Soundgarden

Στο μπαρ κάθονται οι πληβείοι, εγώ μπουζούκια θέλω πρώτο τραπέζι πίστα ή αλλιώς κάθομαι σπίτι μου :stuck_out_tongue:(παίζει να πήγα τελευταία φορά σε κάποια ορκωμοσία φίλου πίσω στο μακρινό 2003)

1 Like

Ειπε οτι ειναι τραγουδιστης των Linkin park η ιδεα μου?
Παντως μια χαρα και τα 2 κομματια για να ειμαι ειλικρινης. Και η Βισση δεν τα πηγε ασχημα, δεν ντρεπομαι να το πω.

Επος η μπαντα που παιζει να γουσταρε πιο πολύ απο ολους!

1 Like

Γιατί να ντραπεις ρε συ;;;

Μπορεί κάποιος να πει τα πάντα για την Βίσση , εκτός ότι δεν είναι καλή τραγουδίστρια

1 Like

Προτιμώ Βανδή εγώ πάντως.

Η Βισση εχει πολυ καλη φωνη, απλως τραγουδαει αρχιδιες. Nevertheless, απολυτη ντροπη και ξεφτιλα για τον Κορνελλ αυτο που εγινε. Ευτυχως που δεν ημουν, γιατι δυσκολα θα κρατιομουν να μη του αδειασω ενα τελαρο ντοματες. Και θα ειχα και προβλημα με τα ασβερκα παιδια της ασφαλειας μετα.

Τυχεροι ολοι μας.

Τσουτσουριασα !

Γούστα είναι αυτά βέβαια. Αλλά τέτοια τραγουδάρα δεν έχει τραγουδήσει πoτέ η Βανδή. Αυτή η εναλλαγή σαξόφωνου με ηλεκτρική κιθάρα είναι mind-blowing. Εκπληκτική σύνθεση του Καρβέλα.

μια διευκρίνηση γιατί πριν λίγο είδα τα 2 βίντεο

Είπε ότι της ζήτησε η γυναίκα του, να τους βαφτίσει το παιδί ΜΑΖΙ με τον τραγουδιστή των Linkin Park

Φοβεροι ολοι στη συναυλία προς τιμή του τεράστιου Κορνήλιου.
Ακομα και η Miley Cyrus ηταν εξαιρετική (ναι , το εγραψα και αυτο… :stuck_out_tongue: )
Αν καταφερει να βγει σε dvd, θα ηταν τέλεια.

ΥΓ. Respect και στους Metallica που δεν περιμενα με τιποτα οτι θα επαιζαν και δυο τραγούδια των SG…


2 χρόνια χωρίς την φωνάρα του…
1 Like

Πράγματι 2 χρόνια χωρίς τον τιτανα chris cornell. RIP και θα σε θυμόμαστε πάντα παιχταρά μου

1 Like

αθανατος!

1 Like

Κάπου λίγο έλεος με τις χήρες και τις οικογένειες των ροκ σταρ. Να στραγγίξουν το όνομα του εκλιπόντα μέχρι να βγάλουν και το τελευταίο δολάριο που μπορούν. Δείξτε λίγο σεβασμό στον μουσικό το φελέκι μου.

Έχει παραγίνει το κακό τελευταία με τις οικογένειες των Zappa κ Dio να βγάζουν ολογράμματα σε περιοδεία {Θα ακολουθήσουν κ άλλοι}, Την Σάρον να βλέπει τον Όζυ ως κερδοφόρα επιχείρηση και γυναίκες όπως η Vicky Cornell και η Courtney Love να στοχεύουν στο προσωπικό κέρδος και όχι στο κέρδος της μουσικής ως σύνολο.

4 Likes

Καλά εκεί κι αν φοβάμαι τι θα γίνει όταν έρθει η ώρα του θείου . Γατάκια οι υπόλοιπες

2 Likes

Δράττομαι της ευκαιρίας μιας και αναφέρθηκε η τρισκατάρατη και βάζω το παρακάτω από συνέντευξη του Γκρολ στο Rolling Stone (μαζί με τον Ringo, είχε ενδιαφέρον)

https://www.rollingstone.com/music/music-features/dave-grohl-ringo-starr-interview-musicians-on-musicians-902778/

Είχαμε μια κουβέντα μετά τους New Order / Marr που έπαιξαν και Joy Division/Smiths και για ποιον λόγο ο Dave δεν παίζει ούτε μια στο τόσο Nirvana στα live.
Πίσσα και πούπουλα.

2 Likes

Πολυ καλα κανει ο Ντεηβ.

2 Likes

Καταλαβαίνω το όλο context και να μην ήθελε να παίζει στα πρώτα χρόνια των Foo.
Αλλά πλέον εκεί που έχει φτάσει η μπάντα, εκτός μερικών γραφικών που του τη λένε για το οτιδήποτε, δεν νομίζω ότι έχει και πολύ νόημα.
Ίσα ίσα η δίψα του κοινού είναι τεράστια*. Φτάνουμε σε επίπεδα πότε θα παίξει Alexander the Great στην Ελλάδα ο Bruce :stuck_out_tongue:

Εδώ τρόλαρε αβέρτα στο Reading festival, ξεκίνησε να παίξει smells like teen spirit (έχοντας κάνει και συναισθηματικό intro speech αφήνοντας να εννοηθεί ότι αυτό θα παίξει ) και το γύρισε σε never gonna give you up (https://youtu.be/2Kah50v5TuM?t=6450) . Ή όποτε θα ανέβει στα ντράμς, κάπου θα χώσει και το intro του. Νομίζω και ο ίδιος θα ήθελε να παίζει που και που, αλλά η άνωθι κάργια του το χει ξεκόψει. Έτσι μου φάνηκε και από τη συνέντευξη.

Για να είμαι και ontopix , ακόμα και οι audioslave , έπαιζαν soundgarden.

*btw εμένα μου αρέσουν λιγάκι παραπάνω οι foo από τους nirvana.

1 Like

3 Likes

Οι Soundgarden τελειωσανε. Ας τους αφησουν ολοι στην ησυχια τους, γαμω τα κωλολεφτα τους.

Και στη σολο καριερα του επαιζε Soundgarden ο Cornell. Δεν εχει τοσο σχεση με το αν παιζουν τραγουδια των Nirvana οι Foo Fighters. Δεν τους χρειαζεται καν να το κανουν, εχουν καταφερει να γεμιζουν σταδια με το δικο τους υλικο, γιατι να κανουν αυτο το τεραστιο πισωγυρισμα; Επειδη πολλοι απο εμας δεν ειδαμε ποτε τους Nirvana live; Ε και τι να κανουμε τωρα;

6 Likes