να ειναι η ιδια τιμή παντού σε όλες τις θέσεις…
Μάλλον δε θα δείς τέτοια χαρα ποτέ.

Αλλά κάθε φορά ρε γμτ!! Η ίδια ιστορία με τις τιμές, τα εισιτήρια, τα πιτσ α - πιτσ β, τα ντου κτλ. καταντάει αιδοία.

τώρα γίνεσαι πρόστυχος[-X

Οι συνθήκες βλέπεις…αχαχχααα

Πωωω ηττα!!!
Μόλις το πήρα πρέφα…
αηδία ρε συ!!!

Ε το λακαμά τι έστειλα???

[COLOR=“White”]επικο τρολαρισμα[/COLOR]
:thumbup:

Tαξική πάλη σε όλα τα θρεντ, παντού και πάντα.

Μην τολμήσεις και κλειδώσεις τέκνον βρούτε, φτάνουν οι λοιποί πράσινοι μόντερες, διαφοροποιήσου εδώ και τώρα.

συγκινηση. πιο ευστοχος παραλληλισμος εβερ.

απο τη πολυ καυλα στους maiden χαζεψατε μου φαινετε…
αλλα πλακα εχει συνεχιστε το!

Πρωτα πρωτα τα pitch πρεπει να χωριζονται, αυτο πιστευω το κατανοουν ολοι οσοι ηταν δεξια μπροστα στους Μεταλλικα περσυ, η μοναδικη φορα μετα απο απειρες συναυλιες και ακομα περισσοτερα γηπεδα που πιστεψα οτι θα πεθανω, περναγαν απο μπροστα μου εικονες απο το Χεηζελ, χαλαρα.

Δευτερον, οκ, δεχομαι αυτα που λενε και οι δυο πλευρες, να ρωτησω κατι αλλο. Εγω μπορει να ειμαι σουπερ πορωμενος με ενα συγκροτημα. Τυγχαινει ομως να εχω προβλημα στην μεση μου και αρα δεν μπορω να στηθω 5 ωρες πριν ανοιξουν οι πορτες για να πιασω καγκελο. Εναν λογικο και ανθρωπινο τροπο ωστε να μπορεσω να δω την συναυλια απο μπροστα και με σχετικα ανθρωπινες συνθηκες μπορειτε να μου προτεινετε? Η μηπως το βλαμμενο που επιασε καγκελο για Σλιπνοτ εχει μεγαλυτερο “δικαιωμα” να ειναι εκει με εμενα πχ που γουσταρα να δω Μεηντεν? Σοβαρα ρωταω, και ατομα που εχουν παει εξω (δυστυχως τοσα χρονια δεν το εχω καταφερει), τι γινεται εκει?

Οσο για κατι αλλο που ειπωθηκε, ο Ντιντης γαμιεται πατοκορφα, μαζι σας. Ομως προπερσυ που εκανε την υπεραπατεωνια να πηγαινει το καγκελο μπρος-πισω αναλογα με το ποσα ακριβα ειχαν πουληθει καθε μερα κραζαμε (σωστοτατα). Τωρα κραζουμε γιατι στο Pitch A ειχε λιγο κοσμο και θα επρεπε να ειναι πιο μπροστα το καγκελο, ελεος ρε παιδια.

Περα απο αυτα το θρεντ ειναι pure comedy για πολλους και διαφορους λογους, μην τολμησετε να το κλειδωσετε!

το πραγμα ειναι απλο. δεν μπορεις να χεις διαφορετικες τιμες για “αρενα” οπως και να ναι ο χωρος. ειναι αστειο. τωρα τα “αν” και το τι καυλα εχει ο καθενας για να δει το αγαπημενο του συγκροτημα και αν εχει λουμπαγκο δεν εχουν καμια σχεση με μια σωστη διοργανωση.

Το μόνο που ξέρω είναι οτι οι Ντιντίδες τώρα που βρήκαν το κόλπο θα βάζουν κάθε φορά πανάκριβο pitch a (και ίσως μελλοντικά να βάλουν επιπλέον διαχωρισμούς απ αυτούς που έχουμε δει).Αν ήμασταν σοβαρό κοινό , πολύ απλά δε θα αγόραζε κανείς pitch a και σιγά μην ξαναέβαζαν.
*Στο εξωτερικό,ναι,υπάρχουν αυτοί οι διαχωρισμοί, αλλά πρώτον ο κόσμος είναι ΠΟΛΥ περισσότερος (εδώ και 9 να πήγαινες στους Maiden έμπαινες σε πολύ καλή θέση,εκτός αν ήθελες ντε και καλά κάγκελο) και δεύτερον προσφέρονται πολλά περισσότερα,τόσο σε επίπεδο υπηρεσιών όσο και lineup,οπότε δε σε νοιάζει να τα σκάσεις ακόμα και για pitch a.Αλλά όχι τώρα εδώ με την κοροιδία σε όλα τα επίπεδα…

Μια μικρή υπενθύμιση

[SPOILER]

[/SPOILER]

Όταν τα λέγαμε με το που βγήκε η ανακοίνωση ήμασταν γραφικοί και υπερβολικοί. Τώρα τσακώνεστε κατόπιν εορτής, ενώ ο Λώρης μετράει πόσα 20ρικα έβγαλε από το διαχωρισμό.

Δεν βαρεθήκατε να έχουμε τα ίδια κάθε χρόνο;

Πες τα ρε man…

:stuck_out_tongue: Και εγώ οταν το έγραφα δεν με καθόταν καλά στο μάτι…! :stuck_out_tongue:

Ελπίζω να μην πήγες με μάρκες αγορασμένες εδώ και 3 χρόνια :wink:
Τότε το λέγαμε μιζέρια.

ρε αδερφε, αν εχεις προβλημα στη μεση κατσε κοντα στον ηχοληπτη, μια χαρα βλεπεις απο εκει, εχεις κ καλυτερη ακουστικη και δεν χρειαζεται να παρεις κ τη μεση σου στα χερια.

κατα τα αλλα, το “βλαμμενο” που επιασε καγκελο για τους Slipknot, εχει καθε δικαιωμα να βρισκεται εκει αν αγαπαει τους Slipknot οπως εσυ τους Maiden. οπως κ ο καθενας.