Speed/Thrash Metal κυκλοφορίες

να πω την αλήθεια και πείτε και μαλάκα,αλλα μονο που βλέπω εξώφυλλο σε thrash μπάντα να nevermore-ιζει,και να μην είναι εστω και λίγο old school(ναι ρε ειμαι ρετρο φρικ),μου γυρνάν τα αντερα και περιμένω πως το περιεχόμενο θα ξεφευγει απο το καθαρό θρας…Αυτα.Αλλα θα ρίξω μια αυτι…

Eίχε πάρει κανένας χαμπάρι ότι βγήκε νέο Detente???

[CENTER]
[/CENTER]

Decline oνομάζεται. Με νέα τραγουδίστρια, η οποία μοιάζει αρκετά με την μακαρίτισα - φτύνω τα αντερά μου τραγουδώντας - προκάτοχό της…

Το ακούω τώρα και έχω βρεί την υγεία μου λέμε…

[SIZE=“5”]FOR THE PUNX AND THE THRASHERS[/SIZE] :smiley:

:!::!::!::!:

Και γαμω τα νεα. Για να δουμε!!!

απο οτι ειδα οι VEKTOR εχουν ξανασυζητηθει. εχοντας ακουσει το πρωτο τους (2006, Demolition) και ακουγοντας αυτη την εποχη το Black Future εχω να πω οτι αν και στο 3ο που βγαινει την επομενη ανοιξη συνεχισουν σε τετοια επιπεδα θα μιλαμε για τη νεα υπερτατη και συγκλονιστικη μπανταρα… εγω ηδη μιλαω απλως θελω να δω το 3/3 για να αυτοκτονησω ευτυχισμενος…

Ωραιος ο deadmeat

Παμε να κανουμε και μια προταση εκ γερμανιας (τι μπανταρες εχει βγαλει αυτη η χωρα ηθελα να ξερα!!!)

To πρωτο τους αλμπουμ ειναι παρα μα παρα πολυ καλο - το Change from Reality- αλλα αυτο ειναι ενα αριστουργημα… Κλασικη γερμανιλα, με πρωιμους Kreator των 2-3 πρωτων δισκων, Εxumer και τα ρεστα να κυριαρχουν, oι Toxic Shock απλα γαμανε το συμπαν!
Eχουν ακομα ενα αλμπουμ που δεν το εχω ακουσει του 1992

Deadmeat εξαιρετικοί οι Vektor και αγαπάμε!

Ψιτ, εσύ από πάνω

Καλα, δεν ειχα αμφιβολια οτι θα γουσταρες!!!

δεν ξέρω τι λές φίλος, εγώ ακούω μόνο μελωδικό hard rock.

Ναι ρε… Καταλαβαινω… Και γω μη νομιζεις poser/sleaze ακουω… Ξερεις Ratt, Poison και τετοια!

θενκς για το τραγουδακι, απο οτι βλεπουμε οι toxic shock περνανε ανετα το τεστ των φωνητικων (εξκουζεμουα αλλα δεν αντεχω τα φλωρικα καθαρα φωνητικα στο ΘΡΑΣ) και φαινονται και ριφατοι οποτε πανε βουρ για ακουσμα!

Οπως εισαι… Θα ψηθεις απειρα!!!

Fatal Violence-Ashes tell no Tales
compilation με demos τους,remastered και ΑΡΙΣΤΟ…φοβερο speed metal που με χει παρει τα μυαλα απο χθες

αγαπάμε

ΩΧ!!! Τι ζημιά ήταν αυτή!!!

Απίστευτος δίσκος!!!

Αν και δεν είμαι φαν των υψίφωνων φωνητικών, ο τραγουδιάρης τους δίνει ρέστα, και οι κιθάρες μια απ’τα ίδια εννοείται!
Ζημιά μεγάλη…

απο νέες speed/thrash μπάντες τι προτείνετε?

Εχω υπόψιν Aura noir αλλα δεν μπορώ να βρώ βινύλιο και δεν βοηθά και κανείς.

Αura Noir δεν ειναι speed/thrash ειναι black-o-thrash αλλη φαση για μενα, και βασικα δεν ειναι νεα μπαντα υπαρχουνε απο αρχες 90, πρωτο αλμπουμ το 1996.

Απο νεες μπαντες ακου Gama bomb, Violator, Municipal Waste για αρχη :wink:

Αν σου άρεσαν οι [B]Αura Noir[/B] μπορείς να τσεκάρεις [B]Inferno[/B], [B]Nocturnal Breed[/B] και [B]Audiopain[/B](όλοι απο Νορβηγία) που είναι πάνω-κάτω ίδια φάση (thrash/black).
Απο καινούριες μπάντες, ότι είπε ο cynic, ειδικά Violator, συν τους [B]Fueled By Fire[/B], [B]Toxic Holocaust[/B], [B]Bywar[/B].

πλιζ κάνε ενα τοπ 5 κρυφών thrash-speed-heavy δίσκων.

π΅ς εισαι Θεός ρε

“κρυφών” φαντάζομαι εννοείς όχι τόσο γνωστών, σωστά;
Βάζεις δύσκολα… αύριο όμως γιατί θέλει πολύ σκέψη το θέμα :slight_smile:

ναι ακριβώς,περιμένω πως και πω΄ς.

Τρίβω τα χέρια μου για τρελές αγορές.