Sons of Anarchy [TV]

[SIZE=“4”]Sons of Anarchy[/SIZE]

Είμαι στα μισά του δεύτερου κύκλου και έχω φάει άσχημο σκάλωμα με την σειρά. Τώρα τελειώνει ο τρίτος στην TV. Μοτοσυκλετιστική λέσχη που κάνει εμπόριο όπλων και γενικά ένα σκηνικό πουτάνα. Πυροβολισμοί, εκρήξεις, ξύλο άπειρο με συνοδεία τέλειου soundtrack. Το σενάριο τέλειο γεμάτο πισώπλατες μαχαιριές, πλεκτάνες και μια συνεχόμενη διαφθορά. Μετράνε άπειρα τα σκηνικά που πάνε ταξίδι φάση γιατί το stoner βαράει τσίτα και τα γκάζια τέρμα και απο πίσω παίζουν και γαμώ τα τοπία.

Η μουσική της σειράς γαμάει (όπως και το τραγούδι τίτλων και είναι κατά κύριο λόγο stoner. Ενδεικτικά έχουν παίξει κομμάτια απο Monster Magnet, Clutch, Fu Manchu. Black Keys κλπ.

Θα δείτε και γνωστές φάτσες στους ηθοποιούς μέσα όπως αυτή:

και αυτός:

.

Όσοι το βλέπετε αποθεώστε και όσοι ψήνεστε ξεκινήστε το!!!

έλεγα να την αρχίσω…
αλλά δεν ήξερα αν λέει τίποτα…

λεει πολλα:thumbup:!και εγω τελειωνω δευτερο κυκλο!ανατροπη στην ανατροπη στο
καθε επεισοδιο!σουπερ γεματα επεισοδια αφου ειναι καμια ωρα το καθε ενα!μουσικη οπως
ειπε και ο θρεντσταρτερ γαμαει ενω τα τοπια σε κανουν να θες να αγορασεις μηχανη και
να αρχισεις να τρεχεις στα βουνα και στα λαγκαδια.ολοι οι ηθοποιοι του κλαμπ ειναι ενας
και ενας αλλα και η Katey Sagal ΜΟΡΦΗ!ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΤΟ!

Εχτες κατεβασα το πρωτο επεισοδιο 3ου κυκλου και ελεγα να ανοιξω κι εγω θρεντ γιατι η σειρα τα σπαει αλλα βαριομουνα. Ωραιος ο νεκρο.
Αυτα που ειπε. Σκηνικα πουτανα, περιπλοκες καταστασεις και ανατροπες, πυροβολισμοι. ξεκαθαρισμα λογαριασμων, ξυλο και καλοσχεδιασμενο σεναριο μεχρι τωρα. Η Meg τα σπαει. Στην αρχη μου θυμιζε καποια αλλα δε μπορουσα να καταλαβω ποια ειναι και μετα την εψαξα και εμεινα μαλακας :stuck_out_tongue:

Προτεινεται :thumbup:

Πήγα να το ξεκινήσω αλλά ο πρωταγωνιστής μου φάνηκε πολύ φλώρος για το ρόλο και εκνευρίστηκα.

Eιδικά δίπλα στον:

Με πωρώσατε… Κατεβαίνει ASAP.

Δυστυχως η τριτη σεζον εχει βαρυνει παρα πολυ και σημερα νομιζω τελειωσε με το 12ο επεισοδιο αν και δεν το εχω δει ακομη.
Παρ’ολα αυτα, η πρωτη σεζον ηταν ο ορισμος της αλητειας και τσοπερουπερηφανειας, με μαλιστα πολλα αστεια σκηνικα μεταξυ των μελων της λεσχης.

Επισης δευτερη σεοζν αντικριζουμε και Henry Rollins σε ρολο παντελως αντιθετο (νεοναζι) απ’τη ζωη και τα τοσα πιστευω που μας εχει μαθει μεσω Black Flag. Και λιγο Stephen King σε ενα επεισοδιο της 3ης σεζον. Ομως εχουμε πολυ Skinner (X-Files) στη σειρα σε ρολο νεοναζι παραγωγου ναρκωτικων.

Δεν ξεχνιεται με την καμια σκηνικο στη δευτερη σεζον οπου ο σουπερ αρχιδατος Ron Perlman…

[SPOILER]τα γαμαει ολα τη μανα στο ειδη καπνιστου μαγαζι του αρχηγου των νεοναζι και αφου τα εσπασε ολα, χτυπαει το καμπανακι πανω στο ταμειο και τη στιγμη που αναβει πουρο οπως στην φωτο, λεει “I guess nobody ain’t here” :lol::lol::lol::lol::lol:[/SPOILER]

ενδιαφερον ακουγεται,και με καλες συμμετοχες,γουιλ τσεκ.

πριν λιγο τελειωσα τη πρωτη σεζον, ενα εχω να πω.

[I]Who’s that ridin? John the Revalator[/I]

Είναι ιδέα μου ή ο τίτλος παραπέμπει ξεκάθαρα σε Sons Of Kyuss;

Το έχω κατεβασμένο ήδη, έχω ακουσει τα καλύτερα και όπου να΄ναι το ξεκινάω. Δεν ξέρω τι να δω πρώτα όμως, αυτό ή το Rubicon;

Δες αυτό, μέχρι και αναφορά σε Κροπότκιν έχει!

Τα είδα όλα, περιμένω να βγεί το τελευταίο του 3ου κύκλου!:smiley:

Μπορεί να ακούγεται υπερβολικό, μπορεί να είναι και απ’ την ενθουσίαση αλλά πρέπει να είναι το καλύτερο επεισόδιο απ’ όλες τις σειρές έβερ.

ροτζερ δατ.

Ειδα τα πρωτα έξι επεισόδια. Καλό είναι αλλα περιμένω περισσότερα.

Η δευτερη σαιζον ηταν απτις καλυτερες που εχω δει σε σειρα, τρελη αγωνια, απλα εχασα την ζωη μου για λιγες μερες για την τελειωσω!

Συμφωνώ ότι το τέλος της 3 σαιζόν ήταν συγκλονιστικότατο…

Αυτή η σειρά ξεκινάει λίγο αργά αλλά στο τέλος του πρώτου κύκλου απογειώνεται… στο δεύτερο κύκλο φτάνει στρατόσφαιρα… ο τρίτος είναι λίγο περίεργος αλλά για μένα και ο καλύτερος μέχρι τώρα… Αν συνεχίσει έτσι το Sons of Anarchy στοχεύει τρομερά ψηλά.

Η σειρά είναι γραμμένη από τον άντρα της Kate Sagal (η οποία είναι φοβερή τραγουδίστρια και σε κάθε κύκλο κάνει μια τρομερή διασκευή) τον Kurt Sutter που ήταν πίσω από το σενάριο του τρομερού Shield. Το σενάριο έχει βάθος και επίπεδα και σε κάνει να θέλεις να μάθεις την ιστορία και τη μυθολογία πίσω από τη λέσχη και τα πρόσωπα και να μην παρακολουθείς απλά τα τεκταινόμενα. Ο Sutter έχει δηλώσει ότι όταν πρωτοσκέφτηκε τη σειρά είχε φτιάξει την ιστορία να μπορεί να απλωθεί σε 6-7 κύκλους… μακάρι να πραγματοποιηθεί αυτό. Πάντως σε νούμερα για σειρά σε μικρό καλωδιακό κανάλι τα σπάει στην Αμερική.

Μια πολύ καλοφτιαγμένη σειρά που ή τη λατρεύεις ή σε αφήνει παγερά αδιάφορο…

Πάντως δεν μου ξανάτυχε να δω επεισόδιο σειράς και να θέλω να το ξαναδώ με το που τελείωσε για να το χορτάσω (π.χ. ep 10 s 2 - Balm με μια συγκλονιστική ερμηνεία από τη Sagal)

Στα συν η ύπαρξη τυπά με σύνδρομο που αυνανίζεται συνεχώς δημοσίως και του αφήνουν ένα δάκτυλο ανά χέρι για να είναι “κόσμιος”:D:D, η τρομερή cameo εμφάνιση του stephen king στον τρίτο κύκλο, ο barger των hell’s angels και όπως προαναφέρθηκε… ένα soundtrack που [U]σπέρνει[/U]

Tο σίριαλ ήταν αξιοπρεπέστατο αλλά το φινάλε της τρίτης σεζόν ήταν κάτι παραπάνω… Συμφωνώ, ίσως ότι πιο ανατρέπτικο έχουμε δει και δεν μιλάμε για ανατροπές της πουτσας, έτσι κι αλλιώς το σίριαλ είναι τερμα αληθοφανές… Για να δουμε, θα έρθει τεταρτη σεζόν ή όχι…

Τώρα παίρνουν σειρά: 5η σεζόν Dexter, Rubicon και Broadwalk Empire…

4η σεζον του χρόνου το Σεπτέμβριο.

[SPOILER]Φαίνεται ξεκάθαρα κιόλας απ’ τα γράμματα που διαβάζει η Τάρα στο τέλος του επεισοδίου.[/SPOILER]

Η 3η σεζόν έκανε κάποια μικρή -ασήμαντη σχετικά- κοιλιά για μένα αλλά γενικά η σειρά ποτέ δν έχει πέσει. Κάπου είχα διαβάσει οτι ο Kurt Sutter έχει σκεφτεί την όλη ιστορία για 6-7 κύκλους(edit ο maggotbrain το πε αυτό παραπάνω:Ρ). Αν ισχύει αυτό, επειδή φαίνεται οτι είναι αλάνι το άτομο και με την ήδη επιτυχία που έχει κάνει τον εμπιστεύομαι με κλειστά τα μάτια και μακάρι κιόλας. Γενικά απ’ τις καλύτερες σειρές έβερ.

\m/

[U]Εδώ[/U] και το μπλογκ του που γράφει διάφορα για την σειρά.

Ίσχυει. Το τέλος της τρίτης σεζόν θα μπορούσε να είναι και το τέλος του σιριαλ γενικα αλλά οι υπόνοιες που πέφτουν το αφήνουν ανοικτό και για τεταρτη. Όπως μου λετε, η τεταρτη είναι ήδη προγραμματισμένη αλλα το καλό είναι πως δεν μένεις στην μπριζα…

Το σενάριο λένε ειναι βασισμένο πάνω στον Άμλετ, ε…

[SPOILER]Λογικά έρχεται μεγάλη κόντρα στον τεταρτο κύκλο ανάμεσα σε “πρίγκηπα” και “βασιλιά”…[/SPOILER]

Πωωω… Τα τελευταία 15 λεπτά του τελευταίου είναι πραγματική απόλαυση, θα κάτσω να τα ξαναδώ

[SPOILER]απο εκει που γίνεται η αντάλλαγη με τους Ρωσους για τον Ιρλανδό δηλαδή, μέχρι και το τέλος.[/SPOILER]